ESITTELY

Esittelyssä Huawei FreeBuds Pro 3 -bluetooth-kuulokkeet

  • 10 November 2023
  • 0 kommenttia
  • 31 katselukertaa
Esittelyssä Huawei FreeBuds Pro 3 -bluetooth-kuulokkeet
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

Huawei julkaisi hiljattain FreeBuds -sarjassaan uudet, Huawei FreeBuds Pro 3 -bluetooth-kuulokkeet. Kuulokkeet lupaavat muun muassa edeltäjäänsä älykkäämpää melunvaimennusta, selkeyttä ja parempaa äänenlaatua puheluihin sekä entistä mukavamman istuvuuden. Nyt tämä uutuus löytyy myös Euroopan markkinoilta ja on aika tutustua sen ominaisuuksiin tarkemmin!

 

Huawei FreeBuds Pro 3 -nappikuulokkeet ovat langattomat, True Wireless Stereo (TWS) -tekniikkaa hyödyntävät vastamelukuulokkeet. Voit yhdistää kuulokkeet bluetoothin kautta kahteen laitteeseen samanaikaisesti ja vaihtaa laitteiden välillä reaaliajassa. Nämä in-ear-bluetooth-nappikuulokkeet ovat entistä paranneltu versio edeltäjästään, FreeBuds Pro 2:sta. 

 

Panostus kestävyyteen

 

FreeBuds Pro 3 -kuulokkeet ovat ulkonäöltään minimalistisen tyylikkäät. Värivaihtoehtoja on kolme: valkoinen, hopea ja vihreä. Edeltäjäänsä, FreeBuds Pro 2 -kuulokkeisiin verrattuna, FreeBuds 3 tarjoaa uuden, XS-korvanappivaihtoehdon. Myyntipakkaus sisältää siis nyt neljä erikokoista silikonisovitinta kolmen sijaan, mikä tekee kuulokkeista sopivammat usealle eri käyttäjälle. Sopiva istuvuus on tärkeää, sillä se mahdollistaa tehokkaamman ANC-suorituskyvyn, eli melunvaimennuksen. 

Latauskotelo on valmistettu nanolasista ja on 32 % kestävämpi kulumista vastaan kuin edeltäjänsä, FreeBuds Pro 2 latauskotelo. Latauskotelo on varustettu piilotetulla saranalla, joka on suunniteltu kestämään yli 100 000 kerran avaamisen ja sulkemisen. Kotelo on nyt myös 4,5 % pienempi kuin edellisen sukupolven kotelo, ja se sujahtaa näppärästi pienempäänkin taskuun. 

Kuulokkeissa on pitkä, jopa 6,5 tunnin akunkesto yhdellä latauksella, latauskotelon kanssa jopa 31 tuntia. Latauskotelossa on USB-C-portti, mutta se tukee myös langatonta latausta. Yhdellä latauskotelon latauksella lataat korvanapit täyteen yli kolme kertaa, ja kuulokkeiden lataus kestää latauskotelossa noin 40 minuuttia. Latauskotelon lataat puolestaan täyteen noin tunnissa. 

 

 

Entistä paremmat perustoiminnot

 

Freebuds Pro 3:n teknisiä ominaisuuksia on hienosäädetty viimeistä yksityiskohtaa myöten, jotta kuuntelukokemus ja käyttömukavuus olisi mitä parhain. Aktiivisen vastamelutoiminnon (ANC) avulla nautit musiikista vaikka ympärilläsi sattuisi ja tapahtuisikin. Kuulokkeet optimoi vastamelutilan automaattisesti olosuhteiden muuttuessa, ja lentomatkustamista varten käytössäsi on siihen suunniteltu vastamelutila joka torjuu lentokoneen melun tehokkaasti. Kun tulee vastaan tilanteita, joissa sinun on tärkeää kuulla ympäristön äänet, mahdollistaa Awareness-tila sen. Voice-tila puolestaan poistaa taustamelun, mutta poimii puheen, jotta kuulet esimerkiksi julkisen liikenteen kuulutukset.  

Kuulokkeissa on myös älykäs pitotavan tunnistus, mikä tarkoittaa että ne tunnistavat milloin niitä pidetään korvissa, ja keskeyttävät äänentoiston automaattisesti kun ne poistetaan korvista. Kun laitat kuulokkeet takaisin korviisi, jatkuu äänentoisto automaattisesti. Vastamelutoimintoa ja äänenvoimakkuutta hallitset näppärästi kuulokkeiden nipistys- ja pyyhkäisyominaisuuksilla. Nipistystoimintoasetuksia pääset mukauttamaan AI Life -sovelluksessa.

Mikrofoni on nyt uudelleen suunniteltu, ja takaa 2,5 kertaa paremman äänenkeruun puheluissa, verrattuna edelliseen malliin. Huawei kertookin, että nämä kuulokkeet tarjoavat TWS-nappikuulokkeiden parhaan puhelukokemuksen. Uraauurtava mukautuva taajuuskorjain puolestaan optimoi äänen kaikilla taajuuksilla sen voimakkuutta, korvakäytäväsi rakennetta ja kuulokkeiden pitotapaa analysoimalla. Nämä kuulokkeet siis todella tuovat esiin musiikin kaikki vivahteet ja nyanssit!

 

Myyntipakkauksen sisältö:

Huawei FreeBuds Pro 3 -kuulokkeet, latauskotelo, korvatyynyt (XS, S, M, L), pika-aloitusopas, takuutodistus, USB-C-latauskaapeli

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

  • Kuulokkeiden latauksen kesto: 40 min
  • Latauskotelon latauksen kesto (langallisesti/langattomasti): 60 min/150 min
  • Toistoaika (ilman ANC/ANC): 6,5 h/4,5 h
  • IP-luokitus: IP54-luokan veden- ja pölynkestävyys
  • Bluetooth: 5.2


Katso esittelyvideo:

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa