Esittely

Esittelyssä Harman Kardon Go + Play -kaiutin

  • 28 September 2023
  • 0 kommenttia
  • 50 katselukertaa
Esittelyssä Harman Kardon Go + Play -kaiutin
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Harman Kardon Go + Play on yhdistelmä äänenlaatua ja tyylikkyyttä kannettavassa muodossa. Kaiutin on suunniteltu Harman Kardonin tapaan siten, että se sopii kivasti sisustukseen äänenlaadusta kuitenkaan tinkimättä.

 

Tehokas ääni ja monipuolinen liitettävyys

 

Go + Play -kaiuttimessa on neljä kaiutinelementtiä, jotka yhdessä täyttävät huoneesi voimakkaalla ja kirkkaalla äänellä, olipa kyseessä sitten musiikki, elokuvat tai pelit. Voit yhdistää jopa kaksi älylaitetta samanaikaisesti kaiuttimeen Bluetoothin avulla. Tämä mahdollistaa musiikin jakamisen kaiuttimeen ystävien kanssa vaikkapa vuorotellen ja täten yhteisen kuuntelukokemuksen:

“Laitan tähän väliin yhden biisin mun soittolistalta” - Laita vaan!

 

Pitkäkestoinen soittoaika ja langaton Dual Sound -äänentoisto

 

Kaiuttimessa on ladattava akku, joka tarjoaa jopa 8 tuntia soittoaikaa yhdellä latauksella. Lisäksi voit käyttää kaiutinta älypuhelimesi tai tablettisi lataamiseen käyttämällä integroitua USB-porttia.

Harman Kardonin langaton Dual Sound -toiminto mahdollistaa kahden kaiuttimen yhdistämisen langattomasti toisiinsa. Toinen kaiutin voi olla olohuoneessa ja toinen terassilla, niin esimerkiksi juhlissa kaikki saavat nauttia musiikista riippumatta siitä, oletko sisällä vai ulkona.

 

Laadukkaat materiaalit

 

Go + Play -kaiutin on valmistettu laitevalmistajan mukaan ensiluokkaisista materiaaleista. Tämä kaiutin ei ainoastaan tarjoa laadukasta ääntä, vaan se myös sulautuu tyylikkäästi kotisi sisustukseen ja kulkeutuu mukana myös esimerkiksi mökille. Se on harmoninen yhdistelmä muotoilua ja suorituskykyä, joka tekee musiikin kuuntelusta miellyttävää missä tahansa ympäristössä.

 

Myyntipakkauksen sisältö:

  • Harman Kardon Go + Play -bluetooth-kaiutin
  • Virtasovitin
  • Pikaopas
  • Turvallisuustiedote
  • Takuukortti

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa