Skip to main content

Hetki sitten saimme Honorilta lisäystä älypyhelinten alimman hintaluokan laitteisiin. Tässä artikkelissa esittelen Honor 200 Smart 5G -älypuhelimen, joka on laitevalmistajan mukaan suunniteltu kestämään arjen haasteet ja tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä huokeaan hintaan. Verkkokaupastamme tämä uutuus on saatavilla kahdessa eri värissä; metsänvihreänä sekä keskiyönmustana. Katsotaanpa sitten tarkemmin mitä puhelin pitää sisällään! 😊
 

Kestävyyttä vauhdikkaampaankin käyttöön


Honor 200 Smart 5G on saanut SGS Premium Performance -sertifikaatin, joka takaa laitteen kestävyyden pudotuksissa ja puristuksissa. Tämä tekee siitä varteenotettavan valinnan aktiiviseen elämäntyyliin. Puhelin on IP64-luokiteltu, mikä tarkoittaa, että se kestää roiskevettä ja pölyä. Laite on testattu 3 minuutin huuhtelutestillä, mikä osoittaa sen kyvyn selviytyä arjen roiskeista. Honor 200 Smart 5G on elegantisti muotoiltu ja inspiroitunut klassisesta tyylistä. Laite on suunniteltu olemaan sekä kestävä että tyylikäs. 

 

Muistille tilaa ja pitkää akunkestoa

 

Honor 200 Smart 5G:n akunkesto on yksi sen vahvimmista ominaisuuksista. 5200 mAh akku tarjoaa pitkäkestoista käyttöä. 35 W SuperCharge -pikalatausteknologia mahdollistaa akun nopean lataamisen. Voit ladata puhelimeen merkittävän määrän virtaa lyhyessäkin ajassa, mikä on kätevää kiireisessä arjessa. Näiden kahden yhdistelmä varmistaa, että sinulla on riittävästi tilaa ja virtaa koko päivän tarpeisiin. 

Käyttöajoiksi laitevalmistaja on ilmoittanut 19 tuntia online-suoratoistoa ja voit nauttia pitkistä suoratoistomaratooneista ilman huolta akun loppumisesta. Laitteelle luvataan myös 55 tuntia musiikin toistoa, joten musiikkisessiot onnistuvat vaivatta, mikä tekee laitteesta mainion kumppanin musiikin ystäville.

Ultra Power-Saving Mode -tila pidentää akun kestoa. Esimerkiksi viimeiset 2 % akusta voivat riittää jopa 60 minuutin jatkuviin puheluihin. Käytännön muita hyötyjä on monia! Energiansäästötila rajoittaa taustalla toimivia sovelluksia ja prosesseja, mikä vähentää virrankulutusta. Tila säätää automaattisesti näytön kirkkautta ja muita asetuksia, jotta virrankulutus pysyy minimissä. Se voi myös rajoittaa verkkoyhteyksiä, kuten Wi-Fi:ä ja mobiilidataa, kun niitä ei tarvita aktiivisesti. Ultra Power-Saving Mode -tila on helppo ja nopea aktivoida asetuksista tai ohjauskeskuksesta, mikä tekee sen käytöstä vaivatonta. Honor 200 Smart 5G:n energiansäästötila on siis suunniteltu pidentämään akun kestoa ja varmistamaan, että laite pysyy käytössä pidempään, erityisesti silloin, kun latausmahdollisuuksia ei ole heti saatavilla. 

 

Laadukas kamerajärjestelmä kaikissa olosuhteissa


Honor 200 Smart 5G:n kamera on yksi laitteen vaikuttavimmista ominaisuuksista. 50 MP pääkamera (f/1.95 aukko) käyttää Sony IMX906 -sensoria, joka tarjoaa laadukkaan kuvanlaadun ja yksityiskohdat. Kamera on varustettu optisella kuvanvakaimella (OIS), joka auttaa vähentämään tärinää ja parantaa kuvanlaatua heikossa valaistuksessa. 50 MP telekamera (f/2.4 aukko) käyttää Sony IMX856 -sensoria ja tarjoaa 2.5x optisen zoomin. Tämä kamera on myös varustettu OIS:llä ja elektronisella kuvanvakaimella (EIS), mikä tekee siitä oivan valinnan kaukaisten kohteiden kuvaamiseen. 12 MP ultralaajakulmakamera (f/2.2 aukko) toimii myös makrokamerana, mikä mahdollistaa laajojen maisemien ja lähikuvien ottamisen samalla kameralla. 5 MP etukamera (f/2.2 aukko) tarjoaa hyvät selfiet ja videopuhelut. Se tukee 1080p videokuvausta, mikä varmistaa terävät ja selkeät videot.

Honor 200 Smart 5G tukee 1080p videokuvausta sekä etu- että takakameroilla. Videokuvauksessa on tehokas kuvanvakautus, joka auttaa pitämään videot tasaisina ja terävinä myös liikkeessä. Muotokuvatila tarjoaa studiotasoiset muotokuvat, joissa on kaunis taustan sumennus. Yötila parantaa kuvanlaatua heikossa valaistuksessa, jolloin saat selkeitä ja kirkkaita kuvia myös yöllä. Pro-tila mahdollistaa manuaaliset säädöt, kuten valotuksen, ISO-arvon ja valkotasapainon, jotta voit hallita kuvia tarkasti. Honor 200 Smart 5G:n kamerajärjestelmä on siis suunniteltu tarjoamaan monipuolisia kuvausmahdollisuuksia ja korkealaatuisia kuvia kaikissa olosuhteissa.


Tehokas ääni, kirkas näyttö ja saumaton käyttökokemus
 

Laitteessa on stereokaiuttimet ja 300% suuren äänenvoimakkuuden tila, joka takaa selkeän ja voimakkaan äänen kaikissa tilanteissa. Hi-Res-äänentoisto varmistaa laadukkaan kuuntelukokemuksen. Honor 200 Smart 5G:n näytössä on 120 Hz virkistystaajuus ja 850 nitin maksimikirkkaus. Näistä ominaisuuksista hyödyt sekä kirkkaassa päivänvalossa että hämärässä. Snapdragon®️ 4 Gen 2 -prosessori yhdistää suorituskyvyn ja energiatehokkuuden. Virtaviivainen käyttöliittymä ja kolmen sormen pyyhkäisyeleet tekevät käytöstä sujuvaa. 
Honor Magic Capsule tuo multitaskauksen taikaa, ja kaikki keskeinen informaatio on helposti saavutettavissa. Tämä on suunniteltu parantamaan moniajoa ja ilmoitusten hallintaa. Magic Capsule näkyy näytön yläosassa “kapselina”, joka näyttää reaaliaikaisia tehtäviä ja ilmoituksia. Tämä ominaisuus mahdollistaa nopean pääsyn sovelluksiin ja tehtävien tilan tarkistamisen. Esimerkiksi, kun aloitat ajastimen tai tallennuksen, Magic Capsule näyttää näiden tehtävien tilan ja antaa sinun suorittaa nopeita toimintoja suoraan kapselista.
Honor kertoo tämän hetken tiedoksi, että tämä laite saa päivityksiä Android 16 -versioon asti. Se olisi tällä tietoa Honor 200 Smart 5G:n viimeisin päivitys.  

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

  • Näytön koko: 6,7"
  • Näytön resoluutio: 2412 x 1080
  • Etukamera: 5 MP (f/2.0) 
  • Takakamera: 50 MP (f/1.8) + 2 MP (f/2.4)
  • Videokuvaus: Full HD video recording
  • Muistin tallennustila: 256 Gt
  • Keskusmuisti: 4 Gt
  • Muistikorttipaikka: Ei
  • Suoritin: Snapdragon 4 Gen 2
  • Suorittimen teho: 2 x A78 2.2 GHz + 6 x A55 1.95 GHz
  • Mitat: 166,9 x 76,8 x 8,24 mm
  • Paino: 193 g
  • Käyttöjärjestelmä: MagicOS 8.0 (Android 14)
  • SIM-kortti: Dual Nano-SIM /
  • USB-C -liitäntä ja 3,5 mm kuulokeliitäntä
  • Wifi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 GHz ja 5 GHz)
  • Bluetooth 5.0
  • Verkko: 5G
  • Paikannus: GPS, AGPS, GLONASS, BeiDou, Galileo
  • Sormenjälkitunnistin: Kyllä
  • Kasvojentunnistin ja iiristunnistin: Ei
  • Akun kapasiteetti: 5200 mAh
  • Myyntipakkauksen sisältö: Honor 200 Smart 5G, USB-C-kaapeli, pikakäyttöopas, SIM-työkalu ja takuukortti
     

 

Miltä tämä Honorin uutuus sinusta vaikuttaa? 


Lue myös: 



 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa