Skip to main content

Nykyään tietokoneet ovat olennainen osa jokapäiväistä elämäämme niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Lenovo on tunnettu laadukkaista tietokonemalleistaan, ja nyt valmistaja on tuonut markkinoille kaksi uutta vaihtoehtoa: IdeaPad Pro 5 ja Flex 5. Nämä tietokoneet tarjoavat monipuolisuutta ja tehokkuutta erilaisiin tarpeisiin, olipa kyse sitten työskentelystä, opiskelusta tai viihteestä.

IdeaPad Pro 5 ja Flex 5 on suunniteltu vastaamaan monipuolisesti erilaisia käyttötarpeita. Olipa sinulla sitten tarvetta tehokkaalle suorituskyvylle tai haluat nauttia joustavuudesta erilaisten tehtävien välillä. Tutustutaan tarkemmin näiden kahden mallin tarjoamiin mahdollisuuksiin ja ominaisuuksiin, jotka tekevät niistä houkuttelevia vaihtoehtoja niin työhön kuin vapaa-aikaankin.

 

Lenovo IdeaPad Pro 5

 

Lenovo IdeaPad Pro 5 sisältää paljon ominaisuuksia, jotka tekevät arjestasi helpompaa. Voit kirjautua sisään kasvojentunnistusominaisuuden avulla, joka on nopea ja turvallinen käyttää. Pääset nauttimaan taustavalaistun näppäimistön tuomasta mukavuudesta illan hämärtyessä. Läppärissä on myös Rapid Charge Express -pikalataustoiminto, joka antaa sinulle 15 minuutin latauksella kolmen tunnin käyttöajan. Tämä pikalataustoiminto voisi olla erinomainen esimerkiksi pitkillä automatkoilla. 15 minuutin pysähdys esimerkiksi ABC:llä ja akku on taas täysi, eli matka voi jatkua. Ja matkustamisesta puheen ollen, IdeaPad Pro 5 Gen 8 tarjoaa armeijatason vaatimusten mukaista kestävyyttä. Se on läpäissyt peräti 21 erilaista MIL-STD-810H -standardin mukaista  kestävyystestiä. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se menisi helposti rikki, vaikka olisitkin paljon reissussa.

On hyvin tärkeää huolehtia silmistä myös silloin, kun teet tietokoneella muun muassa töitä. TÜV Eyesafe ‑sertifiointi takaa sen, että silmäsi eivät rasitu, vaikka olisit pitkiäkin aikoja tietokoneen äärellä. IdeaPad Pro 5:n 14” 2.2K resoluution omaavan IPS -näytön ansiosta voit nauttia viihteestä ja luovista töistäsi paremmin. Lisäksi paneeli kykenee 100% sRGB -värintoistoon.

Vaikka läppärin runko onkin ohut, niin IdeaPad Pro 5 -läppäriin on rakennettu kattavat liitännät joita ovat muun muassa USB-C, USB-A- ja HDMI sekä muistikortinlukija. USB-C -liitännät tukevat niin latausta kuin kuvan- ja tiedonsiirtoa. Tässä läppärissä on myös tehokas AMD Ryzen™ 7840HS -suoritin. 16GB:n DDR5 -keskusmuisti ja erittäin nopea 512GB PCIe SSD -asema pitävät huolen siitä, että IdeaPad Pro 5:n suorituskyky on ensiluokkaista. Olitpa sitten viihteen ystävä tai tarkoituksesi on tehdä laajoja projekteja, niin IdeaPad Pro 5 sopii sinulle varmasti.

 

Tekniset tiedot: 

  • AMD Ryzen 7 7840HS -suoritin
  • 16GB DDR5 RAM, 512GB SSD
  • 14” 2.2K IPS -näyttö
  • Kestävä alumiinirunko
  • Taustavalaistu näppäimistö
  • Väri: Arctic Grey
  • Windows 11 Home
Laite on testattu valmistajan toimesta yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (Abitti / DigabiOS) kanssa.

Lenovo IdeaPad Flex 5

 

Kattava IdeaPad Flex 5 Gen 8 on tehty sinulle, joka tarvitset tukea luovuudellesi ja työllesi. Sen varusteltu USB-C-portti tekee arjestasi helpompaa tarjoten sinulle entistä nopeamman tavan siirtää tietoja, ladata laitteita ja hyödyntää laajennettuja näyttömahdollisuuksia. Lisäksi WiFi 6 pitää huolen siitä, että yhteytesi on entistäkin nopeampi ja vakaampi, joten voit työskennellä sujuvasti ja huolettomasti verkossa. Rapid Charge Boost -pikalatauksen ansiosta akkusi käyttöaika saa uutta potkua. Vain varttitunnin latauksella saat jopa kaksi tuntia lisää käyttöaikaa. Näin voit jatkaa töitäsi tai nauttia viihteestä ilman huolta akun tyhjenemisestä. IdeaPad Flex 5 Gen 8 on suunniteltu tuomaan sinulle käytännöllisyyttä ja tehokkuutta arkeesi – olitpa sitten luovuuden etsijä tai työn sankari.

AMD Ryzen™️ 7000 -sarjan suoritin tarjoaa tehokasta ja älykästä suorituskykyä sekä huippunopeutta. Silloin kun tarvitset parasta mahdollista suorituskykyä, Smart Power -ominaisuus mukauttaa asetuksia dynaamisesti tavoitteena optimoida suorituskyky, jäähdytys, äänitasot ja akun käyttöaika. Tämä tarkoittaa, että saat aina parhaan mahdollisen suorituskyvyn tilanteen vaatimusten mukaan, samalla kun pidät huolen laitteen toimivuudesta ja akunkestosta.

Laadukas Full HD -tason kamera mahdollistaa vaivattoman osallistumisen niin työpalavereihin kuin videopuheluihin ystävien kanssa. Tämä tarkoittaa selkeää kuvaa ja ammattimaista yhteydenpitoa. Kameraan integroitu fyysinen kameransuljin on suunniteltu pitämään yksityisyytesi suojassa – voit olla huoletta ja hallita omia virtuaalisia rajojasi.

IdeaPad Flex 5 Gen 8:n eteenpäin suunnatut kaiuttimet ja älykäs melunvaimennus luovat luonnollisemman äänen, joka tuntuu aidolta ja selkeältä. Taustamelu on tehokkaasti vähennetty, joten voit uppoutua keskusteluihin ja nauttia äänen selkeydestä ilman häiriöitä. Tämä tekee kokemuksesta entistäkin miellyttävämmän ja auttaa sinua keskittymään olennaiseen.

 

Tekniset tiedot:

  • AMD Ryzen 5 7530U -suoritin
  • 16GB DDR4 RAM, 512GB SSD
  • 16” WUXGA IPS -kosketusnäyttö
  • 360 astetta kääntyvä näyttö
  • Taustavalaistu näppäimistö
  • Väri: Arctic Grey
  • Windows 11 Home
Laite on testattu valmistajan toimesta yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (Abitti / DigabiOS) kanssa.

 

360 asteen kestävyyttä ja vapautta

 

IdeaPad Flex 5 Gen 8 ‑2-in-1-kannettavan perusteellisesti testatun ja kestävän 360 asteen saranan ansiosta voit katsella vaikkapa ohjelmia miten ja missä tahansa. Taittuvan näytön ansiosta voit suoratoistaa sisältöä ja työskennellä istuen tai maaten. Kirjoittaminen sujuu myös entistä ergonomisemmin ja huomattavasti paremmassa kulmassa kuin ennen, sillä liukusaranan ansiosta näppäimistö nousee, kun käytät sitä normaalissa pöytätilassa.

 

--

Lue myös: