Esittelyssä OnePlus Buds Pro -kuulokkeet älykkäällä vastamelulla

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 23 katselukertaaOnePlus on julkistanut uudet lippulaivakuulokkeensa, jotka ovat nimeltään OnePlus Buds Pro. Näistä tyylikkäistä kuulokkeista löytyy mm. monen kaipaama vastameluominaisuus, jykevä soundi ja runsaasti kuuntelutunteja akunkeston sekä nopean latauksensa ansiosta. Älykästä, personoitua ja laadukasta äänentoistoa OnePlus Buds Pro -kuulokkeet tulevat valikoimaan kahdella eri värivaihtoehdolla: mattamustana ja kiiltävän valkoisena. Ainakin allekirjoittaneen silmään kaareva muotoilu vaikuttaa tyylikkäältä. OnePlus kertoo käyttäneensä kuulokkeissa NCL-laserpinnoitusprosessia, jonka myötä pinta kiiltää ja korostaa paineherkkiä ohjaimia äänimerkillä. Parhaimman ergonomian saavuttamiseksi kuulokkeiden mukana tulee kolmet erikokoiset silikonikorvatyynyt, jotta löydät itsellesi sopivan istuvuuden. OnePlus kertoo myös muotoilun vähentävän tuulen ja jäännösmelun muodostumista. Vastameluominaisuus on merkittävää huomioida kuulokkeita hankkiessa. OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa on aktiivinen hybridivastamelutoiminto, jonka ansiosta kuulokkeet mukautuvat automaattisesti ympäristön ääniin ja kompensoivat melua 40 desibeliin asti. Vastamelutoiminto antaa sinun uppoutua esimerkiksi äänikirjan pariin ilman ulkoisen hälinän häirintää. Voit vaihtaa tästä älykkäästä vastamelumoodista läpinäkyvyystilaan, jolloin pysyt tietoisena ympäristöstäsi ollessasi liikkeessä. Zen Mode Air -tila tarjoaa sinulle viisi vaihtoehtoa rentouttavalle valkoiselle kohinalle. Matalan latenssin LHCD-äänikoodekin ansiosta OnePlus Buds Pro -kuulokkeet tarjoavat sinulle teräväpiirtoääntä. Tämä OnePlussan mukaan selkeä ja ilmaisuvoimainen äänemlaatu sopii hyvin esimerkiksi pelaamiseen tai elokuvien katseluun. Kuulokkeissa on Dolby Atmos -tuki, joka on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa: OnePlus 7, 7 Pro, 7T, 7T Pro, 8, 8 Pro, 8T, 9 ja 9 Pro.

   Kun yhdistät Buds Pro -kuulokkeet valittujen OnePlus -puhelimien kanssa, voit käyttää Pro Gaming -tilaa, jolloin latenssin voi laskea jopa 94 millisekuntiin. LHDC-koodekki on käytettävissä yhteensopivien Android-laitteiden kanssa, joten on hyvä varmistaa, tukeeko puhelimesi tätä ominaisuutta. OnePlus kertoo, että yhteensopivuus löytyy OnePlus 9 ja 9 Pro-puhelimista sekä uudemmista älypuhelimista, mutta Nord-puhelimet eivät kuitenkaan tuo LHDC:tä. Dynaamiset 11mm:n kaiuttimet tarjoavat kuulokkeiden äänikokemuksen ja OnePlussan mukaan myös purevan basson soundin. OnePlus Audio ID:n avulla voit luoda henkilökohtaisen ääniprofiilin, jotta takaat juuri itsellesi sopivan kuuntelukokemuksen Buds Pro -kuulokkeilla. Ääniprofiileja voi olla kymmenen kappaletta käytössä ja ne voi hienosäätää sopiviksi henkilökohtaisella äänitestillä. OnePlus Audio ID vaatii HeyMelody-mobiilisovelluksen, jos käytät jotain muuta kuin OnePlus-puhelinta. Saat ladattua HeyMelodyn Google Playsta tai App Storesta. OnePlus-puhelimilla kuulokkeiden hallinta on sisäänrakennettu, mutta HeyMelodysta voit muilla laitteilla mm. nähdä akun keston tai jakaa ohjelmistopäivityksiä mukautusmahdollisuuksien lisäksi. Kuulokkeet soveltuvat esimerkiksi musiikin tai äänikirjojen kuuntelun lisäksi myös puheluiden hoitamiseen. OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa on ENC-vastamelumikrofonit sekä tekoälyyn perustuvat vastamelualgoritmit, jotka tuovat kalibroidun äänieristyksen myös puheluihin. Huoleton yhdistäminen ja runsaasti toistoaikaa OnePlus lupaa täyteen ladatuille OnePlus Buds Pro -kuulokkeille 7 tuntia toistoaikaa, joka on testattu 50% äänenvoimakkuudella AAC-tilassa. Vastamelun ollessa päällä, toistoaika on n. 5 tuntia. Latauskotelo ja kuulokkeet antavat yhteensä jopa 38 tuntia äänentoistoa, joka riittää pitkiinkin kuunteluhetkiin vaikkapa reissun päällä. Pikalatauksen ansiosta kotelon 10 minuutin lataus tuo jopa 10 tuntia toistoaikaa. Tämä perustuu kuulokkeiden ja latauskotelon yhdistelmään. Pelkästään kuulokkeiden 10 minuutin lataus tuo 2 tuntia lisää toistoaikaa. OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden koteloa voit ladata myös langattomasti Qi-sertifioiduilla latureilla.

OnePlus Quick Pairin avulla saat yhdistettyä OnePlus Buds Pro -kuulokkeet OnePlus-älypuhelimesi kanssa heti kun avaat latauskotelon, joten kuulokkeiden yhdistäminen puhelimeen on todellakin vaivatonta. Kuulokkeet tukevat Bluetooth 5.2-yhteyttä ja sen kantamaksi kerrotaan 10 metriä. OnePlus Buds Pro -kuulokkeilla on IP55- ja kotelolla IPX4-suojausluokitus, joka kertoo kuulokkeiden soveltuvan hyvin ulkoilmakäyttöön tai liikuntaan. Kokonaisuudessaan nämä OnePlussan uudet kuulokkeet ovat ominaisuuksiensa puolesta vaikuttavan oloiset ja ovat erittäin varteenotettava vaihtoehto omassa hintaluokassaan. Miltä kuulokkeet sinusta vaikuttivat?
Tekniset tiedot:Kokonaistoistoaika kuulokkeet + latauskotelo38 tuntia
Musiikin toistoaika 7 tuntia
Lataus Langallinen USB-C -latauskaapeli, langaton lataus Qi-standardi
Pikalataus 10 minuutin latauksella jopa 10 tuntia toistoaikaa (kuulokkeet ja latauskotelo yhteensä)
Elementin herkkyys -38dB (+-2dB)
Impedanssi 16 ohmia
Taajuusvaste 20-20 KHz
Bluetooth 5.2
Yhteydet OnePlus Quick Pair, 10 meters+ kantama
IP-luokitus Kotelo IPX4, kuulokkeet IP55
Mitat kuuloke: 31,97 mm x 21,13 mm x 23,18 mm, kotelo: 60,08 mm x 49,07 mm x 24,88 mm
Paino Kuuloke 4,4 g, kotelo: 50 g
Myyntipakkauksen sisältö OnePlus Buds Pro -kuulokkeet, latauskotelo, USB-C -latauskaapeli, käyttöopas, 3 x silikoniset korvatyynyt (S, M, L), turvallisuus- ja takuuohje
Takuu 24 kk


Lue lisää:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa