Esittelyssä Nokia 800 Tough

  • 16 November 2021
  • 2 kommenttia
  • 47 katselukertaa

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15


 


 


Nokia toi markkinoille uusimman kovan käytön puhelimen, joka ei vettä, pölyä, hiekkaa, putoamisia eikä äärilämpötiloja hätkähdä. Nokian mukaan puhelimessa on selkeä sekä vahva tuntuma ja luistoneston sekä kumitettujen kulmien ansiosta puhelin pysyy tiukassa otteessa. Suurten painikkeiden ansiosta sitä voi käyttää vaikka hansikkaat kädessä. Turvasilmukalla saat puhelimen kiinnitettyä rannehihnaan tai avainnauhaan.

Enemmän kuin roiskeenkestävä

Nokia lupaa, että puhelin kestää upotuksen veteen jopa 1,5 metrin syvyyteen (max. 30min) ja pudotuksen kovalle pinnalle jopa 1,8 metrin korkeudelta. Puhelin täyttää näin ollen MIL-STD-810G -standardin vaatimukset. Valmistajan mukaan puhelin soveltuu rankkaan sotilaskäyttöön, ja säilyttää toimintakykynsä niin -20 asteen pakkasissa kuin +55 asteen helteissä.


 Jos metsään haluat mennä nyt...


 


... niin takuulla yllätyt miten hyvä metsäkaveri Nokia Tough 800 -puhelin onkaan! Nokian mukaan  • Kaiutintoiminnon äänenvoimakkuus on hyvä (jopa 103 fonia), jonka ansiosta voit pitää puhelinta vieressäsi, kuulet kaikki ilmoitukset ja voit jatkaa keskustelua pitämättä puhelinta korvalla. 

  • Kahden megapikselin takakameralla saat ikuistettua mitä ja milloin vain, hämärässäkin, LED-salaman ansiosta.

  • akun valmiusaika on jopa 43 päivää, joten voit lähteä vähän pidemmällekin retkelle ilman laturia

  • Puhelin on hetkessä muutettavissa 198 luumenin valaisevaksi taskulampuksi, joten se on hyvä kaveri mukaan metsäpoluille.


 


  


 


4G LTE tuo käyttöösi nopean nettiyhteyden. Laitteesta löytyy valmiiksi asennettuja sovelluksia, mm. WhatsApp ja Facebook. Google Assistantin avulla voit soittaa puheluja, lähettää viestejä ja käyttää yleisimpiä toimintoja äänikomennoilla; mm. internethaut, sään tarkistaminen ja tuoreet uutiset napinpainalluksen takana.


 


 
Hanki omasi nyt verkkokaupastamme!


Missä käytössä mielestäsi tämä Nokia 800 Tough olisi omiaan?


2 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7
Missä käytössä mielestäsi tämä Nokia 800 Tough olisi omiaan?

Itse näkisin tämän puhelimen olosuhteissa mihin "tonnin älypuhelinta" ei viitsi ottaa mukaan. 

 

Itseasiassa pidin jo tätä puhelinta kädessä kun ostin talouteen yhden normaalin puhelimen.

 

Päädyin kuitenkin ostamaan "banaanin". Puhelin toimii juuri siinä mihin se on tehty. Soittaminen onnistuu ja puhelut voi ottaa vastaan. Viestit liikkuu ja sovelluksissa on perusjutut. Pari kaveria on hypistellyt puhelinta ja naureskellut positiivisesti. Pirteä keltainen väri erottuu massasta ja puhelimen voi hukata vaikka hedelmäkoriin kunhan huomioi, ettei vahingossa blenderöi pirtelöksi.

 

Banaanin ongelma on näyttö. Kameralla saa kelvollisia kuvia, mutta näytön tarkkuus ei riitä niiden katseluun. Valmiusaika on hyvä. Käyttöjärjestelmä toimii varauksin. Muutaman kerran olen joutunut puhelimen sammuttamaan ja käynnistämään uudelleen. Banaanin liukukansi tuo mieleen alkuperäisen version. Tuolloin itsellä ei ollut varaa ostaa ko puhelinta, jouduin tyytymään Nokia 2110i malliin (jalopuukuorin). 

 

Tämä 800:nen on käteen aika passeli. Voisi olettaa, että käyttö onnistuu myös hanskat kädessä.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Kiitos kommentistasi! 🙂 Juurikin samaa mieltä kanssasi, 800 Tough on mukaanotettavaksi huoleton vaihtoehto. Varsinkin jos on lähdössä vähänkin vaativimpiin olosuhteisiin. Ja sitä on tukeva käsitellä, ne hanskatkin kädessä. 

Oletko huomannut, että meiltä löytyy myös "banaanin" käyttökokemus-ketju. Käy ihmeessä myös siellä jakamassa ajatuksesi ja osallistumassa keskusteluun! :) 

Vastaa