Esittely

Esittelyssä JBL Tune 760NC -vastamelukuulokkeet

  • 22 August 2023
  • 0 kommenttia
  • 276 katselukertaa
Esittelyssä JBL Tune 760NC -vastamelukuulokkeet
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +10

Musiikin avulla voimme uppoutua omiin maailmoihimme. Saatamme pystyä myös rentoutumaan, parantamaan keskittymistä tai muuten vain kohottamaan mieltämme paremmaksi. Voi siis sanoa, että monelle meistä musiikin kuuntelu on varmasti tärkeää, tai ainakin minulle se on. Olitpa sitten matkalla, työskentelemässä tai rentoutumassa kotona, nämä kuulokkeet tarjoavat sinulle mukavan istuvuuden, kätevät ominaisuudet ja ennen kaikkea hyvän äänentoiston. Tutustutaan lisää JBL Tune 760NC -vastamelukuulokkeisiin.

JBL Tune 760NC -over-ear-kuulokkeet tarjoavat mukavuuden ja tehokkaan suorituskyvyn yhdistettynä JBL Pure Bass -äänentoistoon. JBL Tune 760NC -kuulokkeet eivät pelkästään täydennä musiikkikokemustasi, vaan ne ovat myös tyylikkäät. Niiden aktiivinen melunvaimennus pitää häiriöt loitolla, jotta voit keskittyä tärkeimpiin hetkiisi jopa 35 tunnin ajan. Viiden minuutin latauksella saat kaksi tuntia lisää kuunteluaikaa, jos akku meinaa loppua kesken. 

 

Kevyt, kokoontaitettava ja kompakti muotoilu

 

Kevyen rakenteen sekä kokoontaitettavuuden ansiosta näitä kuulokkeita on helppo kantaa matkassa mukana. Voit yhdistää ne jopa kahteen Bluetooth-laitteeseen samanaikaisesti. Näin puhelut eivät enää jää huomaamatta, jos katsot esimerkiksi videota tabletillasi. Yksi napautus riittää liittämään JBL Tune 760NC -vastamelukuulokkeet Android-laitteeseesi, ja puheluita sekä laitteesi puheavustajaa voit ohjata ilman käsiäsi. Viihteen ei tarvitse loppua kesken, sillä irrotettavalla kaapelilla voit jatkaa kuuntelua juuri niin pitkään kuin haluat. 

 

Kurkataan vielä loppuun tekniset tiedot sekä esittelyvideo. 😊

 

Tekniset tiedot:

 

Väri

Musta

Paino

220g

Liitettävyystekniikka

Langaton, langallinen

Langaton tekniikka

Bluetooth

Bluetooth-versio

Bluetooth 5.0

Taajuusvaste

20 - 20000 Hz

Herkkyys

103 dB

Impedanssi

32 Ohm

Aktiivinen melunpoisto

Kyllä

Kaapelitiedot

Äänikaapeli - irrotettava USB-C-latauskaapeli

Akun kesto (jopa)

50 tuntia

Latausaika

2 tuntia

 

 

--

Lue myös:


Aihe on suljettu kommenteilta.