Esittelyssä Huawei FreeBuds 3 -bluetooth-kuulokkeet

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 30 katselukertaa


Huawei on tuonut markkinoille myyntiin useampia langattomia nappikuulokemalleja, mutta Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeet ovat edeltäjiinsä verrattuna täysin uudistetut langattomat vastamelukuulokkeet. Kuulokkeet on varustettu pitkäkestoisella akulla, kirkkaalla äänenlaadulla sekä modernilla ja tyylikkäällä muotoilulla.


 


Kuulokkeet on Huawein mukaan suunniteltu ergonomisesti niin, että ne istuvat mukavasti ja pysyvät korvissa hyvin paikoillaan pyöristetyn muotoilun ansiosta. Ne tulevat kompaktin kokoisessa pyöreässä kiiltävästä muovista valmistetussa latauskotelossa, joka on suunniteltu mahtumaan optimaalisesti taskuun. Kuulokkeet asettuvat koteloon näppärästi magneettien avulla. FreeBuds 3 -kuulokkeista löytyy värivaihtoehtoina musta, valkoinen sekä punainen.


 


Langattomat kuulokkeet vastameluominaisuudella


 


Pienestä ja sirosta koostaan huolimatta FreeBudsien äänenlaadusta ei laitevalmistajan mukaan ole tingitty. Kuulokkeissa on 14 millimetrin dynaaminen ääniajuri, syvät bassot sekä taajuuskorjain, jotka tuottavat yhdessä valmistajan mukaan kirkasta ja tarkkaa ääntä. FreeBudseissa on Bluetooth 5.1 -yhteys, joka on vakaa ja nopea, eli kuulokkeet sopivat myös hyvin esimerkiksi pelaamiseen. Kuulokkeissa on Huawein uusi Kirin A1-prosessori, jonka ansiosta bluetooth-yhteyden ei myöskään pitäisi pätkiä.


 


FreeBuds 3 -kuulokkeet on tehty helpoksi ja vaivattomaksi käyttää. Tuplakoskettamalla oikean puoleista kuuloketta saat käynnistettyä musiikin tai voit vaihtaa kappaletta. Vasenta kuuloketta tuplakoskettamalla voit laittaa ANC:n, eli vastamelutoiminnon päälle ja pois, jolloin musiikista voi nauttia ilman taustameteliä. Voit myös vastata saapuvaan puheluun tai lopettaa puhelun kumpaa tahansa kuuloketta kahdesti napauttamalla. Älykkään A1-piirisarjan ansiosta FreeBuds 3 -kuulokkeet poistavat taustamelun puheluiden aikana, jonka myötä puhelut kuulostavat kasvotusten käydyiltä keskusteluilta. Musiikki sammuu, kun otat kuulokkeet pois korvista ja käynnistyy, kun laitat ne takaisin paikoilleen.


 


 Pitkäkestoiseen akkuun lisää virtaa langattomalla latausalustalla


 


FreeBuds 3 -kuulokkeet on varustettu pitkäkestoisella akulla, jonka ansiosta niitä voi käyttää pidemmänkin ajan putkeen. Kuulokkeiden mukana tulevan latauskotelon avulla kuulokkeiden neljän tunnin akunkeston saa pidennettyä jopa 20 tuntiin, kun niitä säilyttää latauskotelossa. Tavallisen USB C -latauksen lisäksi FreeBudsien latauskotelon voi ladata myös langattomasti latausalustalla. Jos puhelimesi tukee käänteistä langatonta latausta, voit ladata latauskotelon myös puhelimesi avulla. Latauskotelo on valmistajan mukaan erittäin tehokas, sillä jo viiden minuutin latauksella pitäisi saada jopa 1 h 45 min lisää kuunteluaikaa. Täyteen ladatulla kotelolla voi ladata kuulokkeet jopa neljä kertaa.


 


FreeBuds 3 -kuulokkeet sopivat hyvin sekä sisä-, että ulkokäyttöön. Kuulokkeissa on IPX4-luokitus, eli ne ovat roiskeenkestävät. Hikoilu tai pieni vesisade ei siten haittaa menoa. Kuulokkeissa on aerodynaaminen mikrofonin muotoilu, joka vähentää tuulen aiheuttamaa kohinaa. Sen myötä kuulet musiikin sekä puhelut selkeästi tuulisessakin säässä, esimerkiksi juoksulenkillä.


 


Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeet ovat Android- ja iOS -yhteensopivat, mutta AI Life -sovellus vaatii Android 9 -käyttöjärjestelmän tai uudemman. AI Life -sovelluksen avulla voit esimerkiksi valita mitkä toiminnot tapahtuvat kuulokkeita napauttamalla, ja voit säätää vastameluasetuksen voimakkuutta.


  


Tekniset tiedot


 


Akun kesto: 4 tuntia (1 lataus), 20 tuntia latauskotelon kanssa
Kotelon latausaika: 1 tunti, langallinen lataus
Kuulokkeiden lataus kotelossa: 1 tunti
Ajuri: 14,2 mm dynaaminen
Bluetooth: 5.1
Mitat: 41,5 x 20,4 x 17,8 mm (kuuloke), 60,9 x 21,8 mm (latauskotelo)
Paino: 4,5 g (kuuloke), 48 g (latauskotelo)
Kuulokekotelon lataus: Langallinen lataus: USB Type-C (5V 1.2A 6W)
Langaton lataus: Qi standardi (2W)
USB: USB-C
Roiskeenkesto: Kyllä, IPX4
Melunvaimennus: Kyllä
Prosessori: Huawei Kirin A1
Myyntipakkauksen sisältö: Kuulokkeet, latauskotelo, USB-C -latauskaapeli, pika-aloitusopas, turvaohjeet


 


Tilaa Huawei FreeBuds 3 -bluetooth-kuulokkeet tästä


 


   


 


Lue lisää:0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa