Esittely

Esittelyssä lasten JBL JR460NC -vastamelukuulokkeet

Esittelyssä lasten JBL JR460NC -vastamelukuulokkeet
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

JBL JR460NC -vastamelukuulokkeet ovat suunniteltu erityisesti lasten korvien ja pään tarpeisiin. Ne ovat valmistettu materiaaleista, jotka ovat turvallisia sekä kestäviä. JBL JR460 NC -kuulokkeissa on pyöreät ja hyvin pehmustetut korvatyynyt ja kuulokkeet ovat laitevalmistajan mukaan lisäksi helppokäyttöiset, jotta lapsesi voi omatoimisesti käyttää niitä. Sangan alapuoli on hyvin pehmustettu, jotta istuvuus olisi mahdollisimman hyvä ja mukava pidempien kuuntelujaksojen aikana.
 

JBL Safe Sound takaa lapselle turvallisen kuuntelukokemuksen

 

Lasten kuulon suojaamiseksi JBL JR460NC käyttää JBL:n Safe Sound -teknologiaa rajoittaakseen äänenvoimakkuuden alle 85 dB:n, jotta lapsesi voivat nauttia korkealaatuisesta äänestä ilman riskejä. Aktiivisen melunvaimennuksen ansiosta perheen pienimmät voivat kuulokkeiden avulla keskittyä musiikin kuunteluun, suosikkiohjelmiensa katseluun tai esimerkiksi etäopiskeluun ilman ulkoisia häiriötekijöitä. Sisäänrakennettu mikrofoni helpottaa kommunikointia, kun johdot eikä ulkoinen mikrofoni ole tiellä häiritsemässä.  Irrotettavan äänikaapelin avulla lapsesi voi kuunnella musiikkia missä ja milloin tahansa, vaikka akku vetelisi viimeisiään. 

 

Kuulokkeissa on kolme painiketta, joista yksi on virtapainike, joka toimii myös Bluetooth-pariliitospainikkeena. Toinen painike on monitoimipainike, jonka avulla voit toistaa, keskeyttää tai ohittaa kappaleita. Viimeisenä on hymynaamalla varustettu painike, jonka avulla voit kytkeä vastamelutoiminnon päälle tai pois päältä.

Kiitos Googlen nopean pariliitosominaisuuden, JBL JR460NC -kuulokkeet muodostavat heti yhteyden Android-laitteeseesi. Voit myös muodostaa laiteparin useiden eri laitteiden kanssa, joten käyttö ei rajoitu pelkästään esimerkiksi yhteen tietokoneeseen tai puhelimeen. Monipisteyhteyden ansiosta vaihto Bluetooth-laitteesta toiseen on nopeaa.

 

Akun käyttöaika on jopa 20 tuntia, joten virtaa riittää useammaksi kuunteluhetkeksi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuulokkeiden lataamisesta. Akun lataaminen kestää vain kaksi tuntia. 

 

Arvosteluissa kuulokkeet ovat saaneet paljon kiitosta äänenlaadustaan ja mukavuudestaan. Hauskan ja värikkään ulkokuoren lisäksi kuulokkeista löytyy kaikki tarpeelliset ominaisuudet lasten turvalliseen kuuntelukokemukseen. Oli kyseessä sitten pidempi auto-, lento- tai junamatka, etäopiskelut tai äänikirjojen kuuntelu, nämä kuulokkeet ovat erinomainen valinta lapselle, joka haluaa nauttia hyvästä äänenlaadusta ja mukavasta käytöstä.

 

Kuulokkeet ovat saatavilla kolmessa eri värissä: valkoisena, vaaleanpunaisena ja sinisenä. Löydät JBL JR460NC - kuulokkeiden tekniset tiedot verkkokaupastamme.

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa