Esittely

Esittelyssä OnePlus Buds Z2 - Aktiivisella melunvaimennuksella varustetut nappikuulokkeet

 • 31 December 2021
 • 0 kommenttia
 • 843 katselukertaa

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

OnePlus on tuonut markkinoille uudet Z-sarjan kuulokkeet: OnePlus Buds Z2. Nämä täyslangattomat nappikuulokkeet on varustettu aktiivisella melunvaimennuksella. Uutuuskuulokkeet on saatavilla kahdessa eri värissä, mustana ja valkoisena. OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet sijoittuvat edullisen hintaluokan kuulokkeisiin ja käydään tässä artikkelissa tarkemmin läpi, mitä kaikkia ominaisuuksia niistä löytyy.

 

Kuuntele lempibiisejäsi häiriöttä

 

Aktiivisen melunvaimennuksensa ansiosta OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet sulkevat ympäristön äänet pois. Valmistajan mukaan taustamelun poiston avulla voit kuunnella lempimusiikkiasi tai vaikkapa äänikirjoja täydessä hiljaisuudessa. Molemmat nappikuulokkeet on varustettu kolmella mikrofonilla, jotka tunnistavat ja analysoivat ympäristön ääniä. OnePlus kertoo, että melunvaimennukseen on kaksi eri tasoa, jotka hiljentävät ulkopuolisia ääniä, kuten tuulen huminaa. Melua vaimentavat vastataajuudet toimivat jopa 40 desibelin teholla. Kun haluat kuulla ja aistia, mitä ympärilläsi tapahtuu, voit käyttää läpinäkyvyys -tilaa. Valmistajan mukaan läpinäkyvyys -tilassa kuulet ulkomaailman äänet huippuselkeästi.

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeisiin on tuotu 11 mm:n bassoviritetyt dynaamiset ajurit, jotka ovat tutut OnePlus Buds Pro -kuulokkeista. Valmistaja kertoo kaiutinelementtien mahdollistavan terävän äänenlaadun sekä matalissa että korkeissa äänissä. Kuulokkeissa on Dolby Atmos -tuki, joka hyödyntää alan johtavaa tilaääniteknologiaa ja valmistajan mukaan se tarjoaa todenmukaisen äänen. Kuulokkeissa on myös kolme erilaista äänitilaa: elokuva, immersiivinen musiikki ja mobiilipelaaminen. OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet ovat myös erittäin hyvät puheluissa, sillä valmistajan mukaan puheluiden äänen parantamiseksi kolmessa mikrofonissa on erikoisrakenne, joka vähentää ympäriltä tulevaa kohinaa.

 

Musiikkia vuorokauden ympäri

 

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeilla voit kuunnella musiikkia jopa yli vuorokauden ilman lataamista. Valmistaja kertoo akun kestävän jopa 38 tuntia, kun vastamelu on pois päältä. Vastamelun ollessa päällä, akunkesto on 27 tuntia. Kuulokkeissa on pikalataustoiminto, jonka avulla 10 minuutin lataus antaa virtaa viideksi tunniksi. Sinun ei siis tarvitse odotella kauan kuulokkeiden latausta vaan voit nauttia musiikista huoletta, ilmoittaa valmistaja.

Kuulokkeiden mukana tulee kolme eri kokoista tulppaa, joista voit valita itsellesi korviisi sopivimmat. OnePlus kertoo kolmen eri vaihtoehdon varmistavan tiiviin ja mukavan istuvuuden. Sinun ei siis tarvitse pelätä, että kuulokkeet tipahtavat korvistasi. OnePlus Buds Z2 -kuulokkeissa on kosketusohjaus, joilla voit esimerkiksi tauottaa ja toistaa musiikkia, vaihtaa seuraavaan tai edelliseen kappaleeseen, ja vuorotella kahden melunvaimennustilan välillä. Kosketusohjaus toimii myös puheluihin vastaamisessa ja lopettamisessa. Voit myös hylätä mahdollisen saapuvan puhelin kosketusohjauksella.

 

Tekniset tiedot:

 

 • Kuulokkeen tyyppi: langaton
 • Kuuloke-elementti: 11 mm
 • Taajuusvaste: 20 Hz~20 KHz
 • Impedenssi: 16 ohmia
 • Herkkyys: A: 114,7 dB–116,7 dB @ 400 Hz  B: 116,7 dB–118,7 dB @ 400 Hz
 • Vastamelu: kyllä
 • Mikrofoni: 3 mikrofonia jotka kalibroitu melunvaimennusta ja tuulen kohinanvaimennusta varten
 • Akunkesto: toisto yhteensä kuulokkeet sekä latauskotelo: jopa 27 tuntia (vastamelupäällä), 38 tuntia (vastamelu pois päältä)
 • Puheaika: 3,5 tuntia (pelkkä kuulokkeiden akku)
 • Pikalataus: Kyllä. Jopa 5 tuntia musiikinkuuntelua 10 minuutin latauksella (latauskotelo ja nappikuulokkeet yhdessä). Nappikuulokkeet latautuvat kotelossa jopa 2 tuntia musiikin kuuntelua 10 min latauksella.
 • Yhteydet ja liitännät: Bluetooth 5.2, latauskotelossa USB-C-liitäntä
 • IP-luokitus: kotelo IPX4, kuulokkeet IP55
 • Yhteensopivuus: OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet tarjoavat parhaan käyttökokemuksen yhdessä OnePlus-puhelimen kanssa. OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet ovat yhteensopivia myös muiden Bluetooth-laitteiden kanssa.
 • Mitat: kuuloke: 31,97 mm x 21,13 mm x 23,18 mm, kotelo: 60,08 mm x 49,07 mm x 24,88 mm
 • Paino: kuuloke 4,6 grammaa, kotelo 42 grammaa

Myyntipakkaus sisältää kuulokkeiden lisäksi latauskotelon, USB Type-C latauskaapelin, käyttöoppaan, kolmet silikoniset korvatyynyt (S, M, L) sekä turvallisuus- ja takuuohjeen.

 

Lue lisää:


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa