Esittely

Esittelyssä Jabra Elite 8 ja Jabra Elite 10 -vastamelukuulokkeet

  • 18 December 2023
  • 0 kommenttia
  • 283 katselukertaa
Esittelyssä Jabra Elite 8 ja Jabra Elite 10 -vastamelukuulokkeet
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Jabra Elite 8 Active ja Jabra Elite 10 ovat nappikuulokkeita, joissa yhdistyvät kestävyys ja laadukas äänimaailma vaativillekin käyttäjille. Elite 8 Active -kuulokkeet on armeijatason testeissä läpäisseet pölyn, veden ja iskut, samalla kun ShakeGrip-tekniikka pitää ne vakaasti paikoillaan. Nämä kuulokkeet ovat valmiita aktiivisempaankin liikuntaan, mutta myös rentoutumiseen laadukkaan äänimaailman tuella. Elite 10 vie äänenlaadun ja mukavuuden seuraavalle tasolle. Jabra ComfortFit ja Dolby Atmos -äänentoisto tuottavat täydellisen kuuntelukokemuksen, kun taas tehokas vastamelutoiminto ja älykkäät puhelut takaavat suorituskyvyn työhön ja vapaa-aikaan. Tutustutaanpa näihin kuulokkeisiin tarkemmin!

 

Jabra Elite 8 Active -vastamelukuulokkeet

 

Etsitkö kestäviä ja suorituskykyisiä nappikuulokkeita kaikkiin tilanteisiin? Jabra Elite 8 Active -vastamelukuulokkeet tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon sinulle, jos vaadit laatua äänentoistolta sekä kestävyydeltä.

Jabra Elite 8 Active on läpäissyt armeijatason standardien mukaiset vaativat testit lämmön-, iskun-, pölyn- ja vedenkestävyydestä. Kuulokkeet ovat täysin vedenpitäviä, kestävät pölyn keskellä ja selviävät jopa yhden metrin pudotuksista ehjinä. Myös niiden kotelo on pölyn- ja roiskeenkestävä, mikä tekee näistä kuulokkeista täydellisen valinnan kaikkiin käyttötilanteisiin. Verkkokaupastamme kuulokkeet ovat saatavilla joko mustana tai sinisenä

Jabra ShakeGrip -tekniikan ansiosta nappikuulokkeet pysyvät tukevasti paikoillaan myös vauhdikkammassakin käytössä. Riippumatta siitä, oletko juoksemassa maratonia tai kiirehtimässä bussille, voit luottaa siihen, että kuulokkeet pysyvät korvissasi joka askeleella.

Mukaansatempaava ääni tuodaan sinulle Dolby Audio -tilaäänen avulla. Voit kokea täyteläisen äänen kaikista kulmista. Kuuden mm:n kaiuttimet tuovat ääneen selkeyttä tarjoten upean äänielämyksen riippumatta siitä, mitä kuuntelet. Kuulokkeissa on tehokas mukautuvaa hybridiaktiivinen vastamelutoiminto, joka suodattaa automaattisesti ei-toivotun melun ympäristöstäsi. Se on 1,6 kertaa tehokkaampi kuin perinteinen vastamelutoiminto, neutraloiden tuulen ja muiden ympäristötekijöiden aiheuttamat häiriöt. Kuuden mikrofonin järjestelmä erottaa taustamelun ja puheäänesi älykkäästi toisistaan, mikä varmistaa selkeät puhelut missä tahansa ympäristössä. Tuulikohinalta suojaava verkkopäällyste ja vastamelualgoritmi tehostavat puhettasi, jotta kommunikointi pysyy häiriöttömänä.

Jabra Elite 8 Active mahdollistaa musiikin kuuntelun ilman puhelinta älykellon kautta, ja Bluetooth Multipoint -toiminnolla voit vaihtaa laitteiden välillä saumattomasti. Akunkesto on jopa kahdeksan tuntia, ja kuulokkeet voi ladata langattomaan latauskoteloon, josta saat lisää virtaa jopa 24 tunniksi.

 


 

Jabra Elite 10 -vastamelukuulokkeet

 

Jabra Elite 10 -vastamelukuulokkeet edustavat Jabran huippuluokan nappikuulokkeiden uutta sukupolvea. Nämä äärimmäisen tyylikkäät ja edistykselliset kuulokkeet on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista äänenlaatua, poikkeuksellista mukavuutta sekä älykkäitä toimintoja niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Verkkokaupastamme kuulokkeet on saatavilla joko mustana tai kermanvärisenä.

Kuulokkeiden ainutlaatuinen ComfortFit-tekniikka vähentää korvanpainetta, mahdollistaen mukavan käytön koko päivän ajan. Lisäksi mukana toimitsevat EarGel-sovittimet myötäilevät korviesi muotoa täydellisesti, varmistaen istuvuuden ja käyttömukavuuden.

Jabra Elite 10 -kuulokkeet tarjoavat ennennäkemättömän Dolby Atmos -äänielämyksen Dolby Head Tracking -tekniikan avulla. Se luo 3D-ääniympäristön, jossa ääni seuraa pään liikkeitä, tarjoten entistä immersiivisemmän äänen, joka pitää sinut tapahtumien keskiössä. Edistynyt aktiivinen melunvaimennus poistaa ympäristöstä tulevat ylimääräiset ja häiritsevät äänet. Jabran ANC on kaksi kertaa tehokkaampi verrattuna perinteiseen vastamelutoimintoon, tehden Elite 10 -kuulokkeista ihanteelliset kaikkein haastavimmissakin ympäristöissä. Kuuden erillisen mikrofonin järjestelmä takaa selkeät puhelut poistaen taustamelun älykkäästi. Voit nauttia kirkkaasta kommunikoinnista niin ulkona kuin sisällä, ja edistykselliset melunvaimennusalgoritmit varmistavat puheluiden erinomaisen laadun kaikissa tilanteissa.

Kuulokkeiden akku tarjoaa jopa kuusi tuntia keskeytymätöntä musiikintoistoa. Latauskotelolla voit lisätä kuunteluaikaa vielä 21 tunnilla. Lisäksi pikalataustoiminnon avulla saat jopa tunnin lisää kuunteluaikaa vain viiden minuutin latauksella. Jabra Elite 10 -kuulokkeet yhdistävät täydellisesti työn ja vapaa-ajan. Voit nauttia mukaansatempaavasta äänestä, olitpa työskentelemässä, rentoutumassa suosikkimusiikin parissa tai hoitamassa puheluita. Ne ovat aina valmiina tarjoamaan huippuluokan äänielämyksen, missä ja milloin tahansa.

Kuulokkeet tukevat Bluetooth Multipoint -toimintoa, mahdollistaen yhteyden samanaikaisesti kahteen laitteeseen. Pariliitos on nopea ja vaivaton, ja voit vaihtaa laitteiden välillä saumattomasti. Lisäksi Google Assistantin käyttö onnistuu hands-free-tilassa. Kuulokkeissa on myös älykkäitä hallintatoimintoja, kuten Spotifyn nopea avaaminen kaksoisnapautuksella. Voit hallita musiikkia, vastata puheluihin ja käyttää virtuaaliavustajia ilman, että tarvitset puhelinta käsillesi.

 

 

Kummat kuulokkeet oli enemmän sinun mieleesi, eli kummat valitsisit? 

Lue myös

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa