Esittelyssä Jabran kuulokkeet

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 81 katselukertaa


 


Jabra on tanskalainen yritys, joka on tunnettu monista kuulokkeista ja kaiuttimistaan. Verkkokaupastamme löydät kolme erilaista Jabran kuulokemallia, jotka esittelen teille tässä artikkelissa.


 


Jabra Elite 85H -kuulokkeet


 


Jabra Elite 85H -kuulokkeet on varustettu vastameluteknologialla, handsfree-toiminnolla, pitkäkestoisella akulla ja HearThrough-toiminnolla. Nämä langattomat stereokuulokkeet ovat arvosteluiden mukaan miellyttävät ja kevyet käytössä. Elite 85H -kuulokkeet ovat saaneet myös paljon kehuja muun muassa niiden äänenlaadusta.


 


Jabran mukaan kuulokkeiden vastameluteknologia reagoi aktiivisesti ympäristön ääniin ja käynnistää automaattisesti taustaäänien peittämisen. Tämän myötä voit nauttia rauhassa musiikista ilman taustamelua. Kuulokkeiden HearThrough-asetuksen myötä saat halutessasi kuulumaan myös ympäristön äänet. 


 


Elite 85H -kuulokkeissa on yhteensä kahdeksan mikrofonia, joista kuusi mikrofonia on puheluita varten, neljä mikrofonia vastamelutoimintoa varten ja kaksi hybridimikrofonia on tarkoitettu puheluille ja vastamelutekniikalle. Jabra Sound+ -sovelluksen avulla voit vielä hallita ja mukauttaa audioasetuksia.


 


Nämä kuulokkeet on varustettu pitkäkestoisella akulla. Yhdellä latauksella on mahdollista saada jopa 36 tuntia kuunteluaikaa kun vastamelutoiminto on päällä. Lisäksi kuulokkeisiin on mahdollista saada lisää virtaa myös pikalatauksen avulla.


 


  


  


 


Jabra Elite Active 65T -kuulokkeet


 


Jabra Elite Active 65T -kuulokkeet ovat nimensä mukaisesti aktiiviseen elämäntapaan suunnitellut urheilukuulokkeet. Elite Active -kuulokkeita on tituleerattu yksiksi Jabran huippumalleista. Täysin langattomat kuulokkeet on varustettu kattavilla ominaisuuksilla, jotka mahdollistavat Jabran mukaan laadukkaan kuuntelu-, sekä käyttökokemuksen. Kuulokkeissa on arvosteluiden mukaan tehokas mikrofoni ja toimivaksi todettu taustameteliä vähentävä teknologia, joka poistaa ympäristön melun ja häiriöt. Näistä urheilukuulokkeista löytyy myös liiketunnistin, joka mittaa näppärästi askelmääriäsi.


 


Jabra Elite Active 65t -kuulokkeiden mukana tulee kolme erikokoista vaihtoehtoa kuulokkeiden pehmusteiksi. Näistä kolmesta eri mallista jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Elite Active -kuulokkeet ovat saaneet positiivista palautetta niiden pysyvyydestä. Kuulokkeiden pinta on muovia ja se pitää ne napakammin päässä vauhdikkaankin urheilun aikana.


 


Yhdellä latauksella voi speksien mukaan saada viisi tuntia kuunteluaikaa, ja käyttämällä kuulokkeiden latausrasiaa virran lisäämisessä voit lisätä kuunteluaikaa jopa 15 tuntiin. Kuulokkeissa toimii myös pikalataus, jonka myötä 15 minuutin latauksella voit kuunnella huoletta musiikkia jopa yli tunniin verran. Bluetooth 5.0 -teknologian avulla voit yhdistää kuulokkeet älylaitteisiisi, kuten älypuhelimeen tai tablettiin.


 


  


  


 


Jabra Elite 65T -kuulokkeet


 


Langattomat Jabra Elite 65T -Bluetooth-kuulokkeet pohjautuu Jabran kolmannen sukupolven langattomaan ääniteknologiaan. Kuulokkeita on kehuttu äänenlaadusta, vakaasta yhteydestä ja monipuolisista ominaisuuksista. Bluetooth 5.0 mahdollistaa kuulokkeiden saumattoman yhdistämisen älylaitteisiin, kuten puhelimeen tai tablettiin. Elite 65T -kuulokkeiden mukana tulee kolme erikokoista kuulokkeiden pehmustetta. Näistä voit valita itsellesi oikean koon ja nauti kehutusta äänentoistosta joka paikassa.Näiden kuulokkeiden ääniteknologia koostuu 4 mikrofonista ja kuudesta kaiuttimesta. Äänenlaadun viimeistelee vastamelutekniikka. Jabra HearThrough:n avulla voit päästää läpi ympäristön ääniä jotta tiedät mitä ympärilläsi tapahtuu. Kuulokkeiden ääniohjauksen avulla voit liittää kuulokkeesi esimerkiksi Sirin, Alexan, tai Google -assistenttien kanssa. Elite 65t -kuulokkeissa on IP55-sertifiointi ja kahden vuoden kosteus sekä vedenpitävyystakuu. Jabra Sound+ -sovelluksen avulla voit räätälöidä kuuntelukokemuksen juuri mielesi mukaiseksiKuulokkeiden mukana tulee säilytyskotelo, joka toimii myös kuulokkeiden varavirtalähteenä. Yhdellä latauksella kuulokkeisiin saa viisi tuntia kuunteluaikaa. Latausrasian avulla voit saada jopa 10 tunnin kuunteluajan verran lisää virtaa kuulokkeisiin – näin voit saada yhteensä 15 tuntia kuunteluaikaa. 15 minuutin pikalatauksella voit kuunnella huoletta musiikkia jopa yli tunnin verran.


  


  


 


Katso myös:0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa