Esittely

Esittelyssä Motorola Buds+ -täyslangattomat nappikuulokkeet

 • 19 April 2024
 • 0 kommenttia
 • 42 katselukertaa
Esittelyssä Motorola Buds+ -täyslangattomat nappikuulokkeet
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Motorola laajensi tuotevalikoimaansa ja julkaisi täyslangattomat nappikuulokkeet mallinimellä Motorola Buds+ . Äänentoisto on toteutettu yhdessä Bosen kanssa, ja ensivaikutelma kuulokkeiden ulkoasustakin on varsin miellyttävä, joten pureudutaan seuraavaksi tarkemmin uutuuskuulokkeiden ominaisuuksiin.

 

Yhteistyössä Bosen kanssa

 

Motorolan ensimmäiset itsensä kehittämät nappikuulokkeet on tehty yhteistyössä äänentoistoon erikoistuneen Bosen kanssa ja äänimaailma on viritetty yhdessä heidän kanssaan. Kuulokkeiden elementtien on luvattu tarjoavan kristallinkirkkaat äänet sekä syvän basson. Niissä on aktiivinen taustamelunvaimennus, dynaamiset kaksoiskaiutinelementit ja tuki Hi-Res Audio -äänentoistolle. Melunvaimennuksen asetuksissa on useampi säätömahdollisuus. Voit valita sopivan voimakkuuden laajasta meluvaimennustaajuusalueesta. Mukautuvassa tilassa kuulokkeet tunnistavat älykkäästi ympäristön melun ja vaihtavat automaattisesti tasoja puolestasi. Melunvaimennuksen lisäksi käytettävissä on myös ympäristön ääniä vahvistava läpikuuluvuustila. Kuulokkeiden hallinta tapahtuu sovelluskaupasta ladattavan Motorola Buds -sovelluksen kautta. 

Yksi kuulokkeiden erityisistä ominaisuuksista on Dolby Head Tracking -päänseuranta. Sen ansiosta ääni on valmistajan mukaan luonnollisempi ja elävämpi, sillä kuulokkeet kalibroivat ääntä käyttäjän pään liikkeiden mukaan. Ääni tuntuu siis tulevan aina laitteen suunnasta, vaikka päätä käännettäisiinkin.

Akunkeston on kerrottu yltävän kahdeksaan tuntiin ja latauskotelon kanssa 38 tuntiin. 10 minuutin latauksella saat lisää kuunteluaikaa kolme tuntia. Latauskotelon voit ladata USB-C-liitännällä tai langattomalla latauksella. Lisämaininta myös IP54-vedenkestävyysluokituksesta, joten kuulokkeet eivät vesiroiskeita pelkää.

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

 • Kuuloke-elementti: 11 mm woofer ja 6 mm tweeter
 • Mikrofonit: Kolmoismikrofoni - melun ja kaiun vaimennus, CrystalTalk AI:n ja tuulimelun vaimennus
 • Äänitekniikka: Dolby Atmos, Dolby Head Tracking
 • Vastamelu: Kyllä
 • Akun kesto: Kuulokkeella 8 tuntia, kuuloke + kotelo 38 tuntia
 • Latausaika: 60 min lataushjohdola (tyhjästä täyteen) / 110 min langattomalla latauksella
 • IP-luokitus: IP54
 • Yhteydet: Bluetooth 5.3

 

Motorola Buds+ on tilattavissa verkkokaupastamme kahdessa eri värissä: väritykseltään kokonaan tumma Forest Gray sekä hiekan sävyyn taittuva ja hopeisin yksityiskohdin koristeltu Beach Sand -malli. Molemmat värit ovat erittäin tyylikkäät, valitset kummat tahansa. Arvosteluiden mukaan niitä on mukava pitää korvissa pitkiäkin aikoja, ja kun pakettiin lisätään vielä Bosen äänimaailma niin varsin mielenkiintoisesta uutuudesta on todellakin kyse. 

 

🎧 Voisitko sinä harkita näitä seuraaviksi nappikuulokkeiksi? 🎧

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa