esittely

Esittelyssä Garmin Vivoactive 5 -älykello

  • 25 September 2023
  • 0 kommenttia
  • 1857 katselukertaa
Esittelyssä Garmin Vivoactive 5 -älykello
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Garmin on tunnettu huippuluokan älykelloistaan, jotka on suunniteltu erityisesti urheilu- ja ulkoiluharrastajille. Garminin tuotevalikoimaan kuuluu useita kellosarjoja eri lajien harrastajien tarpeisiin. Vivoactive-sarjan uutuusmalli Vivoactive 5 edustaa monipuolisempaa linjaa, ja se soveltuu niin urheiluun kuin arkikäyttöönkin. Malli on saatavilla verkkokaupastamme mustana, violettina, valkoisena ja sinisenä

 

Garmin Vivoactive 5 - valmentaja ranteessa

 

Valmentaja ranteessa – näin voisi kuvailla Garmin Vivoactive 5 -älykelloa. Se on suunniteltu tukemaan käyttäjäänsä monipuolisesti niin aktiivisessa elämäntavassa kuin terveyden ja hyvinvoinnin seuraamisessa.

Ulkonäöltään kello on sporttinen ja muotoilultaan kevytrakenteinen. Sen erityispiirre on valovoimainen 1,2 tuuman AMOLED-värinäyttö, joka tarjoaa selkeän näkymän kaikkiin tietoihin. Näyttö on varmasti mieleen aktiiviselle liikkujalle, joka haluaa tehdä nopeita ja helppoja tilannekatsauksia harjoituksistaan.

Myös akunkesto on yksi Vivoactive vitosen vahvuuksista. Täysin ladattuna se kestää jopa 11 päivää älykellotilassa. Akunsäästötilassa kestävyys on 21 päivää.

 

Hyvinvointi ja terveys edellä

 

Garmin Vivoactive 5:n toiminnoissa on panostettu käyttäjän hyvinvoinnin seurantaan. Kellosta löytyy tähän tarkoitukseen useampia kiinnostavia ominaisuuksia, kuten:

  • Energiatason seuranta: Älykello seuraa "Body Battery" -energiatasoasi ja tarjoaa yksilöllisiä vinkkejä, jotka liittyvät uneen, stressiin ja harjoitteluun. Tämä ominaisuus auttaa sinua ylläpitämään optimaalista energiatasoa päivän haasteisiin.

  • Yli 30 urheilusovellusta: Vivoactive 5 tarjoaa yli 30 eri urheilusovellusta, jotka tukevat erilaisten lajien harrastajia. Lisäksi se tarjoaa edistyksellisiä harjoittelutoimintoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi tehokkaasti.

  • Aamuraportti: Heti herättyäsi saat kattavan raportin unestasi, palautumisestasi, päivän kalenteritapahtumista ja sykevälivaihtelustasi. Voit mukauttaa raportissa näkyviä tietoja omiin tarpeisiisi.

Toiminteet eivät rajoitu pelkästään liikuntaan ja terveyden seurantaan, vaan laitteen mukana saat myös älykkäitä ominaisuuksia:

  • Älykkäät ilmoitukset: Voit liittää Vivoactive 5:n älypuhelimeesi ja lukea tekstiviestit, sähköpostit ja muut ilmoitukset suoraan kellon näytöltä. 

  • Garmin Pay: Kellosta löytyy Garmin Pay -lähimaksutoiminto, joka mahdollistaa ostokset ilman lompakkoa.  

  • Musiikin tallennus: Voit tallentaa suosikkikappaleitasi älykelloon ja kuunnella niitä Bluetooth-kuulokkeiden avulla harjoitellessasi.

 

Kenelle Garmin Vivoactive 5 Sopii?

 

Garmin Vivoactive 5 sopii erityisesti aktiiviselle ihmiselle, joka arvostaa monipuolisia harjoittelutoimintoja ja terveyden seurantaaa. Esimerkiksi juoksijalle, pyöräilijälle, uintiharrastajalle ja kuntosalitreenaajallekin kello voisi olla oiva treenikumppani. Lisäksi pitkä akunkesto ja älykkäät toiminnot lisäävät sen käyttömukavuutta arjessa.

 

Katso esittelyvideo alta:

 

 

Tekniset tiedot:

 

  Garmin Vivoactive 5

Näyttö:

1,2" värillinen AMOLED

Näytön resoluutio:

390 x 390

Materiaali:

ranneke: silikoni

runko: kuituvahvistettu polymeeri

Akku:

  • Akunkesto älykellotilassa: 11 päivää

  • Älykellon akunsäästötila: enintään 21 päivää

  • Langaton lataus: Ei

Vedenkestävyysluokitus:

5ATM

Yhteensopivuus:

iPhone, Android

Yhteydet:

Bluetooth, ANT+, Wi-Fi

Anturit:

GPS, GLONASS, GALILEO, kompassi, kiihtyvyysmittari, lämpömittari (edellyttää tempe-anturia), ympäristön valoisuusanturi

Mitat ja paino

42,2 x 42,2 x 11,1 mm, 36 g

Muuta

Yksityiskohtaiset urheilu- ja hyvinvointiominaisuudet löydät listattuna Garminin nettisivuilta. 

 

Myyntipakkaus sisältää kellon, lataus-/datakaapelin sekä käyttöohjeet. Laitteella on 24 kuukauden takuu.

 

Lue myös:

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa