Esittelyssä Motorola Razr 5G -puhelin

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 7 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13


 


Motorola Razr 5G -puhelin - uuden sukupolven taskupuhelin


 


Motorola Razr 5G on valmistajansa kautta aikain toinen taittuva puhelinmalli. Se seuraa pitkälti viime vuonna julkaistun Razr-mallin jalanjäljissä, mutta odotetusti siihen on tuotu parannuksia, etunenässä 5G-ominaisuus. Jopa nostalgiselta tuntuva taittuva malli on viime aikoina noussut jälleeen suosioon, kun näyttöjen tekniset ominaisuudet on pystytty tuomaan taittuvillekin pinnoille. Taitettuna tämä puhelin on kooltaan vain 72,6 x 91,7 x 16 mm, näppärän kokoinen vaikka taskussa kannettavaksi.


 


Motorola Razr 5G:ssä yhdistyy käytännöllinen muotoilu, 6,2” HD+-näyttö, Quad Pixel -tekniikkaa, optista kuvanvakaajaa ja laserautomaattitarkennusta hyödyntävä 48 megapikselin kamera sekä tehokkaat komponentit, kuten Qualcomm® Snapdragon™ 765 -prosessori. Mainittakoon myös, että puhelimessa on 8GB suuruinen RAM-muisti ja 2800mAh akku 15W TurboPower-latausominaisuudella.


 


Kuulostaa vakuuttavalta, vai mitä?


  


Hyviä arvosteluja käyttäjiltä ja kriitikoilta


 


Puhelin on saanut sekä käyttäjiltä että kriitikoilta hyviä arvosanoja keskiarvon ollessa noin 4/5 tähteä. Arvatenkin erityisesti sen kompakti koko ja muun muassa jämäkkä ja laadukas olemus ovat pidetyimpiä ja kiinnostavimpia ominaisuuksia. Saranan tekniikka on hiottu viimeisen päälle, jotta puhelin aukeaa ja sulkeutuu helposti yhdellä kädellä. Valmistaja lupaa saranan kestävän jopa 200000 avauskertaa, siitä voi päätellä kuinka pitkäikäinen laite on jo pelkkien saranoidensa puolesta.


 


Suljettuna ollessaan puhelimen pieni Quick View -etunäyttö on informatiivinen. Saat muokattua sitä haluamasilaiseksi lisäämällä siihen juuri niitä sovelluksia, joista hyödyt eniten. Suljettuna ollessaan etunäyttö toimii kuin päänäyttö eikä puhelinta tarvitse joka käyttökerralla välttämättä edes taittaa auki. 


 


Kiinnostuitko tästä mustasta simpukasta? Voit hankkia sen myös osissa jopa 36 kuukauden korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla. Telia Rahoitus antaa mahdollisuuden joustavaan maksuun. 


  


Tekniset tiedot


 

Näytön koko: 6,2"
Resoluutio: 2142 x 876

Etukamera:20 MP Quad Pixel | f/2.2 | 1.6μm


Takakamera: 48 MP (Quad Pixel 12 MP) | f/1.7 | 1.6μm | OIS
Tallennustila: 256 Gt
Suoritin: Snapdragon 765G
Suorittimen teho: Kahdeksanydinsuoritin
Mitat: 169,2 x 72,6 x 7,9 mm
Paino: 192 g
Käyttöjärjestelmä: Android 10
Keskusmuisti: 8 Gt
Videokuvaus: UHD @ 30 FPS | FHD @ 60/30 FPS | Slow Motion: FHD @ 120 FPS, HD @ 240 FPS
Sim-kortti: Nano-SIM ja / tai eSIM
Dual SIM kyllä
Akku: 2800 mAh
IP-luokitus / suojaus Roiskesuojaava pinnoite
Liittimet: USB-C
Langaton lataus: Ei

 0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa