Esittely

Esittelyssä JBL PartyBox 710 -bluetooth-kaiutin

  • 6 June 2023
  • 0 kommenttia
  • 568 katselukertaa
Esittelyssä JBL PartyBox 710 -bluetooth-kaiutin
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +10

Pystytkö kuvittelemaan juhlia, joissa äänentoistoa ei ole lainkaan tai siihen ei ole panostettu? En minäkään. Ainakaan minun mielestäni ei ole juhlia ilman hyvää äänentoistoa. Oli tiedossa sitten häät tai illanvietto ystävien kanssa, sopii JBL PartyBox 710 -bluetooth-kaiutin siihen loistavasti. Dynaaminen, värikäs ja räätälöitävissä oleva valoshow on varsin näyttävä ja se luo hyvin tunnelmaa. Tämä bluetooth-kaiutin vie juhlat aivan toisenlaiselle levelille.

 

Sopii juhlaan kuin juhlaan

 

Jos olet kenties suunnitellut järjestää tapahtumapaikallesi konsertin tai haluat tunnelman olevan yökerhomainen, onnistuu se JBL PartyBox 710 -bluetooth-kaiuttimen avulla. Kitaratulon sekä mikrofoneille tarkoitetun kaksoistulon ansiosta pystyt ystäviesi kanssa esittämään esimerkiksi laulutaitojanne. Lisäksi se on roiskeenkestävä, joten allasbileet eivät ole ongelma tämän bluetooth-kaiuttimen kanssa. 

JBL PartyBox 710 -bluetooth-kaiutin pitää huolen juhlien tunnelmasta, ja lisäksi siinä on tehokas 800 W:n RMS-äänentoisto. Voit synkronoida musiikin dynaamisiin ja mukautettaviin stroboihin, tähtitaivastehosteeseen tai vilkkuviin klubikuvioihin riippuen siitä, minkä tunnelman haluat itse juhlillesi luoda. Tämä kaiutin luo tunnelmaa uskomattomien valojensa ansiosta, minne ikinä kaiuttimen vietkin. Kaiuttimessa on kestävät pyörät sekä kahva, joten kaiuttimen siirtäminen ei tuota ongelmia, vaikka kyseessä onkin aika isokokoinen kauitin.

 

Muutama juhannus sitten olimme ystävieni kanssa mökillä ja yksi kavereistani oli tuonut mukanaan JBL PartyBox 310 -bluettoth-kaiuttimen. Olin jo tästä vanhemmasta ja hieman pienemmästä mallista niin hämilläni, koska ääni kuului ihan älyttömän hyvin. Voin vain kuvitella, miten hyvin tästä uudesta mallista kuuluu ääni, ja miten upean tunnelman sen avulla saat luotua. Ehkä pääsen vielä jonain päivänä testaamaan tämänkin kaiuttimen. Kurkataan vielä yhdessä testausvideo tästä huippukaiuttimesta!

 

 

Onko JBL-kaiuttimet sinulle tuttuja? Kerro kommenteissa! 😊

 

Lue myös:

 


Aihe on suljettu kommenteilta.