Esittely

Esittelyssä JBL Clip 5 -bluetooth-kaiutin

  • 7 May 2024
  • 0 kommenttia
  • 67 katselukertaa
Esittelyssä JBL Clip 5 -bluetooth-kaiutin
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +10

Kun istun rannalla aaltojen kohistessa ja aurinko lämmittää kasvojani, tulee mieleen väistämättä jokin kappale, joka sopisi juuri siihen hetkeen. Musiikki on varmasti monelle meistä hyvin tärkeä osa elämää ja se on ainakin itselläni hyvin lähellä sydäntä. Sillä on tapana täydentää ja värittää elämän eri tilanteita, luoden niille oman, ainutlaatuisen tunnelmansa.

 

Tuo musiikki mukanasi minne tahansa

 

Aurinkoinen päivä ja ryhmä ystäviä kokoontuneena nurmikentälle. Tämmöisissä tilanteissa matkakaiutin on tärkeässä elementissä. JBL Clip 5 -bluetooth -kaiuttimen kätevän kokonsa ansiosta helppo ottaa mukaan, nimittäin se on niin pieni, että se mahtuu kämmenellesi. Leveän integroidun karbiinihakan avulla voit kiinnittää sen melkein mihin tahansa. Itselläni ensimmäisenä tulee mieleen opiskelijahaalarit, joihin taidan tämmöisen hankkia opiskelijatapahtumia varten, jotka jatkuvat taas syksyllä.

Kaiutin sopii myös moneen muuhun tilanteeseen, ja niitä voivat olla esimerkiksi retkeily luonnossa. Voit ripustaa kaiuttimen vaikkapa retkeilyreppuun tai teltan kattoon, tyyli on vapaa! Voi myös tulla ex tempore idea pitää grillijuhlat ystävien kanssa. Koskaan, kun et voi tietää, milloin sinun tekee mieli kuunnella musiikkia.

 

Ominaisuudet

 

Kaiuttimessa on JBL:n mukaan voimakas elementti ja passiivisäteilijä, jotka luovat suuremman ja voimakkaamman äänen sekä iskevän basson. Yhdellä latauksella saat jopa 12 tuntia toistoaikaa, ja käyttämällä Playtime Boostia voit saada vielä lisää aikaa, jopa kolme tuntia. Lisäksi kaiutin on vesi- ja pölytiivis, mikä tekee siitä sopivan valinnan ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten vaelluksille tai telttaretkille. Yhdistämällä kaksi Clip 5 -kaiutinta voit saada stereoäänen, ja voit myös yhdistää ne nopeasti useisiin JBL Auracast -yhteensopiviin kaiuttimiin, mikä luo entistä suuremman äänentoiston tilavampiin tiloihin. Kaiuttimesta on saatavilla useita eri värejä, joita ovat muun muassa sininen, punainen, violetti, valkoinen, maastokuvio, vaaleanpunainen ja musta

 

 

Täällä Yhteisössä on ollut myös esittelyssä JBL Clip 4 -kaiutin. Kannattaa lukaista sekin, jos kyseinen kaiutin kiinnostaa! 😊

 

--

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa