Esittely

Esittelyssä Honor Band 9 -aktiivisuusranneke

  • 23 April 2024
  • 0 kommenttia
  • 37 katselukertaa
Esittelyssä Honor Band 9 -aktiivisuusranneke
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15

Erityisesti kilpailukykyisistä hinnoistaan, sekä laadukkaista ja nuorekkaan näköisistä laitteistaan tunnetuksi tullut Honor on julkaissut nyt uuden Honor Band 9 -aktiivisuusrannekkeen. Monipuolinen terveydenseuranta ja pitkä akunkesto ovat tämän mallin ehdottomat valttikortit. Joka lompakolle sopiva uutuuslaite pitää sisällään kuitenkin myös paljon muuta. Tutustutaan siis tässä artikkelissa lisää laitteen ominaisuuksiin.

 

Honor Band 9 – suurinäyttöinen ja kevyt aktiivisuusranneke moneen tilanteeseen

 

Honor Band 9 -aktiivisuusrannekkeessa on suurikokoinen, sulavaliikkeinen ja selkeä 1,57 tuuman AMOLED-värinäyttö 60 Hz virkistystaajuudella. Laitteen reunat ovat muotoilultaan pyöristetyt tehden ulkonäöstä siron ja kepeän. Kello on itsessäänkin ohut ja kevyt, jonka ansiosta se on laitevalmistajan mukaan mukava käyttää niin urheillessa, arjessa kuin nukkuessakin. Kellotaulun reunat on päällystetty NCVM-pinnoitteella tuoden niihin kiiltävän ja metallinhohtoisen viimeistelyn. Rannekkeen saat kiinni alumiinisen solkinapin avulla, mikä tuo Band 9 -kelloon kivan pienen yksityiskohdan. Tyyliä pystyt muuttamaan lukuisilla erilaisilla teemoilla ja kellotauluilla oman maun mukaisiksi, tai eri tilaisuuksiin sopivaksi. Aktiivisuusranneke kestää lisäksi vettä 5 ATM -luokituksen mukaisesti 50 metrin syvyyteen saakka.

 

Monipuoliset aktiivisuutta ja terveyttä seuraavat ominaisuudet

 

Honor Band 9 -aktiivisuusrannekkeessa on monipuoliset terveydenseurantaominaisuudet. Ne auttavat sinua motivoitumaan niin arki- kuin tavoitteellisenkin liikunnan parissa. Kellosta löytyy kattava ja jatkuva sykkeenseuranta, josta näet tietoa sykevaihteluistasi, veren happipitoisuudesta, stressitasoista, unen laadusta sekä kuukautiskierrosta. Kello mittaa myös kuntoikäsi, ja tulokset näet yksinkertaisesta kaaviosta, joka vertaa urheilusuorituksiasi muihin oman ikäryhmäsi keskiarvotuloksiin antaen sinulle arvion oman hyvinvointisi tasosta. Mitä pienemmän numeron kuntoiäksesi saat, sitä parempi fyysinen kunto sinulla on. Ympäri vuorokautisen sykkeenseurannan lisäksi löydät aktiivisuusrannekkeesta esimerkiksi myös askelseurannan, jolloin sinun on helppo seurata omaa aktiivisuuttasi myös vaikkapa kävelyn ja arkisen liikkumisen kannalta. Urheilusuorituksiasi varten kellosta löytyy 96 erilaista urheilutilaa, joista voit laittaa parhaiten lajiasi tai treeniäsi vastaavan tilan päälle. Urheilutiloista 11 on niin sanottuja ammattilaistiloja, joista saat tarkemmat mittaustulokset kuin muista. Aktiivisuusrannekkeen keräämät tiedot siirtyvät Honor Health -sovellukseen, joka on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille niiden sovelluskaupoista.

 

Pitkä akunkesto ja muut lisäominaisuudet

 

Jotta aktiivisuusrannekkeesta on aidosti sinulle hyötyä, on sen parempi olla ranteessa tekemisiäsi seuraamassa, kuin laturin päässä tyhjää akkua lataamassa. Honor Band 9 -aktiivisuusrannekkeessa onkin tavallista pidempi akunkesto, sillä laitevalmistajan mukaan virtaa riittää jopa 14 päiväksi. Aktiivisuuden ja hyvinvoinnin seurannan lisäksi sinulla on käytössäsi myös muita näppäriä lisäominaisuuksia kunhan kello on pariliitetty puhelimeesi. Jos sinulla on Android-laite, käytössäsi on myös toiminto Etsi puhelimeni. Jos puhelimesi on siis hukassa ja tiedät sen olevan kuitenkin lähettyvillä, voit aktiivisuusrannekkeesta aktivoida merkkiäänen puhelimesi löytämiseksi. Myös musiikkiohjelmien hallinta onnistuu Android-laitteilla. Voit siis esimerkiksi lenkkeillessäsi vaihtaa musiikkikappaleita jatkossa suoraan kellostasi. Jos sinulla on Honorin puhelin, aktiivisuusranneketta voit käyttää myös puhelimen kameran etälaukaisimena. Perhepotrettien kuvaaminen onnistuu siis entistä helpommin, laita puhelin kuvausasemiin, ottakaa hyvät poseerausasennot ja napatkaa kuva etänä! Lisäksi saat puhelimeen tulevat ilmoitukset haluamistasi sovelluksista suoraan aktiivisuusrannekkeeseen, tarvittaessa voit tarkistaa myös säätiedot suoraa rannekkeesta. Honor Band 9 onkin sekä monipuolinen aktiivisuusranneke, että päivittäisiin askareisiin helpotusta tuova arjen apuri. 

 

Tekniset tiedot

 

Näyttö 1,57 tuuman 60hz AMOLED-värinäyttö
Näytön resoluutio 256 x 402 pikseliä, 302 PPI
Rannekkeen materiaali TPU
Akku ja akunkesto 180 mAh, kesto jopa 14 päivää
Mitat 43 mm × 27,88 mm × 9,49 mm
Rannekkeen pituus 135–200 mm
Paino ilman ranneketta 16,3 g 
Vedenkestävyys 50 metriin asti (5 ATM)
Sensorit Kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, optinen sykesensori
GPS-tuki Ei, paikannus puhelimen kautta
Bluetooth 5.3 BLE 2.4GHz
Käyttöjärjestelmän yhteensopivuus Android 9.0 tai uudempi, iOS 11.0 tai uudempi
Lataus Magneettinen, 5V 1A
Takuu 24 kk
Myyntipakkauksen sisältö

Honor Band 9, latauskaapeli, pikakäyttöopas ja käyttöturvallisuustiedote ja takuukortti

 

Lue lisää:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa