Esittelyssä langattomat Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeet

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 41 katselukertaaHonorin uutukaiset Earbuds 2 Lite -kuulokkeet ovat uusi potentiaalinen vaihtoehto sinulle, jos olet etsimässä langattomia nappikuulokkeita taustamelun vaimennuksella ja hyvällä akun kestolla. Tutustumme kuulokkeisiin tässä artikkelissa tarkemmin.


 


Honor Earbuds 2 lite tuo käyttäjälle Ergonomisen muotoilun ja runsaasti toistoaikaa


 


Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeet tulevat kahdessa värissä: Midnight Black ja Glacier White. Oli valintasi sitten musta tai valkoinen, kuulokkeet vaikuttavat ainakin allekirjoittaneen silmään tyylikkäiltä koteloineen päivineen. Niiden muotoilussa on havaittavissa samoja piirteitä vastaavien kilpailevien kuulokkeiden kanssa ja kompakti latauskotelo kulkee kätevästi taskussasi mukana.


 


Muotoilu on nappikuulokkeissa tärkeässä roolissa, sillä se vaikuttaa käyttömukavuuteen merkittävästi. Earbuds 2 Lite -kuulokkeiden mukana saat kolme eri kokoista silikonipehmustetta, joista voit valita omaan korvaasi parhaiten istuvan mallin. Ergonomia on otettu huomioon myös kuulokkeiden suunnitteluvaiheessa, joka näkyy kuulokkeiden muotoilussa ja takaa Honorin mukaan jämäkkyyden korvassa. Kuulokkeet painavat ainoastaan 5,5 grammaa per kuuloke, joten kepeytensä puolesta ne ainakin tuovat käyttäjälle mukavuuden tunnetta.


 


Langattomissa kuulokkeissa itseäni käyttäjänä kiinnostaa ehdottomasti akun kesto. Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeilla voit kuunnella yhtäjaksoisesti musiikkia jopa 10 tuntia putkeen, kun kuulokkeet on ladattu täyteen. Latauskotelon kanssa kuulokkeet saavat yhdistettynä akunkestona jopa 32 tuntia jatkuvaa toistoa aikaiseksi. Pienestä koostaan huolimatta kuulokkeet tarjoavat siis pitkiä yhtenäisiä käyttöjaksoja. Lataaminen käy myös pikaisesti, sillä saat 10 minuutin latauksella jopa neljä tuntia lisää toistoaikaa. Nämä edellä mainitut luvut ovat testattu Honorin toimesta 50% äänenvoimakkuudella, ANC pois päältä ja AAC-tila käytössä.


 


   


Melunvaimennus, kohinanvaimennus ja läpikuuluvuus


 


Jos haluat uppoutua ja keskittyä tekemiseesi ilman ympäristön hälinää, melunvaimennus on sinua varten tehty ominaisuus. Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeiden anturit havaitsevat sekä vähentävät aktiivisesti ympärilläsi kuuluvaa melua. Voit siis sijainnistasi riippumatta hiljentyä esimerkiksi musiikin tai äänikirjojen pariin ilman keskeytyksiä. Melunvaimennuksen ollessa päällä, kannattaa kiinnittää huomiota ympäristöösi, jos olet liikkeellä.
Kuulokkeissa on kaksoismikrofoninen järjestelmä, joka pystyy vähentämään äänipuheluissa taustamelua. Honorin mukaan säteenmuodostustekniikka sekä tekoälyn kohinanvaimennustekniikka ovat tehokas yhdistelmä äänipuheluiden kuuluvuuden parantamisessa myös ruuhkaisissa ympäristöissä. Earbuds Lite 2 -kuulokkeet eivät ole siis pelkästään musiikin kuuntelua varten vaan myös puhelut hoituvat kätevästi.


 


Läpikuuluvuustilaa käyttäessäsi kuulet ympäristön äänet ja jutustelut selkeästi eikä sinun tarvitse poistaa kuulokkeita korvistasi. Voit vaihtaa läpikuuluvuustilaan kätevästi lennosta. Kuulokkeiden painallustoiminnot ovat:
- Napauta kahdesti (musiikki): toista / keskeytä musiikki
- Napauta kahdesti (äänipuhelut): vastaa / lopeta puhelu
- Lyhyt painallus: kytke melunvaimennus / läpikuuluvuus-tila päälle tai pois päältä


 


Honor Earbuds 2 Liten sisuskaluja on ajateltu äänentoiston kannalta suotuisaksi. Honorin mukaan 10mm:n dynaaminen kelaohjain auttaa kirkkaan äänentoiston kanssa ja polymeerikomposiittikalvo mahdollistaa tasapainoiset ja monialaiset äänet basson jytkeestä kirkkaaseen laulantaan. Kuulokkeen sisältä löytyvä itsenäinen takakansi on muotoiltu niin, että se tuo mahdollisimman kirkkaan äänentoiston.


 


Kuulokkeista löytyy myös pelitila, joka tarjoaa matalan latenssin pelihetkiin. Pelikokemus täten paranee, kun pelisi äänet ja näytön toisto pysyvät paremmin synkronoituna. Pelitilan matalampi viive edellyttää älypuhelimia ja tabletteja, joissa on Magic UI 4.0 tai uudempi versio.


 


  


Helppo yhdistäminen ja älykkäät sensorit


 


Kuulokkeista löytyvien älykkäiden sensorien avulla Honor Earbuds 2 Litet pysyvät tilanteessa mukana, kun poistat tai laitat ne korviisi. Kun poistat kuulokkeen, musiikin toisto lakkaa. Kun taas laitat kuulokkeen korvaan, musiikki jatkaa toistoaan. Tämä automaattinen toisto ja keskeytys tuo käyttäjälle niitä pieniä iloja käyttömukavuuden kannalta. Älykäs kanavanvaihto puolestaan tunnistaa, että ovatko kuulokkeet korvissasi ja voit vaihtaa saumattomasti puhelun kuulumaan niistä.


 


Earbuds 2 Lite -kuulokkeiden helppo yhdistettävyys on käyttäjälle positiivinen kokemus. Sinun tarvitsee vain avata latauskotelo, ja ponnahdusikkuna puhelimessasi kehottaa sinua muodostamaan pariliitoksen Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeisiin. Ensimmäisen yhdistämisen jälkeen nämä nappikuulokkeet muodostavat automaattisesti yhteyden puhelimeesi, kun avaat latauskotelon.


 


Aiemmin mainitut älykkään kanavanvaihdon toiminto sekä automaattisen pariliitoksen ponnahdusikkuna on yhteensopiva Honorin älypuhelinten ja tablettien kanssa, joista löytyy Magic UI 4.0 tai uudempi eli tässäkin on hyvä huomioida laitteiden oma ekosysteemi. Muut laitteet tukevat bluetooth-pariliitosta kuitenkin eli yhdistettävyys ei koidu ongelmaksi.


 


Kokonaisuudessaan Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeet vaikuttavat erittäin hyvältä vaihtoehtolta langattomien nappikuulokkeiden hankkijalle ja Honorin muista laitteista on pientä etua käyttäjälle. Melunvaimennus ja hyvä akunkesto ovat pääominaisuuksina näissä kuulokkeissa, jotka taatusti houkuttelevat.
Mitä mieltä olit näistä kuulokkeista ja voisitko harkita niiden ostamista?


 


Tekniset tiedot:


Melunvaimennus: ANC-vastamelutoiminto


ANC-vastamelutoiminto
Bluetooth 5.2
Elementti 10 mm
Taajuusvaste 20 Hz-20 kHz
Microfonit Kaksi mikrofonia
Akunkesto Musiikki toisto n. 7,5 tuntia melunvaimennus on /10 tuntia off.
Puheluissa noin 6,5h melunvaimennus on tai off tilassa.
Latausaika Täyteen lataus kuulokkeille n. 1 tunti.
Täyteen lataus pelkälle latauskotelolle 1, 5 tuntia.
10min pikalatauksella 4 tuntia lisätoistoaikaa.
IP-luokitus IPx4 (roisketiivis)
Liitäntä USB-C
Mitat 37.5 mm x 23.9 mm x 21 mm (kuuloke), (latauskotelo) 45.5 mm x 61.2 mm x 25.35 mm
Paino kuuloke 5.5g, kotelo 41g
Takuu 24 kk

 


 


Lue lisää:  

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa