Esittelyssä langattomat LG XBOOM Go -sarjan kaiuttimet

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 5 katselukertaa
 

LG:n XBOOM Go PL2, PL5 ja PL7 -kaiuttimet ovat pyöristetysti muotoiltu ja ne ovat viimeistelty kumimaisella pinnoitteella. Laitevalmistajan mukaan kaiuttimia on helppo käsitellä ja ne sopivat miellyttävästi käteen. LG BOOM Go-sarja on kehitetty yhteistyössä brittiyritys Meridianin kanssa. Korkearesoluutioisen äänentoiston edelläkävijänä ja DSP-äänenkäsittelyn mestarina Meridianilla on ollut olennainen rooli uraauurtavien tekniikoiden kehittämisessä ja käyttöönotossa. Kaiuttimien digitaalinen signaalinkäsittely mahdollistaa LG:n mukaan äänisignaalin täydellisen hallinnan ja se parantaa kuuntelukokemusta. Meridianin häviötön pakkaustekniikka yhdessä vallankumouksellisen ja tehokkaan MQA-suoratoistotekniikan kanssa tarjoaa miellyttävän kuuntelukokemuksen.

 

PL2, PL5 ja PL7-kaiuttimista löytyy koon lisäksi eroja teknisissä ominaisuuksissa, jotka näkyvät luonnollisesti myös hinnassa. PL7 ja PL5-kaiuttimien woofereista löytyy valot, jotka tuovat juhliin värikästä tunnelmaa. Kaikki LG:n XBOOM Go -kaiuttimet voi ottaa mukaan myös allasbileisiin, sillä ne ovat säänkestävä. IP5X-luokituksen ansiosta bileet eivät pääty, vaikka kaiutin sattuisikin kastumaan. PL7-kaiuttimella saat nauttia musiikintoistosta jopa 24 tuntia yhdellä latauksella, joten voit kevyin mielin lähteä esimerkiksi rannalle koko päiväksi, eikä akku pääse kesken kaiken loppumaan. PL5-kaiuttimen akkukesto on 18 tuntia ja PL2-mallissa akun kerrotaan kestävän noin 10 tuntia, joka on sekin kunnioitettava määrä. Voit linkittää langattomasti jopa sata LG XBOOM Go PL7 tai PL5 -kaiutinta ja moninkertaistaa äänitehon. PL2-kaiuttimia voi puolestaan yhdistää langattomasti kaksin kappalein. Yksi kaiutin voi siis olla esimerkiksi terassin pöydällä ja toinen vaikkapa paljun sivupöydällä luomassa tunnelmaa. Lisäksi voit yhdistää kaksi LG XBOOM Go PL7 tai PL5 -kaiutinta yhteensopivaan LG -televisioon ja luoda niiden avulla tilaäänikokemuksen esimerkiksi leffojen katseluun. Kaikkien kolmen kaiuttimen kyljestä löytyy äänitehostus-painike, joka parantaa äänen tehoa ja laajentaa äänikenttää.

 


 

XBOOM Go -sarjan kaiuttimista löytyy tuki Google Assistantille ja Sirille, joten voit pyytää ääniohjauksen avulla esimerkiksi biisin vaihtoa tai laskea äänenvoimakkuutta. Kaiuttimen hallinta onnistuu erikseen ladattavalla XBOOM-sovelluksella. PL7-kaiutinta on kehuttu eri arvosteluissa erinomaisesta äänenlaadustaan ja pitkästä akkukestostaan. Myös useiden kaiuttimien linkittämisen mahdollisuus keräsi kiitosta. PL5-mallia on kehuttu säänkestävyydestä, näyttävästä valaistuksesta ja akkukestostaan. PL2-malli sai kehuja kompaktista koostaan ja hintaansa nähden hyvästä äänenlaadustaan. Voit katsoa laitteiden tarkemmat tekniset ominaisuudet LG:n nettisivuilta.

 


 TILAA TÄSTÄ


 


 


Lue myös:0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa