Esittely

Esittelyssä JBL TUNE 130NC TWS & TUNE 230NC TWS -vastamelukuulokkeet

  • 24 February 2022
  • 0 kommenttia
  • 1024 katselukertaa

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

JBL on julkaissut uudet aidosti langattomat nappikuulokkeet, jotka kantavat nimiä JBL Tune 130NC TWS sekä JBL Tune 230NC TWS. Näissä kuulokkeissa on aktiivinen melunvaimennus sekä neljä mikrofonia. JBL kertoo vastamelukuulokkeiden mikrofonien takaavan sinulle täydelliset äänipuhelut kaikkialla, ja puheluihin siirtyminen sujuu helposti ja saumattomasti. Tune 130NC TWS -kuulokkeet on saatavilla verkkokaupastamme mustan värisenä ja Tune 230NC TWS on hankittavissa neljässä eri värissä: musta, valkoinen, sininen ja hiekka. Käydään tässä artikkelissa läpi näiden kahden kuulokemallin ominaisuuksia.

 

Kuuntele puhdasta bassosoundia pitkään ja tunne rytmi

 

Molemmissa kuulokkeissa on JBL Pure Bass -ääni, joka tuottaa puhtaan basson ja valmistajan mukaan voit tuntea jokaisen rytmin sykkeen. Tune 130NC TWS -kuulokkeiden 10 millimetrin elementeissä on Dot-rakenne ja Tune 230NC TWS -kuulokkeissa on 6 millimetrin elementit Stick-closed -rakenteella. JBL kertoo Dot-rakenteen istuvan korvakäytävään tiiviisti, tukevasti ja mukavasti, samalla varmistaen jykevämmän bassotehon sekä eristäen ympäristön äänet. Stick-closed -rakenne takaa Tune 230NC TWS -kuulokkeiden olevan mukavat sekä kevyet käyttää ilman painetta. Vaikka kuulokkeiden rakenne hieman poikkeaa toisistaan, tarjoavat molemmat kuulokkeet taattua JBL -äänentoistoa.

Kuulokkeissa on aktiivinen melunvaimennus, jonka avulla kuulet enemmän sitä, mitä haluat. JBL kertoo aktiivisen melunvaimennuksen sekä kahden mikrofonin minimoivan häiriötekijät, joten voit kuunnella musiikkia missä ikinä haluatkin. Ambient Aware -teknologia sekä TalkThru -ominaisuus mahdollistavat siirtymisen ympäristön taajuudelle milloin tahansa, eli pystyt havainnoimaan ympäristön ääniä sekä keskustelemaan ystäviesi kanssa ilman, että sinun tarvitsee ottaa kuulokkeita pois korviltasi. Sekä Tune 130NC TWS että Tune 230NC TWS -kuulokkeet pitävät sisällään neljä mikrofonia. Nämä mikrofonit mahdollistavat selkeän äänen ja valmistajan mukaan voit vastata tai soittaa puheluita missä tahansa oletkin.

JBL lupaa kuulokkeilleen pitkää akunkestoa, jopa 40 (10+30) tuntia. Kun melunvaimennus on käytössä, saat kuunteluaikaa 32 (8 + 24) tuntia. Molemmista kuulokemalleista löytyy tuki myös pikalataukselle ja valmistaja ilmoittaa kymmenen minuutin latauksen tuovan vielä 2 tuntia lisää toistoaikaa. Näitä kuulokkeita voit siis käyttää huoletta koko päivän. Sekä Tune 130NC TWS että Tune 230NC TWS -kuulokkeet sopivat käytettäväksi säässä kuin säässä. Niissä on IPX-vesitiiviys sekä ne ovat myös hienkestävät, joten voit käyttää kuulokkeita myös treenatessa tai sadesäällä.

Hankkiessasi JBL Tune 130NC TWS tai Tune 230NC TWS -kuulokkeet, saat käyttöösi myös JBL Headphones -sovelluksen. Voit muokata ja räätälöidä sovelluksen avulla kuuntelukokemustasi ja luoda rauhallisuuden takaavan hiljaisuuskuplan. Kuulokkeiden mukana tulee kolme erikokoista silikonista korvasovitinta, joten löydät varmasti omiin korviisi sopivat napit.

 

Tekniset tiedot:

 

 

JBL Tune 130NC TWS JBL Tune 230NC TWS
Kuulokkeen tyyppi Täysin langattomat  Täysin langattomat
Väri Musta Musta, valkoinen, sininen, hiekka
Korvanapin materiaali Silikoni Silikoni
Suojaus/IP-luokitus Vedenkestävä, hien kestävä, IPX4 Vedenkestävä, hien kestävä, IPX4
Bluetooth-versio Bluetooth 5.2 Bluetooth 5.2
Äänentoistotila Stereo Stereo
Ääniefektit Pure Bass Pure Bass
Aktiivinen melunpoisto Kyllä Kyllä
Taajuusvaste 20-20000 Hz 20-20000 Hz
Herkkyys 103 dB 105 dB
Impedanssi 32 Ohm 16 Ohm
Himmennin 10 mm 6 mm
Akun kesto Jatkuva toisto (aktiivinen äänenvaimennus päällä): jopa 8 tuntia, jatkuva toisto (sisältää latauskotelon): jopa 40 tuntia Jatkuva toisto (aktiivinen äänenvaimennus pois): jopa 10 tuntia, jatkuva toisto (aktiivinen äänenvaimennus päällä): jopa 8 tuntia, jatkuva toisto (sisältää latauskotelon): jopa 40 tuntia
Mittojen ja painon yksityiskohdat

Korvanappi: 11.1 g

Latauskotelo: 40.4 g

Korvanappi: 5.1 g

Latauskotelo: 47.3 g

 

Myyntipakkaukset sisältävät kuulokkeiden lisäksi USB-C-latauskaapelin, latauskotelon sekä kolme korvanipukkaparia (pieni, keskikokoinen, iso).

 

--

Lue lisää:


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa