Esittely

Esittelyssä nostalgiaa huokuva Lenco DAR-081WD -audiojärjestelmä

  • 16 May 2024
  • 2 kommenttia
  • 65 katselukertaa
Esittelyssä nostalgiaa huokuva Lenco DAR-081WD -audiojärjestelmä
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Kun menneisyys kohtaa nykypäivän: Lenco DAR-081WD -viihdekeskus vie sinut takaisin 1970-luvun tunnelmiin samalla, kun se tarjoaa kaikki tämän päivän äänentoiston mukavuudet. Tämä laite ei ainoastaan rikasta musiikkikokemustasi, vaan tuo myös ripauksen nostalgiaa jokaiseen päivääsi. Tutustutaan tarkemmin tähän ei niin tyypilliseen audiojärjestelmään.

Kuulutko niihin ihmisiin, joilla tulee nostalginen olo vanhoista esineistä? Kuvittele sellainen tekninen laite, joka muotoilullaan vie sinut menneisyyteen, mutta sisuksiinsa se kätkee tämän päivän teknologian! Lenco DAR-081WD on viihdekeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman toimintoja musiikin ja äänen kuunteluun. Siinä yhdistyy retrotyyli moderniin teknologiaan, ja sen avulla voit nauttia suosikkimusiikistasi monin eri tavoin. Kaiken lisäksi viihdekeskus luo tunnelmaa sisustukseesi.

Audiojärjestelmä on varustettu LCD- ja pistematriisinäytöllä, minkä voi kuvitella helpottavan käyttöä, kuten herätysajan asettamista tai radioaseman valintaa. Laitteessa on myös kaksi VU-mittaria, jotka ovat analogisia ja näyttävät äänenvoimakkuuden tason. 

Stereokaiuttimet tarjoavat 2 × 15 wattia tehoa (RMS), mikä varmistaa MP3-, WAV- ja AAC-tiedostojen kuuluvuuden. Kaksi USB-porttia puolestaan tarjoavat mahdollisuuden ladata ulkoisia laitteita ja toistaa musiikkia USB-muistilta. Älypuhelimet ja muut 10 watin laitteet voidaan ladata langattomasti asettamalla ne laitteen päälle.

 

Tekniset tiedot:

Lähde: CD, USB-host, Bluetooth, DAB+/FM -radio
Audiomuodot: MP3, WAV, AAC
Kaiuttimet: 2 x 15 W
Radio: PLL FM
Liitännät: Bluetooth 5.0, 2 x USB-A, 3,5 mm kuulokeliitäntä
Näytön tyyppi: LCD + pistematriisinäyttö, 2 x VU-mittari
Antenni: Teleskooppiantenni
Taajuuskorjain: Kyllä
Kaukosäädin: Kyllä

 

Mitä mieltä olet tästä vanhaa ja uutta yhdistävästä tyylistä?

 

Lue myös:

 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Ilmeisesti mukana tulee virtajohto?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Ilmeisesti mukana tulee virtajohto?

Tottahan toki, mukana tulee AC-adapteri 🎵

Vastaa