Esittely

Esittelyssä Huawei Freebuds SE2

  • 26 March 2024
  • 0 kommenttia
  • 44 katselukertaa
Esittelyssä Huawei Freebuds SE2
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

HUAWEI FreedBuds SE 2 -nappikuulokkeet tarjoavat vapauden nauttia korkealaatuisesta äänestä ilman johtojen rajoituksia. Kuulokkeiden muotoilu ja akunkesto tekevät niistä oivan valinnan niin arkeen kuin seikkailuihin. Tutustu alla lähemmin siihen, mitä nämä edullisen hintaluokan kuulokkeet pitävät sisällään.  

HUAWEI FreeBuds SE 2 -kuulokkeet tarjoavat langattoman kuuntelukokemuksen Bluetooth-yhteyden kautta. Niiden muotoilu tekee käytöstä miellyttävän tuntuista, ja voit ladata ne helposti mukana tulevassa latauskotelossa. Voit yhdistää kuulokkeet erilaisiin Bluetooth-yhteensopiviin laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin, ja nauttia handsfree-puheluista ja laadukkaasta äänentoistosta. Lisäksi 10 mm dynaaminen ohjainyksikkö ja mikrofoni tarjoavat selkeän äänenlaadun ja vastamelutoiminnon, mikä on erityisen hyödyllistä meluisissa ympäristöissä. FreeBuds SE 2:n 41 milliampeerintunnin akku takaa valmistajan mukaan pitkän käyttöajan, erityisesti kun säilytät kuulokkeita aina latauskotelossa.

Käytettävyyttä ajatellen voit hyödyntää FreeBuds SE 2 -kuulokkeita vaikkapa pitkillä lennoilla tai työmatkoilla ilman huolta akun loppumisesta. Ne ovat myös ihanteelliset urheillessa tai kuntosalilla, sillä langaton muotoilu mahdollistaa liikkumisen vapaasti ilman johtojen sotkeutumista. Vastamelutoiminto puolestaan auttaa keskittymään paremmin, olipa kyseessä sitten työskentely avokonttorissa tai rentoutuminen kaupungin hälinässä.

 

Kuulokkeiden toiminnot ja käyttö

  • Paritus ja yhdistäminen: Ensimmäisellä käyttökerralla parita kuulokkeet älypuhelimesi kanssa. Tämän jälkeen ne yhdistyvät automaattisesti aina, kun otat ne kuulokelaatikosta.

  • Puheluiden vastaanotto ja musiikin toisto: Kun puhelu tulee, voit vastata siihen napauttamalla kuuloketta. Musiikin toistamiseksi voit käyttää kosketusohjaimia kuulokkeiden pinnalla. Voit myös keskeyttää tai jatkaa musiikin toistoa samalla tavalla.

  • Puhdistus ja huolto: Pidä kuulokkeet puhtaina pyyhkimällä niitä pehmeällä liinalla. Älä käytä liian kosteaa liinaa. Kuulokkeiden kotelon voi puhdistaa samalla tavalla.

  • Akun kesto: Kuulokkeet latautuvat täyteen noin 10 minuutissa ja tarjoavat jopa 3 tuntia kuunteluaikaa. Kun ne ladataan täyteen useita kertoja kotelon avulla, niiden yhteinen kuunteluaika voi olla jopa 40 tuntia.

Löydät kuulokkeet verkkokaupastamme. Mukana myyntipakkauksessa on kuulokkeiden lisäksi latauskotelo, pika-aloitusopas, turvallisuusohjeet sekä takuukortin. 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa