Skip to main content
Esittely

Esittelyssä OnePlus Nord Buds 3 Pro -vastamelukuulokkeet

  • 19 July 2024
  • 0 kommenttia
  • 130 katselukertaa
Esittelyssä OnePlus Nord Buds 3 Pro -vastamelukuulokkeet

OnePlus julkaisi kesän Unpacked-tilaisuudessaan jälleen uutuustuotteitaan. Yksi näistä oli OnePlus Nord Buds 3 Pro -vastamelukuulokkeet. Niiden pieneen kokoon mahtuu monenlaista ominaisuutta, kuten melunvaimennus, pitkä akunkesto sekä syvä basso. Tutustutaan tässä artikkelissa lisää näihin uutuuskuulokkeisiin!

OnePlus Nord Buds 3 Pro -vastamelukuulokkeet ovat pienet in-ear-nappikuulokkeet. Niiden ulkomuoto on samankaltainen mitä aiemminkin julkaistuissa OnePlus-nappikuulokkeissa sisältäen korvaan asetettavan kuulokeosan, sekä noin sentin mittaisen varsielementin. Laitevalmistajan mukaan kuulokkeet ovat ergonomisesti muotoillut ja kevyet, yksittäisen kuulokkeen painaessa 4,4 grammaa. Ne pysyvät siis hyvin korvissa kovemmassakin hikitreenissä. Tätä tukevat myös kuulokkeiden IP55-luokitus, joka kertoo niiden kestävän hyvin vettä ja hikoilua, eli ne soveltuvat nimenomaan hyvin treenaamiseen, ja vaikka sateellakin käytettäväksi. Latauskotelokaan ei pienistä iskuista hätkähdä, sillä laitevalmistaja kertoo sille tehdystä 1,5 metrin pudotustestistä. Nappikuulokkeille tehty pudotustesti on suoritettu puolestaan 1,8 metrin korkeudesta. Lisäksi hyvän istuvuuden varmistamiseksi myyntipakkauksessa toimitetaan kolme erikokoista (S, M ja L) silikonikorvatyynyä, josta voit sovittamalla valita omaan korvaasi parhaiten istuvimmat.

 

Ympäristöön mukautuva melunvaimennus mahdollistaa kirkkaan ja selkeän äänen

 

OnePlus Nord Buds 3 Pro -kuulokkeissa on laitevalmistajan mukaan tehokas ja ympäristöösi mukautuva eteen- ja taaksepäin suuntautuva 49dB:n Hybrid-Active-melunvaimennus. Se poistaa ympäristöstäsi häiriöäänet ja voit nauttia musiikista ilman taustalla tapahtuvaa hälinää. Lisäksi kuulokkeista löytyvä titaanipinnoitettu 12,4 mm kaksoiskalvo yhdessä BassWave 2.0:n kanssa tuottaa laitevalmistajan mukaan entistä syvemmän basson, ja selkeän dynaamisen äänen.

Kuulokkeita voit käyttää pelien, musiikin tai vaikkapa äänikirjojen kuuntelemisen lisäksi myös puhelimessa puhumiseen. Yhdistämällä kuulokkeet Bluetoothilla puhelimeesi, varmistat selkeät puhelut vastapuolen kanssa. Kuulokkeiden sisäänrakennetut kolme mikrofonia sisältävät myös melunvaimennuksen poistaen puheluistasi tuulen sekä ympäristön häiriöäänet ANC:n ja erityisen tuulensuoja-algoritmin avulla.

OnePlus Nord Buds 3 Pro -kuulokkeissa akku kestää menoissa mukana pitkänkin ajan. Yhdessä latauskotelon kanssa laitevalmistaja kertoo akunkeston olevan jopa 44 tuntia. Jos akku kuitenkin tien päällä loppuu, saat 11 tuntia lisää kuunteluaikaa kymmenen minuutin pikalatauksella. Voit siis pelata, kuunnella suosikkimusiikkiasi, katsella videoita ja puhua puheluita huoletta koko päivän ajan. 

 

Vakaa ja sujuva yhdistäminen Bluetooth 5.4:n avulla

 

OnePlus Nord Buds 3 Pro -kuulokkeet ovat yhteensopivat kaikkien Bluetooth-laitteiden kanssa. Kaksoisyhteyden ansiosta voit vaihtaa saumattomasti eri Bluetooth-laitteiden välillä ja nauttia monipuolisesta käytettävyydestä katkoitta. Voit esimerkiksi katsella tabletilta elokuvaa, mutta puhelun tullen vastata siihen ja jatkaa sen jälkeen leffaa. Paranneltu Bluetooth 5.4 varmistaa, että yhteytesi pysyy vakaana ja sujuvana.

Android-laitteissa OnePlus Nord Buds 3 -kuulokkeet tukevat nopean pariliitoksen muodostavaa Google Fast Pair -toimintoa. Voit lisäksi hallita ja vaihtaa ääniasetuksia lataamalla puhelimesi sovelluskaupasta HeyMelody -sovelluksen. Sovellus on saatavilla niin Android kuin iOS-laitteillekin.

OnePlus Nord Buds 3 Pro -kuulokkeet ovat nyt ennakkomyynnissä verkkokaupassamme. Toimitukset alkavat arviolta 8.8. Värivaihtoehtoina valittavanasi on Tähtimusta, sekä Pehmeä Jade. Kumpi väri on oma suosikkisi? 

 

 

Kuuloke-elementti

12,4 mm dynaamiset

Taajuusvaste

20 Hz – 20 kHz

Vastamelu

Kyllä

Mikrofoni

Kyllä, kolme mikrofonia per puoli

Akun kesto

Kuulokkeet 12 tuntia, kuulokkeet + kotelo 44 tuntia

Latausaika

60 min kuulokkeet, 80 min kuulokkeet + latauskotelo

Yhteydet ja liitännät

Bluetooth 5.4

USB-C (kotelossa)

IP-luokitus

IP55

Yhteensopivuus

Puhelin, PC, Mac

Kuulokkeiden ja kotelon mitat

Kuulokkeet: 29,99 x 20,3 x 23,87 mm

Kotelo: 58,72 x 50,15 x 25,81 mm

Kuulokkeiden ja kotelon paino

Kuulokkeet: 4,4 g, kotelo: 47 g

Myyntipakkauksen sisältö

Nord Buds 3 Pro -kuulokkeet

Latauskotelo

Korvatyyny (S, M ja L)

USB-C latauskaapeli

Takuukortti

Käyttöohjeet

Takuu

24 kk

 

Lue lisää:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa