Esittely

Esittelyssä Honor Choice Earbuds X5 -vastamelukuulokkeet

 • 7 February 2024
 • 0 kommenttia
 • 55 katselukertaa
Esittelyssä Honor Choice Earbuds X5 -vastamelukuulokkeet
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

Honor Choice Earbuds X5 -kuulokkeet lukeutuvat markkinoiden edullisimpiin vastamelukuulokkeisiin. Matalasta hinnastaan huolimatta ne tarjoilevat hyvän vaihtoehdon kalliimmillekin malleille; kuuntelet niin musiikkia, äänikirjoja, puhut puheluita tai vaikkapa treenaat kuulokkeet korvissa, Choice Earbudsit pysyvät menoissasi mukana. Tutustutaan tässä artikkelissa tarkemmin kuulokkeiden ominaisuuksiin.

 

Keveyttä ja kompaktia kokoa perinteisellä muotoilulla

 

Honor Choice Earbuds X5 -vastamelukuulokkeet ovat kooltaan kompaktit ja erittäin kevyet painaen yksittäin vain 4,6 grammaa. Keveys lisää käyttömukavuutta, sillä Choice Earbudsit ovat osittain korvan sisään asetettavat in-ear-kuulokkeet. Lisäksi hyvän istuvuuden varmistamiseksi myyntipakkauksessa toimitetaan kolme erikokoista silikonipehmustetta. Näitä testaamalla voit valita itsellesi sopivimmat käytettäväksi, jotta kuulokkeet pysyvät hyvin paikoillaan korvissasi. Muulta oulkomuodoltaan Honor Choice Earbudsit ovat hyvin perinteisten langattomien nappikuulokkeiden malliset ergonomisella muotoilullaan. Niissä on lisäksi 10 mm mittaiset kaiutinelementit, jotka rikastuttavat kuuntelukokemusta.  

 

Aktiivinen taustameluvaimennin ja muut ääniominaisuudet

 

Honor Choice Earbuds -kuulokkeet tarjoavat yksityiskohtaisen, sekä erilaisin diskantti- ja bassotasoin rikastetun kuuntelukokemuksen. 30 desibeliin asti aktiivinen ANC-taustameluvaimennus huolehtii siitä, että ympäristöstäsi kantautuva melu ei häiritse kuunteluasi, vaan pystyt nauttimaan rauhallisuudesta hektisemmässäkin miljöössä. Kuulokkeista löytyy lisäksi kolme erilaista taajuuskorjaintilaa, joilla saat erilaisten kappaleiden parhaimmat puolet esiin. Laitevalmistajan mukaan ominaisuudet takaavat sen, että runsautta riittää niin matalammissa, kuin korkeammissakin äänissä. Bluetooth 5.3 -yhteydellä luonnistuu myös kuulokkeiden yhdistäminen puhelimeesi, jolloin pystyt puhumaan handsfree-puheluita. Kuulokkeista löytyvät kaksoismikrofonit yhdistettynä sisäänrakennettuun melunvähennysalgoritmiin parantavat puheluiden selkeyttä.

 

Akun täyteen lataamisella kymmeniksi tunneiksi käyttöaikaa

 

Laitevalmistajan mukaan Honor Choice Earbuds X5 -kuulokkeissa kestää itsessään akku noin yhdeksän tunnin ajan. Latauskotelon akun kanssa virtaa kuitenkin riittää yhteensä noin 35 tunniksi, eli voit huoletta kuunnella äänikirjoja tai musiikkia huolehtimatta latauskatkoista reissussakaan. Kun virta käy vähiin, lataus onnistuu monistakin puhelimista tutulla USB-C -kaapelilla. Kuulokkeet latautuvat täyteen tunnissa, ja itse latauskotelokin 1,5 tunnissa.

Kuuntelua ei lisäksi haittaa pieni sade tai hikoilu, sillä kuulokkeista löytyy pöly- ja roiskesuojauksesta kertova IP54-luokitus. Näin ollen kuulokkeiden kanssa luonnistuu myös hikitreenit, tai vaikka juoksulenkit sateisessa säässä. 

Honor Choice Earbuds X5 -kuulokkeet ovat tilattavissa verkkokaupastamme valkoisena!

 

Tekniset tiedot

 • Kuuloke-elementti: 13,4 mm
 • Ominaisuudet: Vastamelu
 • Kuulokkeiden akun kesto: n. 9 tuntia
 • Kokonaisakunkesto latauskotelon kanssa: n. 35 tuntia
 • Kuulokkeiden / kuulokekotelon latausaika: 1 tunti / 1,5 tuntia
 • Yhteydet ja liitännät: Bluetooth 5.3 , USB-C
 • IP-luokitus: IP54
 • Kotelon mitat ja paino: 58,9 x 58,9 x 24,3 mm ja 35,4 g
 • Myyntipakkauksen sisältö: Honor Choice Earbuds X5 -kuulokkeet, latauskotelo, pikaopas, takuukortti
 • Takuu: 24kk

 

Lue lisää:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa