Esittelyssä Motorola E6i - Edullinen peruspuhelin

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 6 katselukertaa Motorolan viimeisimpiin lisäyksiin puhelinmallien osalta kuuluu Motorola E6i. Kyseessä on halvemman päädyn peruspuhelin, josta ei löydy lippulaivamallien erikoisominaisuuksia, mutta se ajaa asiansa alemman hintaluokan älypuhelimena. Se voisi sopia vaikkapa ensimmäiseksi älypuhelimeksi tai miksei varakännykäksikin. Motorola E6i:ssä on 6,1” HD+ -näyttö, jolta onnistuu hyvin vaikkapa viihteen katselu tai mobiilipelien pelaaminen. Kuvasuhde näytössä on 19.5:9, jonka myötä näyttö on soviteltu maksimaalisesti puhelimen runkoon nähden. Näyttö ei venyty kokonaan reunasta reunaan puhelimen etupuolella vaan sen ympärillä on rungon reunat. Etukameralla on näytön ylälaidassa keskellä pieni lovi.
Kamerasta puheenollen, kyseisellä 5 MP etukameralla nappaat selfiet talteen tilanteen koittaessa. Takakamerassa on 13 MP pääkamera PDAF-tarkennuksella sekä syvyyskamera, jonka avulla saat puhelimella otettua muotokuvia, joissa taustaa on sumennettu. Myös videokuvaus luonnistuu FHD 30 fps -laatuisena. 

 Motorola E6i pitää sisällään Android 10 -pohjaisen kevennetyn Android 10 Go -käyttöjärjestelmän ja suorittimena toimii Unisoc Tiger SC9863A. Keskusmuistin määrä on 2 Gt ja tallennustilaa taas löytyy 32 Gt, mutta se on laajennettavissa maksimissaan jopa 1 Tt suuruisella microSD -muistikortilla. Tällöin ei lopu tila nopeasti kesken vaikka kuvaisikin paljon. Akunkestoon Motorola E6i vastaa kokoonsa nähden reilulla 3000mAh akulla, joka laitevalmistajan mukaan tarjoaa virtaa koko päiväksi. Dual-SIMin ansiosta saat käyttöösi tarvittaessa vaikkapa henkilökohtaisen sekä työliittymän samaan puhelimeen. Puhelin surffaa sujuvasti 4G-verkossa ja kuulokkeet pääset yhdistämään 3,5mm kuulokeliitännällä tai bluetoothin avulla. Sormenjälkitunnistin auttaa puhelimen suojauksen kanssa. Tästä Motorolasta ei löydy IP-suojaluokitusta tai langatonta latausta, mutta puhuttaessa matalan hintaluokan älypuhelimesta se hoitaa asiansa. Uusimpia hienouksia E6i sisällä, mutta hinta on houkutteleva, joten ensimmäiseksi älypuhelimeksi tai varakännykäksikin jopa tämä Motorolan tuore vahvistus käy oikein hyvin. Tekniset tiedot

Näyttö 6,1" HD+ (1560 x 730)
Etukamera 5 MP f/2.4
Takakamera 13 MP pääkamera (Quad Pixel f/2.2, 1.12um) + 2 MP syvyyskamera
Videokuvaus FHD 30 fps
Tallennustila 32 Gt
Muistikorttipaikka microSD, max kapasiteetti 1 Tt
Keskusmuisti 2 Gt
Käyttöjärjestelmä Android 10 Go
Suoritin Unisoc SC9863A
Sim-kortti Nano-SIM, Dual SIM
Liittimet Micro-USB, 3,5mm kuulokeliitäntä
Wifi 802.11 b/g/n (2.4 GHz)
Bluetooth Bluetooth 4.2
Verkko 4G
Paikannus GPS, A-GPS, LTEPP, SUPL, GLONASS
Sormenjälkitunnistin Kyllä
Kasvojen tunnistin Ei
Iiristunnistin Ei
Langaton lataus Ei
IP-luokitus / suojaus

EiAkku

3000 mAhMitat

155,60 x 73,08 x 8,55 mm, paino 160gMyyntipakkauksen sisältö

Puhelin, laturi, Micro-USB-kaapeli, pikaopas ja SIM-työkaluTakuu

24kk

 Lue myös:
0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa