Esittelyssä Honor 9X Pro

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 1 katselukerta Honor on tuonut markkinoille uuden puhelinmallinsa: Honor 9X Pro:n, joka on uutuus edeltävästä Honor 9X:stä. Puhelin on varustettu kattavilla ominaisuuksilla, kuten laadukkaalla kameralla, tehokkaalla Kirin 810 -järjestelmäpiirillä ja pitkäkestoisella akulla. Laitteesta löytyy suuri 6,59-tuuman IPS LCD -näyttö, kuuden gigatavun keskusmuisti sekä 128 gigatavun tallennustila, joka on laajennettavissa microSD-muistikortilla jopa 512 gigatavuun asti. Honor 9X Pro vaikuttaa hinta-laatusuhteeltaan oikein mainiolta puhelimelta, ja speksiensä valossa laite sopii etenkin niille käyttäjille, jotka arvostavat laadukasta ja kattavilla ominaisuuksilla varustettua kameraa.
Tyylikäs muotoilu ja erottuvuutta tuova Dynamic X-design Honor 9X Pro:ssa on kaksinkertainen 3D-lasi kaarevalla takakannella. Laitteessa on upea Dynamic X-design, joka näyttää silmiinpistävältä ja tuo laitteelle erottautuvuutta. Rakenteeltaan siro ja kevyt puhelin painaa vain vajaat 202 grammaa, joten se sopii hyvin pienempäänkin käteen. Lisäksi verrattuna aiempaan 9X-malliin, puhelimessa oleva sormenjälkilukija on sijoitettu laitteen kylkeen eikä taakse, ja laitteen takaosa on muovin sijaan lasia. Värivaihtoehtoina Honor 9X Pro:sta löytyy musta (Midnight Black) ja violetti (Phantom Purple).
Suuri näyttö, laadukas äänimaailma sekä pitkäkestoinen akku lisäävät käyttömukavuutta entisestään Puhelimen suuri 6,59-tuuman FullView-näyttö vie Honorin mukaan videoiden ja valokuvien katsomisen täysin uudelle tasolle: elokuvat ja pelit täyttävät lähes kehyksettömän näytön ilman hukkaan jäävää tilaa. Laitevalmistajan mukaan näytön ja rungon välinen suhde on jopa 92%. Lisäksi TÜV Rheinland -sertifioitu näyttö suodattaa haitallista sinistä valoa automaattisesti, mahdollistaen miellyttävämmän käyttökokemuksen. Puhelimen suuren näytön lisäksi käyttömukavuutta lisää myös aivan uusi virtuaalinen 9.1-surround-ääni, joka laitevalmistajan mukaan on luotu sen mukaisesti kuinka ääniaallot liikkuvat ja ovat vuorovaikutuksessa ihmisen tärykalvojen kanssa. Honor 9X Pro:ssa on 4 000 milliampeeritunnin akku, joka mahdollistaa jopa 10 tunnin akunkeston. Puhelimessa on sisäänrakennettu älykäs virransäästöalgoritmi, joka mahdollistaa laiteen akun pitkäkestoisen toiminnan. 


Kattavien kameraominaisuuksien avulla ikuistat laadukkaita kuvia ja videoita Honor 9X Prosta löytyy pop-up-etukamera ja laitteen takaosassa oleva kolmoiskamera. 16 megapikselin etukamera on piilotettu laitteen runkoon, joten se ei vie lainkaan tilaa näytöltä. Puhelimen takaosasta löytyvässä kolmoiskamerassa on 48 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin syvyysterävyyskamera sekä uutuutena 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Honor lupaa maisemien ja erilaisten ahtaidenkin tilojen kuvaamisen onnistuvan uuden 120° ultralaajakulman ansiosta entistäkin paremmin, sillä ultralaajakulman ansiosta kuvaan mahtuu enemmän nähtävää. 2 megapikselin syvyyskameran avulla voi ottaa erilaisia muotokuvia ja luoda täydellisen bokeh-efektin, jonka avulla saa sumennettua valokuvan syväterävyysalueen ulkopuolelle jäävää taustaa. Honor 9X Pro:sta löytyy uudenlainen AI-videovakautus, jonka avulla voi kuvata vakaita videoita ilman mitään lisätarvikkeita. Laitteessa oleva AIS Super Night Mode -ominaisuus herättää Honorin mukaan valokuvat eloon, sillä sen avulla pystyy ikuistamaan kirkkaita ja selkeitä valokuvia jopa vaikeissa valaistusolosuhteissa.
Lippulaivatason Kirin 810 piirisarja ja AI-signaalinparantaja
Honor 9X Prossa on tehokas Kirin 810 -järjestelmäpiiri. Honorin mukaan uusi Kirin 810 -piirisarja mahdollistaa jopa 75% nopeamman yhden ytimen suorituskyvyn ja se käyttää jopa 50% vähemmän virtaa. Lisäksi puhelimessa on nopea 4G-signaalin palautus, jonka myötä puhelin palauttaa nopeasti 4G-signaalit ympäristöissä, jotka ovat alttiita signaalin häviämiselle. Laite tukee myös kaksois-4G VoLTE nano-SIM-korttipaikkoja, ja se kytkeytyy automaattisesti sinne, missä on paras signaali reaaliajassa. 

 Huawei AppGallery Honor 9X Pro:ssa ei sisällä esiasennettuna Googlen mobiilipalveluita, joten Google Play -sovelluskaupan sijaan puhelimesta löytyy AppGallery-sovelluskauppa, josta voi ladata ja etsiä puhelimeen erilaisia sovelluksia. Sovellusten etsimistä helpottaa Petal Search -hakusovellus, jonka avulla löydät kaikki tarvitsemasi sovellukset. Suomen markkinoilla Honor 9X Pro on Honorin toinen älypuhelin ilman Google-palveluja.  Hide contentTekniset tiedot Näytön koko: 6,59"
Resoluutio: 2340 x 1080
Etukamera: 16 megapikseliä
Etukameran ominaisuudet: Pop-up16 megalipikseliä (F/2.2 aukko)
Takakamera: 48 MP + 8 MP + 2 MP
Takakameran ominaisuudet: 48 MP pääkamera (F/1.8 aukko, 1/2" sensori, AIS-yökuvaustila, AI-videonvakautus ) + 8 MP superlaajakulma (F/2.4, 120° ultralaajakulma) +2 MP syvyystunnistin (F/2.4 aukko)
Tallennustila: 256 Gt
Suoritin: Kirin 810
Suorittimen teho: 8-ydinsuoritin (2 x Cortex A76 2,27 GHz + 6 x Cortex A55 1,88 GHz)
Mitat: 163,1 x 77,2 x 8,8 mm
Paino: 206 g
Käyttöjärjestelmä: Android 9, EMUI 9.1
Keskusmuisti: 6 Gt
Muistikorttipaikka: Kyllä
Muistikortin max kapasiteetti: 512 Gt
Videokuvaus: 1080p
Sim-kortti: Nano-SIM
Dual SIM: Kyllä
IP-luokitus / suojaus: Ei
Liittimet: USB-C, 3,5mm kuulokeliitäntä
Wifi: 802.11a/b/g/n/ac, 2.4G/5G
Bluetooth: 5.0
Verkko: 2G, 3G, 4G
Paikannus: GPS, AGPS, Glonass, BeiDou
Sormenjälkitunnistin: Kyllä
Kasvojen tunnistin: Ei
Iiristunnistin: Ei
Langaton lataus: Ei
Akku: 4000 mAh
Myyntipakkauksen sisältö: Honor 9X Pro, laturi, USB-kaapeli, pikaopas, SIM-työkalu, TPU-suoja

 Tilaa Honor 9X Pro täältä   Lue lisää:
0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa