Esittelyssä JBL Xtreme -Bluetooth-kaiutin

 • 16 November 2021
 • 0 kommenttia
 • 30 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13

Esittelyssä JBL Xtreme -Bluetooth-kaiutinKannettavat, kevyet ja pienet langattomat Bluetooth-kaiuttimet kulkevat nykyään mukana matkassa siinä missä kosmetiikkalaukku ja vaihtovaatteet. Erityisesti tämä malli on mitä parhain matkaseuralainen, sillä se viihtyy ympäristössä kuin ympäristössä vesitiiviyden ja vankan rakenteensa vuoksi. Sillä voit luoda tunnelman saunalle, terassille, rannalle, jopa pieneen tihkusateeseen, minne ikinä haluatkaan saada luotua musiikilla fiiliksen kohdilleen.


 


Bluetooth-kaiuttimien ja -kuulokkeiden tarjonta on tätä nykyä valtaisa, alla esittelyssä JBL Xtreme -Bluetooth -kaiutin, joka on sunnuntaihin 8.9. asti tarjouksessa verkkokaupassa hintaan 149€ (norm. 299€).


Xtremellä Xtremet soundit extremeissäkin puitteissa


 


Xtreme noudattaa muotoilultaan tuttua JBL:n Bluetooth -kaiutinten tynnyrimäistä muotoa. Tällä laitteella ei ole pelkoa, että akku loppuu kesken menon ja tunnelma latistuisi, sillä valmistaja on luvannut suuren 10 000 mAh:n (milliampeeritunnin) akun ansiosta jopa 15 tuntia kestävyyttä latausten välillä. Kaiutin ladataan USB:n kautta ja voit tarvittaessa kuunnella musiikkia myös latausten aikana. 


 


Xtremen täyteläinen basso syntyy sen neljän aktiivisen kaiutinelementin ja kahden näkyvän passiivisen JBL-bassoelementin ansiosta. Laitteessa on myös JBL Connect -ominaisuus, joka mahdollistaa useamman laitteen linkittämisen yhteen ja samaan äänimaailmaan. Tuttavani on testannut toimintoa esimerkiksi linja-autossa, jossa etupenkiltä perälle asti useampi kanssamatkustaja on linkittänyt laitteensa yhteen, ja matka on taittunut mitä parhaimmissa fiiliksissä musiikin soidessa jyhkeällä soundilla yli moottorin kohinan ja puheensorinan. 


 


Xtremen ominaisuuksiin kuuluu myös kohinan ja kaiun vaimentava kaiutinpuhelin, jolloin voit pitää puhelinneuvotteluja isommallakin porukalla. 


 


Roisketiiviys Xtremessä on myöskin nimensä veroisella tasolla. Vetoketjun takaa suojasta löytyvät laitteen herkimmät paikat eli liittimet, ja vedenpitävä pintamateriaali pitää roiskeet ja kosteuden ulkopuolella. Tämän kaiuttimen tehot ja ominaisuudet on aktiviisen uimarin toimesta testattu useaan otteeseen akustisesti ja kosteudeltaan vaativissa olosuhteissa uimahallin treeneissä, ja Xtremen voi sanoa porskuttavan altaan reunalla yhtä hyvin kuin omistajansa altaassa. 


 TEkniset tiedot: • Lähtöteho: 2 x 20W

 • Taajuusvaste: 70Hz – 20kHz

 • Akku: Lithium-ion Polymer (7.4V, 10 000mAh)

 • Akun latausaika: 3,5 tuntia

 • Akunkesto: jopa 15 tuntia

 • Bluetooth: v. 4.1

 • Mitat: 12.6 x 28.3 x 12.2 cm

 • Paino: 211 g


Lue myös näistä:0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa