Esittelyssä Jays M-Seven True Wireless -bluetooth-kuulokkeet

  • 16 November 2021
  • 7 kommenttia
  • 5 katselukertaa Jays on ruotsalainen 2006 perustettu laitevalmistajayritys, jonka valikoimasta löytyy erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Jays M-Seven -kuulokkeet ovat täysin langattomat, eli kuulokkeiden välillä ei ole johtoa ja voit ladata ne kotelossaan nopeasti vaikkapa työmatkan aikana. Kerron tässä artikkelissa tarkemmin Jays M-Seven -kuulokkeista. Lataa Jays -kuulokkeesi nopeasti ja huomaamatta Kotelolla lataat kuulokkeet tyhjästä täyteen kolme kertaa, ennen kuin itse kotelo tulee ladata uudelleen. Kotelon lataaminen täyteen kestää noin 2,5 tuntia ja kuulokkeet latautuvat kotelossa tunnissa tyhjästä täyteen. Kuulokkeiden akun kestävyys on noin 9,5 tuntia putkeen kuuntelua. Jos kuulokkeita ei käytetä, ne pysyvät valmiustilassa Jaysin mukaan 90 päivää, ennenkuin akku loppuu. Jays M-Seven kuulokkeiden myyntipakkauksessa tulee mukana USB C-latauskaapeli, jolla lataat kotelon tietokoneellasi tai käyttämällä erikseen myytävää USB-laturia.  

 parhaat kuulokkeet salille Kuulokkeet ovat yhteensopivat Apple Sirin tai Google Assistantin kanssa. M-Seven -kuulokkeiden ollessa päässäsi voit napauttaa toista kuuloketta ja kysyä esimerksi missä on lähin kauppa, ja Siri/Google Assistant kertoo sen sinulle. Samaan tapaan toimii myös puhelut, jos kuuntelet musiikkia ja puhelimesi soi, sinun tarvitsee vain napauttaa toista kuuloketta ja vastaat puheluun. Enää sinun ei tarvitse etsiä puhelinta laukusta ja samaan aikaan kuunnella soittoääntä kuulokkeista.  Kuulokkeiden kosketustoiminnot ovat hyvin monipuoliset. Toimintoja ovat esimerkiksi napauttamalla:

  • kerran: vastaa/lopettaa puhelun tai play/pause


  • pitkästi: toisella kuulokkeella volume hiljenee ja toiselle suurenee


  • kaksi kertaa: vaihtaa kappaleen


  • kolme kertaa: ääniohjaus Siriin tai Google Assistantiin
 Jays mainostaa näissä kuulokkeissaan hienkestävyyttä ja IPx5 luokitusta. IP-luokitus on kansainvälinen vesi- ja pölytiiviyttä mittaava luokitus. Käytännössä IPx5 luokitus tarkoittaa sitä että kuulokkeet on suojattu kestämään matalapaineista vesisuihkua vähintään kolmen minuutin ajan ja ovat suojattu pölyltä niin, ettei haitallista pölykerrostumaa pääse muodostumaan. Kuulokkeissa on siisti ja yksinkertainen ulkoasu, latauskotelo kulkee kevyesti mukana takin taskussa tai kassissa.  Kuulokkeiden mukana tulee kolme eri kokoista tulppaa, joilla voit varmistaa sinulle mukavimman istuvuuden korviisi. Jays M-Seven -kuulokkeita voit käyttää yksin tai erikseen, eli jos haluat kuulla toisella korvalla ympärillesi ja toisella kuunnella esimerkiksi radiosta uutislähetystä, se onnistuu vaivatta. 

 Tilaa Jays-kuulokkeet tästä Oletko tutustunut Jays merkin valikoimaan aikaisemmin? Kommentoi alle! Lukaise myös:
7 kommenttia

Moi

Toimiiko i Phone 7 s kanssa


@kiiaka@  kirjoitti:


MoiToimiiko i Phone 7 s kanssa


Moi @kiiaka ja lämpimästi tervetuloa Yhteisöömme! Kuulokkeet ovat yhteensopivat kaikkien Bluetooth-laitteiden kanssa, eli toimii iPhone 7 s:än kanssa. Kyseiset kuulokkeet ovatkin tällä hetkellä meillä alennuksessa.  :smileyhappy:

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +7

Onko kokemusta miten toimivat hf käytössä puheluissa.

 

Yhdet "satasen" kuulokkeet tuli ostettua jotka ovat musiikin kuuntelussa ok, mutta puheluiden osalta ei jatkoon. Lenkillä ollessa joutuu blokkaamaan puhelut myöhempään ajankohtaan.

 

Poimiiko nämä tuulen suhinat yms taustametelin kuinka herkästi? Hinta on houkutteleva.. 

Näissä kuulokkeissa ei varsinaista taustamelun suodatusta ole, eli eivät ole vastamelukuulokkeet. Puheluiden kuuluvuudesta en valitettavasti osaa käytännön kokemusta sanoa. Toivottavasti Yhteisössä pyörähtäisi joku kenellä nämä olisivat käytössä ja osaisi vielä tarkennukset sanoa :smileyhappy:

Tilasin nämä kuulokkeet ja pysyvät hyvin korvissa ja ääni on hyvää, mutta mistä johtuu, että riippumatta siitä mihin laitteeseen on yhdistetty niin ääni pätkii niin, että kuuluu vaan toisesta kuulokkeesta. Ääni ei siis katkea kokonaan, mutta lakkaa kuulumasta toisesta. Välillä kuuluu tasaisena pidempään, mutta yhtään käyttökertaa ei vielä ole ollut, etteikö tätä olisi tapahtunut. 
todella raivostuttavaa. 
Huomasitko sinä samaa?

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13

@eleskine@  kirjoitti:


Tilasin nämä kuulokkeet ja pysyvät hyvin korvissa ja ääni on hyvää, mutta mistä johtuu, että riippumatta siitä mihin laitteeseen on yhdistetty niin ääni pätkii niin, että kuuluu vaan toisesta kuulokkeesta. Ääni ei siis katkea kokonaan, mutta lakkaa kuulumasta toisesta. Välillä kuuluu tasaisena pidempään, mutta yhtään käyttökertaa ei vielä ole ollut, etteikö tätä olisi tapahtunut. 
todella raivostuttavaa. 
Huomasitko sinä samaa?


Itse en ole näitä kuulokkeita testannut, mutta oletko jo kokeillut uudelleenparitusta? Jos et vielä ole, niin testaapa auttaisiko se asiaan. Ja jos nyt näyttää siltä että ongelma jatkuu, voisi tätä kysäistä laitehuollosta ettei kuulokkeissa ole jokin vika joka vaatisi korjausta. 

Katsotaan, jos tähän joku kuulokkeiden käyttäjä osaisi vielä omat vinkkinsä antaa. :)

Joskus tiputtaa toisen ( yleensä vasemman puolen ) pois pelistä ja vaatii boottauksen latauskotelossa. Eli varmaan on siis ominaisuus tämä :(  Mutta silloin kun puhelin ei ole olut taskussa ( Nokia 7.2 ) niin ongelmaa ei ole juurikaan ilmennyt. Että jotain  häiriöitä tapahtuu tuossa BT:ssa varmaankin.

Vastaa