Esittely

Esittelyssä Lenco DIR-260BK -audiojärjestelmä

  • 22 May 2024
  • 0 kommenttia
  • 42 katselukertaa
Esittelyssä Lenco DIR-260BK -audiojärjestelmä
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +10

Tutustuin hiljattain Lenco DIR-260BK -audiojärjestelmään ja täytyy sanoa, että se vaikuttaa aika monipuoliselta laitteelta. Lenco DIR-260BK on moderni internet-radio, jossa yhdistyvät DAB+ ja PLL FM-radio, CD-soitin ja Bluetooth-vastaanotin. Omaan silmään se on myös tyylikkäästi muotoiltu! 😎 Tämän laitteen avulla voit kuunnella radioasemia maailman ääristä, toistaa musiikkia Spotify Connectin kautta ja herätä lempeästi lempimusiikkiisi tai suosikkiradioasemallesi. Tutustutaan tähän laitteeseen vielä tarkemmin! 📻

 

Tämän laitteen avulla voit kuunnella musiikkia laidasta laitaan; amerikkalaista countrya, ranskalaisia chansoneita tai mitä tahansa muuta. Bluetooth-yhteyden ansiosta voit yhdistää tähän laitteeseen älypuhelimesi tai tablettisi ja suoratoistaa suosikkimusiikkiasi suoraan radiosta. Lisäksi voit kaivaa esiin vanhat CD-levyt ja toistaa niitä Lenco DIR-260BK -audiojärjestelmän avulla. Mielestäni hauskin ominaisuus tässä laitteessa on se, että tätä laitetta voi käyttää myös kelloradiona. Aamuisin voit herätä suosikkimusiikkiisi, radiokanavaan tai rauhalliseen taustamusiikkiin. Kaksoishälytys ja torkkutoiminto varmistavat, että heräät aina ajallaan.

Lenco DIR-260BK:n moderni ja tyylikäs ulkoasu sekä 7 cm värillinen LCD-näyttö tekevät siitä minun mielestä miellyttävän näköisen. Laitteen mukana tulee kaukosäädin, joka tekee käytöstä kätevämpää. Puinen kotelo ja kaksi 10 W kaiutinta yhdessä taajuuskorjaimen kanssa tarjoaa Lencon mukaan selkeän ja täyteläisen äänen. Tässä laitteessa yhdistyvät sekä äänentoisto että monipuoliset ominaisuudet yhteen pakettiin.

 

Tekniset tiedot

 

Lähde: CD, Bluetooth, Internet/DAB+/PLL FM -radio
Audiomuodot: MP3, WAV, AAC
Kaiuttimet: 2 x 10 W
Radio: Internet/DAB+/PLL FM
Liitännät: Wi-Fi, Bluetooth 5.0, 3,5 mm kuulokeliitäntä
Näytön tyyppi: 2.8" TFT LCD-värinäyttö
Taajuuskorjain: Kyllä
Kaukosäädin: Kyllä

 

Mielenkiintoinen uutuus! Mitä mieltä sinä olet?😊

 

--

Lue lisää:

 

 

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa