Esittely

Esittelyssä JBL Flip 6 -bluetooth-kaiutin

  • 24 August 2023
  • 0 kommenttia
  • 192 katselukertaa
Esittelyssä JBL Flip 6 -bluetooth-kaiutin
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Vedenpitävä kaiutin voimakkaalla äänenlaadulla – suosikkikaiutinmerkki JBL:n Flip 6 -bluetooth-kaiutin on monipuolinen kaveri niin kotikäyttöön kuin reissuunkin. Optimoidut basso- ja diskanttielementit tuovat sekä painavan matalat että kirkkaan korkeat äänet esiin luonnollisesti, ja pitkä akunkesto mahdollistaa kemujen jatkumisen. Kurkataanpa tarkemmin kaiuttimen ominaisuuksiin!

 

Voimakasta äänentoistoa kristallinkirkkaasti

 

JBL Flip 6 -kaiuttimen tehokas JBL Original Pro Sound -äänentoisto on suunniteltu tuomaan musiikki esiin voimakkaana ja kristallinkirkkaana. Sen kaksitiekaiutinjärjestelmän ovaalin muotoinen bassoelementti tuottaa optimoidusti poikkeuksellisen matalat taajuudet sekä keskialueen, ja erillinen diskanttielementti tekee korkeista äänistä raikkaan kirkkaat. Kaksi optimoitua passiivisäteilijää taas tekevät Harmanin algoritmilla hienosäädetystä bassotoistosta syvän. Nämä ominaisuudet siis tuovat eri äänialueiden musiikin esiin selkeän vahvasti, ja voit nauttia lempimusiikistasi laadukkaasti. Partyboost-toiminnolla kasvatat volyymia entisestään yhdistämällä kaiuttimesi muiden JBL Partyboost -yhteensopivien kaiuttimien kanssa. Voit yhdistää JBL Flip 6 -kaiuttimeen jopa kaksi älypuhelinta tai tablettia samaan aikaan, jolloin niiden kuunteleminen vuorotellen onnistuu.

 

 

Huolettomasti mukanasi

 

Tarvitsetko säestystä suihkussa laulamiselle? JBL Flip 6 -kaiutin on IP67-luokituksen vesi- ja pölytiivis, joten se kulkee mukanasi missä vain, vetisyydestä välittämättä. Ladatessa latausliitännän tulee olla kuiva, ja USB-lataussuojaus varoittaakin sinua tuottamalla äänen, jos liitin havaitsee vettä tai muita kemikaaleja. Tämä toiminto lisää turvallisuutta, ja tekee käyttökokemuksestasi entistä huolettomamman. Huoletonta menoa tarjoilee myös akunkesto, sillä voit jatkaa juhlia jopa 12 tunnin ajan JBL Flip 6 -kaiuttimen kanssa. JBL Portable -sovelluksella maksimoit käyttökokemuksesi, sillä se mahdollistaa laajat äänensäätöominaisuudet, sekä tuo päivitykset ja tuotetuen suoraan puhelimeesi.

Käytännöllinen muotoilu mahdollistaa kaiuttimen käytön sekä pysty- että vaaka-asennossa. Painoa laitteelta löytyy vain 550 grammaa, joten sen mukana kantaminen onnistuu vaivattomasti. Voit valita mieluisan värin neljästä tyylikkäästä vaihtoehdosta: musta, vaaleanpunainen, sininen ja valkoinen. Pakkausmateriaaleissa on otettu huomioon ympäristöystävällisyys, ja Flip 6 onkin pakattu paperiseen sisälokerolliseen pakkaukseen, joka on kierrätettävä. Ripustuslapun muovi on yli 90 % kierrätettyä, ja ulkopinnan kuviointi on toteutettu soijamusteella.

Myyntipakkaukseen sisältyy kaiuttimen lisäksi USB-C kaapeli, pikaopas, takuukortti sekä turvallisuustiedot.

 

 

Lue lisää:

 


Aihe on suljettu kommenteilta.