ESITTELY

Esittelyssä JBL Soundgear Sense -bluetooth-kuulokkeet ja JBL Go 3 -bluetooth-kaiutin

  • 19 December 2023
  • 0 kommenttia
  • 95 katselukertaa
Esittelyssä JBL Soundgear Sense -bluetooth-kuulokkeet ja JBL Go 3 -bluetooth-kaiutin
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

JBL Soundgear Sense -bluetooth-kuulokkeet mukautuvat elämäntyyliisi. Ne ovat täysin langattomat open-ear-kuulokkeet, jotka soveltuvat niin vauhdikkaaseen urheiluun kuin rauhallisempiin puhelinkeskusteluihin läheistesi kanssa. JBL Go 3 -bluetooth-kaiutin puolestaan mahdollistaa musiikista nauttimisen yhdessä ystäviesi kanssa, ja näppärän pienen koonsa ansiosta otat sen mukaasi helposti mihin vain. Ei kuitenkaan kannata antaa kaiuttimen pienen koon hämätä, sillä sekä bassoa että ääntä kyllä löytyy. 

 

JBL Soundgear Sense 

 

JBL Soundgear Sense -bluetooth-kuulokkeet ovat täysin langattomat, eivätkä ne peitä korviasi kokonaan. Kuulokkeet hyödyntävät JBL OpenSound -teknologiaa, joka ohjaa äänen korviisi ääniaaltojen avulla vaimentaen samalla ylimääräisen ulkopuolisen äänen, tarjoten luonnollisen ja avoimen äänimaailman. Kuulokkeet minimoivat äänivuotoja, joten säilytät yksityisyytesi keskustellessasi puhelimessa, tai kuunnellessasi mieluista sisältöä. Älykäs muotoilu lisää myös turvallisuutta, sillä pysyt kartalla ympäristösi tapahtumista, vaikka kuulokkeet ovatkin visusti päässäsi. 

Kuulokkeiden istuvuutta ja äänenvoimakkuutta saat säädettyä helposti kääntämällä korvasankoja, ja irroitettavan niskasangan avulla kuulokkeet pysyvät päässä tukevasti esimerkiksi urheillessasi. Silloin ei myöskään tarvitse pelätä kuulokkeiden puolesta, sillä ne eivät hikeä säikähdä. IP54 -vedenkestävyysluokituksensa ansiosta pieni vesisadekaan ei ole haitaksi, mutten kuitenkaan suosittelisi näitä kaveriksi uintipuuhiin.

Parannellun dynaamisen äänen myötä musiikki kuuluu entistä puhtaammin ja iskevämmin. Jykevä basso saa sinut todella tuntemaan musiikin sielussasi asti. Yhdellä latauksella nautit musiikin sykkeestä jopa 6 tuntia, ja latauskotelolla saat vielä 18 tuntia lisää toistoaikaa. Akunkestoa siis piisaa. Jos akku kuitenkin meinaa loppua kesken kuuntelun, saat 15 minuutin pikalatauksella kuunteluaikaa jopa 4 tuntia lisää.

Värivaihtoehtoja löytyy kaksi, musta ja valkoinen. Myyntipakkaus sisältää JBL Soundgear Sense -kuulokkeet, niskasangan, USB-C-latauskaapelin, latauskotelon, takuu-/varoituskortin sekä pikaoppaan.

 

 

Tärkeimmät tekniset tiedot

 

  • Bluetooth: 5.3

  • IP-luokitus: IP54

  • Kokonaisakunkesto: 24 h

  • Latausaika: 2 h

  • Puheaika: 3,5 h

 

 

JBL Go 3

 

JBL Go 3 -bluetooth-kaiutin on JBL:n kaiutinperheen pienimpiä jäseniä, eikä sitä olla hinnallakaan pilattu. Pienestä koostaan huolimatta JBL Pro-luokan äänellä varustettu kaiutin tarjoaa täyteläisen ja kirkkaan musiikkielämyksen, eikä siitä bassokaan jää pimentoon. JBL Go 3 on varsin simppeli pikkukaiutin, ja sopii hyvin peruskäyttäjälle. Se on helppokäyttöinen ja helposti mukaanotettava. Sen ehdottomasti parhaita ominaisuuksia on sen IP67 -luokitus, mikä tarkoittaa ettei se hätkähdä vettä tai pölyä. Se sopii siis hyvin mukaan esimerkiksi treenitreffeille, altaan reunalle tai miksei suihkuunkin. Kaiuttimessa on myös kätevä integroitu hihnakiinnike, jolla voit kiinnittää sen esimerkiksi laukkuusi. Yhdellä latauksella kuuntelet musiikkia peräti 5 tunnin ajan, eli se kulkee hyvin mukana lyhyillä reissuillasi. 

Värivaihtoehtoina meiltä löytyy perinteistä mustaa ja valkoista, sekä raikas sininen pinkin värisillä yksityiskohdilla. Myyntipakkaus sisältää JBL Go 3 -kaiuttimen, USB-C-kaapelin, pikaoppaan, takuukortin ja turvallisuustiedotteen.

 

 

Tärkeimmät tekniset tiedot

 

  • Bluetooth: 5.1
  • IP-luokitus: IP67
  • Akunkesto: 5 h
  • Latausaika: 2,5 h
  • Mitat: 8,75 x 4,12 x 7,5 cm
  • Paino: 209 g

 

 

Oletko jo kokeillut näitä kuulokkeita tai kaiutinta? Kerro kommenteissa, mitä mieltä olet. 😊

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa