Esittely

Esittelyssä Huawei Watch 4 Pro - Space Edition -älykello

 • 15 June 2024
 • 0 kommenttia
 • 108 katselukertaa
Esittelyssä Huawei Watch 4 Pro - Space Edition -älykello
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Huawei julkaisi äskettäin uusia kellomalleja, joista tässä esittelyvuorossa on Huawei Watch 4 Pro - Space Edition. Watch 4 Pro saattaakin olla monelle tuttu, se esiteltiin melkein vuosi sitten. Nyt kyseinen kello on tarjolla Space Edition -versiona ja se sisältää muutamia parannuksia perusmalliin verrattuna. Tutustutaan siihen nyt hieman tarkemmin.

 

Space Edition – valmistettu avaruustason materiaaleista

 

Huawei Watch 4 Pro Space Edition on saanut inspiraationsa rakettien ”de Laval-suuttimista” ja se onkin kunnianosoitus ihmiskunnan saavutuksille avaruudessa. Tämä näkyykin kellon jokaisessa yksityiskohdassa. Se on tarkoitettu inspiroimaan käyttäjiään kattavilla terveys- ja urheiluominaisuuksilla. Ulkoisesti se näyttää erittäin tyylikkäältä, siltä miltä avaruutta henkivän kellon tuleekin näyttää. Kello on rakennettu avaruustason materiaaleista, sen ulkokuori on ilmailulaatuista DLC-titaania, jonka kerrotaan olevan kevyt ja kestävä. Titaanin päälle kellon ulkokuoreen ja rannekkeeseen on lisätty timantin kaltainen hiilikerros, jota on käytetty myös aiemmin korkeamman hintapisteen kelloissa. Huawei on kertonut, että näiden materiaalien ansiosta kellon rakenne on kaksi kertaa tavallista PVD-pinnoitetta kestävämpi. Sen on kerrottu olevan vahvempi kuin tavallinen titaani.

Kellon lasina on kupolimainen safiirilasi, jonka kerrotaan kestävän kovaa ulkoilua ja urheilua. Kehyksen materiaali on nanokristallia. Safiirilasin ja nanokiteisen kehyksen ansiosta kellolla on 5 ATM -vedenkestävyysluokitus. Sen on luvattu kestävän vettä 30 metrin vapaasukelluksessa ja lisäksi se on saanut IP68-luokituksen, joten se kestää veden lisäksi myös pölyä. Watch 4 Pro Space Edition täyttää myös EN 13319 -sukellusvälineiden suunnittelustandardit. Voit siis huoletta pitää kelloa kädessäsi uidessa ja hikoillessa.

 

Kellotaulun tärkeimmät ominaisuudet

 

Watch 4 Pro Space Edition -mallissa on 1,5 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää 466 x 466 pikseliin. Kellotaulu on myös saanut inspiraationsa de Laval -suuttimesta ja sen on kerrottu sulautuvan harmonisesti kehyksen sävyyn. Kellotaulu on animoitu esittämään laukaisuvaikutusta de Laval -suuttimella. Interaktiivinen ominaisuus näyttää kellon akun varaustason erivärisillä liekkianimaatioilla. Näin sinun ei tarvitse etsiä akun varausprosentteja vaan varauksen huomaa väreistä ja animaatioista liikkeellä ollessa. Väri on kirkkain ja liekkimäisin kun akku on täynnä. Varauksen ollessa vähäisempi muuttuu liekki oranssinpunaiseksi. Kun on aika ladata akku, tulee liekkiin sininen vivahde. Halutessasi voit muuttaa kellotauluun myös oman astrologisen tähtikuviosi tai voit valita jonkun muun kellotaululun yli 40 000 vaihtoehdon joukosta. Kellotaulut löydät Huawei Watch Face Store -kaupasta.  

 

Parannellut terveys- ja kunto-ominaisuudet

 

Watch 4 Pro Space Edition sisältää Watch 4 Pro -malliin verrattuna parannellut terveys- ja kunto-ominaisuudet. Uusinta teknologiaa sisältävä Huawei TruSeen 5.5+ mittaa muun muassa veren happitason entistä tarkemmin. Lisäksi sykkeen seuranta, ihon lämpötilan havaitseminen, EKG-analyysi ja unen hengitystietojen tarkkuus ovat parantuneet. Toki kellosta löytyy entiseen tapaan myös yli 100 urheilutilaa omien treenien mittaamiseen.

Mainitsemisen arvoista on myös uusi toisen sukupolven Health Glance 2.0 Terveyskatsaus. Se sisältää yhdeksän terveysmittaria, jotka tarjoilevat pienimuotoisen terveysraportin sisältäen muun muassa pulssiaaltojen rytmihäiriöanalyysin ja tiedot unestasi. Voit seurata raporttia myös kaavioiden ja visuaalisten näkymien avulla. Lisäksi tarjolla on Terveysyhteisöt-ominaisuus, jonka avulla voit olla yhteydessä esimerkiksi perheenjäseniisi ja tarkastella henkilökohtaisia terveyspäivityksiä. Tämä voisi olla kätevää esimerkiksi ikääntyneiden vanhempien tai isovanhempien terveydentilan seuraamiseen. Kellossa olevan kaatumisentunnistimen voi myös asettaa ilmoittamaan kaatumisesta läheisille. Ikääntyneelle käyttäjälle on mahdollista valita myös erillinen hätä-SOS-tila, jolloin apu saadaan nopeammin paikalle.

 

Vertaansa vailla olevat akkuominaisuudet

 

Valmistaja kehuu Space Edition -mallia sen akunkestosta. Standard-tilassa akun on kerrottu kestävän 3-4,5 päivää yhdellä latauksella. Jos vaihdat kellon tilaksi ultra-pitkän akunestotilan, kestää akku 14-21 päivää. Toistaiseksi vastaaviin akunkestoihin eivät muut eSIM-yhteensopivat älykellot pääse. Kello tukee myös langatonta latausta, joten voit ladata sitä toisesta vastaavan ominaisuuden sisältävästä laitteesta.

 

Kellon tarjoaman terveysraportin tutkiminen onnistuu myös visuaalisten näkymien avulla.

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

 • Materiaali: Titaaniseos, keraaminen takakansi, safiirilasi
 • Näyttö: 1,5” LTPO AMOLED 466 x 466 pikseliä, 310 ppi
 • Ranneke: Leveys 22 mm, pituus 140–210 mm, titaania
 • Sensorit: Kiihtyvyys, gyroskooppi, optinen syke, ympäristön valo, barometri, kompassi, ihon lämpö, ECG, syvyys
 • IP-luokitus: IP68
 • eSIM: Kyllä
 • Akku: 780 mAh, kesto 4,5 päivää peruskäytössä,14-21 päivää pitkäkestoisessa tilassa. Tuki langattomalle lataukselle.
 • Yhteensopivuus: Android 8.0 ja uudemmat, iOS 13.0 ja uudemmat
 • Yhteydet: NFC- ja Wi-Fi-tuki, Bluetooth 5.2 BR+BLE
 • Muut ominaisuudet: Mikrofoni, kaiutin, NFC
 • GPS: GPS, Glonass, Galileo
 • Mitat ja paino: 49,1 mm x 49,1 mm x 12,9 mm, 68 g ilman ranneketta

 

 

Huawei Watch 4 Pro - Space Edition on tilattavissa verkkokaupastamme. Myyntipakkaus sisältää kellon lisäksi latausalustan, latauskaapelin ja pikaoppaan. 

 

Miltä uutuusmalli vaikuttaa, voisiko tämä malli komeilla juuri sinun ranteessasi?

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa