Esittely

Esittelyssä OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet

  • 8 February 2023
  • 1 kommentti
  • 424 katselukertaa
Esittelyssä OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

OnePlus on lanseerannut täyslangattomat kuulokkeet, jotka kantavat nimeä OnePlus Buds Pro 2. Nämä kuulokkeet ovat seuraajana OnePlus Buds Pro -kuulokkeille.  Katsotaanpa seuraavaksi tarkemmin millaiset nämä uutuuskuulokkeet ovat! 

 

Nautinnollisia kuunteluhetkiä melunvaimennuksella

 

Näissä kuulokkeissa on kolme älykästä jopa 48 dB:n melunvaimennustilaa, jotka mukautuvat tarpeisiisi: Faint (+/-25 dB), Smart (säätää vaimennuksen ympäristön mukaan) ja Extreme (jopa 48 dB).  MelodyBoost™️-kaksoiselementti tuo sinulle kirkkaan äänen, sekä syvemmän ja dynaamisen basson.
Kerrosteinen tilaääni on tuttu elokuvateattereista. Buds Pro 2:ssa käytetään tilaääntä, joka on kehitetty Googlen ja Dolbyn kanssa uutta OnePlus 11:tä varten. Pään seurantatoiminnon, Dolby Atmos tekniikan ja hahmonnusalgoritmin ansiosta tuloksena on kuunteluelämys, joka kuulostaa siltä kuin olisit eturivin paikalla konserttiesityksessä. Buds Pro 2:n erittäin pieni 54 ms:n viive varmistaa Bluetooth-suoratoistokokemuksesi nopeuden ja sujuvuuden.

Kuulokkeiden rakenteessa käytetään kristallipolymeerikalvoja, joissa on erilliset reunat ja kartiot. Ne takaavat äänelle erinomaisen tasapainon. OnePlus Audio ID 2.0:n avulla voit luoda yksilöllisen ääniprofiilin, joka on mukautettu korviasi varten nopealla ja yksinkertaisella korvien skannauksella sekä kuuntelutestillä. Kuulokkeiden mukana toimitetaan kolmet erikokoiset ja antibakteriaaliset korvasovitteet.

Hyvä ryhti mahdollistaa entistä terveellisemmän ja mukavamman kuunteluelämyksen. Buds Pro 2 tukee tätä sisäänrakennettujen IMU-tunnistimien aktiviteetti- ja ryhti-ilmoituksilla. Zen Mode Air, jonka kuratoidut valkoisen kohinan tilat auttavat sinua rauhoittumaan, tuo seesteisyyden aina ulottuvillesi.  

Saat muodostettua yhteyden samanaikaisesti jopa kahteen Bluetooth-laitteeseen ja pääset vaihtamaan helposti yhteyttä niiden välillä. Voit hallita ääntä saumattomasti helppokäyttöisillä kosketussäätimillä sekä muuttamaan asetuksia, ja tekemään päivityksiä keskitetysti HeyMelody-sovelluksella.

 

Selkeät ja sujuvat puhelut

 

Selkeät puhelut edellyttävät sisäänrakennettuja mikrofoneja. Buds Pro 2:n kummassakin nappikuulokkeessa on kolme mikrofonia, jotka tallentavat äänet tarkasti, tehostavat melunvaimennusta ja toimivat yhdessä taustamelun suodattamiseen tarkoitettujen tekoälyyn perustuvien tuulenvaimennusalgoritmien kanssa.

Kun akkuvirta on vähissä, voit ladata kuulokkeet nopealla 10 minuutin pikalatauksella, jolla saat 10 tuntia lisää kuunteluaikaa. Buds Pro 2 tukee myös langatonta Qi-certified-latausta.

 

Tyylikäs väritys ja vesitiiviys

 

OnePlus Buds Pro 2:sta on saatavilla kaksi värivaihtoehtoa: Obsidian Black ja Arbor Green. Kuulokkeissa on sileä ja kosketusherkkä NCL-mattapinnoite sekä kiillotettu indium-pinta. Buds Pro 2:n nappikuulokkeiden vesitiiviysluokitus on IP55, kun taas kotelon vesitiiviysluokitus on IPX4, eli voit nauttia mahtavasta kuuntelukokemuksesta myös silloin, kun sää muuttuu märäksi ja kosteaksi. 

 

 

Miltä vaikuttaa sinun mielestäsi, voisiko näistä olla seuraaviksi kuulokkeiksi? 😊

Lue myös

 


1 kommentti

Kunniamerkki +2

hei tässä olii aika hyvä esittely one plus uusista langattomista vastamelu kuulokkeista, mutta nämä toimiin esim viime vuoden one plus 10 pro puhelimen kanssa. tietekin kaikkia ominaisuuksia ei varmaa saadaa toimimaan one plus 10 pro kanssa, mutta käytännössä varmaa olisi aika mukvava paketti one plus 10 pro sekä nämä uudet one plus 2 buds pro kuulokkeet.

Vastaa