Skip to main content

Huawei Watch GT 5 Pro on tyylikäs älykello, joka tarjoaa kattavat ominaisuudet sekä päivittäiseen käyttöön että ammattiurheiluun. Tämän kellon AMOLED-kosketusnäyttö takaa kirkkaan ja selkeän kuvan, ja pitkä akunkesto mahdollistaa aktiivisen käytön ilman jatkuvaa lataamista. Saimme tätä kelloa verkkokauppaamme tarjolle koossa 46 mm ja kahdessa värissä: musta ja titaani. Tutustaanpa tähän uutuuteen sitten tarkemmin! 🙂
 

Nyt saat tämän uutuuskellon ja Freebuds 5i -kuulokkeet samassa paketissa verkkosivuiltamme

HUAWEI FreeBuds 5i on pari langattomia stereo (TWS) Bluetooth-kuulokkeita, jotka toimitetaan latauskotelon kanssa. Niissä on in-ear muotoilu, joka parantaa käyttömukavuutta. FreeBuds 5i tukee yhteyksiä Bluetooth-laitteisiin, kuten puhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin, äänipuheluita ja äänen toistoa varten. Se on varustettu 10 mm:n dynaamisella ohjainyksiköllä, joka tukee myötäkytkentää ja takaisinkytkentää, hybridiaktiivista melunvaimennusta (ANC) ja tietoisuustilaa. Kahden mikrofonin muotoilu mahdollistaa melun vaimennuksen puheluiden aikana. Erinomaisen tehonsa ja 55 mAh:n akun ansiosta FreeBuds 5i:n akku kestää pitkään, kun sitä käytetään latauskotelon kanssa. 

Monipuoliset harjoitustilat ja tarkka seuranta


Huawei Watch GT 5 Pro sisältää yli 100 harjoitustilaa, jotka tarjoavat aktiivista ohjausta eri urheilulajeihin, kuten juoksuun, vaellukseen, pyöräilyyn ja triathloniin. Kello on vesitiivis 50 metriin asti, joten voit käyttää sitä huoletta myös uidessa. Activity-renkaat kannustavat päivittäiseen liikkumiseen konkreettisten tavoitteiden avulla.

Kello tukee harjoittelua tarkalla sykemittauksella ja GPS-paikannuksella. Paluureitti-toiminto opastaa sinut takaisin lähtöpisteeseen ääniopastuksen avulla, ja Huawei Health -sovelluksessa voit jakaa harjoitusreittejä muiden kanssa.

 

Älykkäät juoksusuunnitelmat ja hyvinvoinnin seuranta

 

Huawei Watch GT 5 Pro tarjoaa yksilöllisiä ja älykkäitä juoksusuunnitelmia, jotka räätälöidään juoksutasosi ja tavoitteidesi mukaan. Kello mukauttaa harjoitusten sisältöä, aikataulua ja intensiteettiä automaattisesti älykkään algoritminsa avulla. Juoksukykyindeksi (RAI) arvioi juoksukykyäsi syke- ja nopeusdatan perusteella, mikä auttaa seuraamaan kehitystäsi.

Kello kerää hyvinvontiasi varten monipuolista dataa harjoituksista, kuten keston, poltetut kalorit, sykealueen, VO2Max-arvon, kuormituksen ja palautumisajan. TruSleep™️-ominaisuus seuraa unenlaatuasi ja tarjoaa ehdotuksia sen parantamiseksi, kun taas TruRelax™️-algoritmi tarkkailee stressitasojasi ja suosittelee rentouttavia hengitysharjoituksia.

Bluetooth-ominaisuuksien ansiosta Huawei Watch GT 5 Pro toimii saumattomasti yhdessä puhelimesi kanssa. Voit tarkistaa saapuvat puhelut, viestit, sähköpostit ja kalenteri-ilmoitukset suoraan kellosta sekä hallita puhelimen musiikkia. Kello tukee myös offline-musiikkia, ja siihen voit tallentaa jopa 500 MP3-kappaletta.

Laitevalmistaja lupaa kellolle pitkän käyttöajan. Akku kuluu luonnollisesti käytön mukaan, mutta Huawein ilmoittaa akun kestävän jopa 14 päivää, ja enintään 9 päivää tyypillisessä käytössä, tai enintään 5 päivää, kun AOD on käytössä.
 

Tämä kello pitää sisällään myös paljon muuta. Tässä muutamia ominaisuuksia vielä listattuna: 

  • Ateria- ja ravitsemusohjeita painonpudotukseen
  • Kuukautiskierron seuranta
  • Automaattinen SpO2-mittaus
  • EKG-mittaus
  • Kaukolaukaisin
  • Kalenteri
  • Kuun vaiheet ja vuorovesimuutokset
  • Huonon sään varoitukset
  • Barometri ja kompassi

Myyntipakkaus sisältää Huawei Watch GT 5 Pro -kellon, lataustelineen, latauskaapelin, pika-aloitusoppaan, turvallisuustiedot ja takuukortin. Huawei Watch GT 5 Pro on erinomainen valinta sinulle, joka etsit monipuolista ja tyylikästä älykelloa, joka tukee aktiivista elämäntapaa ja hyvinvoinnin seurantaa.

 

Tekniset tiedot: 

 

  • Näytön koko: 1,43''
  • Näytön tyyppi: AMOLED
  • Resoluutio: 466 x 466, PPI 326
  • Rannekkeen leveys ja pituus: 22 mm leveä, sopii ranteen ympärysmittaan 140–210 mm
  • Rungon materiaali
    • Etukansi: titaaniseos, nanokiteinen keraaminen
    • Takakansi: nanokiteinen keraaminen
  • Perusominaisuudet: AppGallery, kellotaulukauppa, Bluetooth-puhelut, kalenteri, sappuviin puheluihin vastaaminen, viesti-ilmoitukset
  • Harjoitusominaisuudet: Yli 100 harjoitustilaa, harjoitusten automaattinen tunnistus, älykkäät juoksusuunnitelmat, ääniharjoitusopastus, paluu reitti, reitintuonti ja vienti, harjoittelun kuormittavuus
  • Terveysominaisuudet: Tunnetilojen seuranta, stay Fit -sovellus, automaattinen Sp02-mittaus, HUAWEI TruSleep, kiertokalenteri, stressin hallinta, hengitysharjoitukset
  • Elämäntapa: Musiikin hallinta, offline-musiikki, herätyskello, sekuntikello, sää, barometri, kompassi, kuun vaihe, vuorovesi, auringonnousu ja -lasku, kaukolaukaisin (vain HUAWEI-puhelimissa), NFC
  • Painikkeet: Virtapainike, toimintopainike, tuki toiminnoille kuten kellon kruunun painaminen, pohjassa pitäminen ja pyörittäminen
  • Näytön herätys: Nostamalla ja napauttamalla
  • Mikrofoni: Kyllä
  • Kaiutin: Kyllä
  • NFC: Kyllä
  • GPS: Kyllä
  • Yhteydet: Bluetooth 5.2, BLE/BR/EDR
  • Käyttöjärjestelmä: HarmonyOS
  • Yhteensopivuus: Android 8.0 tai uudempi, iOS 13.0 tai uudempi
  • IP-luokitus: 5 ATM / IP68


 



Mitä mieltä olet tästä Huawein uutuuskellosta? Mikä älykellon ominaisuus on mielestäsi se tärkein? 

Lue myös

 

Katsastin tuon esittelyn ei ole paljoa muuttunut Huawei Watch GT3:sta. Hinta on suurin tekijä millä erottaa ja ulkoasun muutos. Ei ollut mitään tajunnan räjäyttäävää uutta jolla ois voinut vakuuttaa itselle miksi pitäisi saada tuo. Luultavasti siinäkin on ongelma sama kuin aikaisemmassa ja nykyisessä millä saisi unenseurannan toimimaan. Puhelin on Honor 90 Lite ja älykello Huawei Watch GT3 jostain syystä jompi kumpi hylkii toistaan tässä tapauksessa. Tuo olisi eräässä mielessä tärkeä. Lisäksi noista älykelloista sulaa hyvin äkkiä hinta alaspäin aika äkkiä. En voi moittia Huaweita ettei ois huono hankinta. Kannattaa odottaa tovi niin saa edullisemmin. 


Katsastin tuon esittelyn ei ole paljoa muuttunut Huawei Watch GT3:sta. Hinta on suurin tekijä millä erottaa ja ulkoasun muutos. Ei ollut mitään tajunnan räjäyttäävää uutta jolla ois voinut vakuuttaa itselle miksi pitäisi saada tuo. Luultavasti siinäkin on ongelma sama kuin aikaisemmassa ja nykyisessä millä saisi unenseurannan toimimaan. Puhelin on Honor 90 Lite ja älykello Huawei Watch GT3 jostain syystä jompi kumpi hylkii toistaan tässä tapauksessa. Tuo olisi eräässä mielessä tärkeä. Lisäksi noista älykelloista sulaa hyvin äkkiä hinta alaspäin aika äkkiä. En voi moittia Huaweita ettei ois huono hankinta. Kannattaa odottaa tovi niin saa edullisemmin. 

Tein vertailua tämän ja Watch GT3:n välillä, enkä itsekään havainnut isoja eroja muuta kuin materiaaleihin liittyen: GT 5 Pro:ssa on titaaninen ja keraaminen runko, kun GT 3 on alumiinirakenteinen ja siten hieman kevyempi. Designiltaan tämä uudempi titaaninen malli on toki näyttävä, eli ulkonäköön on siinä panostettu. 🙌🏻 

Hinnat usein laskevat ajan myötä, eli voi olla kannattavaa odotella ja katsoa miten hinta kehittyy. 

Mainitsit tuon unenseurantaongelman, ja vaikuttaisi että tämän toiminteen kanssa on tosiaan ollut ongelmaa edellisten mallien kanssa. 🤔 Huawei Watch 4 Pro Space Edition -esittelyn kommenteissa on tästä keskustelua. Olisi kyllä toivottavaa, että tietoa valuisi myös kehittäjien suuntaan!


Joo 

Huomasin materiaali muutokset. Aikaisemmat Huawei Whats mallit on pitänyt pinnoituksen paremmin mutta tästä mustasta on kahdesta kohtaa pinnoite on lähtenyt ja alusmateriaali näkyy eikä ole suurempaa rasitetta kuin takin hihat. Akunkesto vaihtelee 1.5 viikosta 2 viikkoon. Kello ei ole vuottakaan niin miltähän näyttää puolen vuoden päästä. 


Vastaa