Esittely

Esittelyssä OnePlus Pad Go -tabletti

  • 26 April 2024
  • 0 kommenttia
  • 65 katselukertaa
Esittelyssä OnePlus Pad Go -tabletti
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

OnePlussan aiemmin lanseeraama alemman keskihintaluokan tabletti OnePlus Pad Go LTE saatiin vihdoin nyt myös Euroopan markkinoille. Tämän tyylikkään, kaksisävyisen Twin Mint -värisen tabletin voit ottaa mukaasi minne tahansa, sillä se on varustettu 4G LTE -mobiiliyhteydellä. Kurkataanpa seuraavaksi tabletin tärkeimpiin ominaisuuksiin.

 

Käytännöllinen perustabletti

 

OnePlus Pad Go on varustettu 11,35 tuuman LCD-näytöllä ja siinä on 2408 x 1720 pikselin tarkkuus. Näytön pinta on reunoille saakka tasainen ja näytön reunukset ovat leveydeltään 7,5 millimetriä. Tabletin kehys ja takapinta on mattapintaista alumiinia ja väritykseltään metallihohtoisen vihreä. Itse asiassa väritys on todella raikas muihin tabletteihin verrattuna. Mattainen takapinta ei kerää sormenjälkiä, joten takakansi pysyy siistinä, vaikka tabletti ehkä olisi kovassakin käytössä. Myös näyttölasi on käsitelty likaa hylkivällä pinnoitteella.

Äänenvoimakkuuspainikkeet ja mikrofoni on sijoitettu tabletin yläreunaan ja vasemmassa reunassa on virtapainike, kaksi kaiutinreikää sekä luukku SIM-kortille. Oikeassa reunassa on myös kaksi kaiutinreikää, mikrofoni ja USB-C-liitin. Monet laitteet ladataan alareunaan sijoitetun latausliittimen kautta, mutta tässä mallissa tabletin alareuna on jätetty kokonaan tyhjäksi painikkeista, kaiuttimista ja muista vastaavista, mikä lisää helppokäyttöisyyttä latauksen aikana.

 

Silmille ystävällinen näyttö 

 

OnePlus Pad Go -tabletin näyttöä on kehuttu teräväksi ja kirkkaaksi. Siinä on 2,3K resoluutio ja 90 hertsin virkistystaajuus, ja juurikin näiden ominaisuuksien ansiosta katselukokemus on miellyttävä. Tasavirtahimmennys näytön välkynnän estämiseksi auttaa puolestaan vähentämään silmien väsymistä. Tabletti yltää 400 nitin kirkkauteen, mikä on tyypillistä tämän hintaluokan laitteelle. Se ei ole paras mahdollinen, mutta kirkkauden on silti kerrottu riittävän normaalissa käytössä. Näytön väritilaa on mahdollista säätää kahdesta valinnasta – elävä tai luonnollinen. Myös värilämpötilaa on mahdollista säätää ympäristön valaistuksen mukaan. Tarjolla on myös silmäystävällinen tila. Huomionarvoista onkin laitteen saama TÜV Rheinlandin silmäyställisyydestä kertova Full Care Display -sertifikaatti.

 

Peruskäyttöön riittävää suorituskykyä

 

Järjestelmäpiirinä OnePlus Pad Go -mallissa on MediaTek Helio G99, joka on suorituskyvltään perustasoa. Kyseistä suoritinta on käytetty paljon keskihintaluokan puhelimissa ja tableteissa muutaman viime vuoden aikana. Tallennustilaa on 128 gigatavua ja voit laajentaa sitä jopa 1 teratavun microSD-muistikortilla. Käyttöjärjestelmänä tabletissa on Android 13 OxygenOS 13.2. Jos sinulla on OnePlussan puhelin, voit hyödyntää Content Sync -ominaisuutta, joka mahdollistaa esimerkiksi leikepöydän ja valokuvagallerian jakamisen suoraan tabletin ja OnePlus-älypuhelimen välillä.

Kameraominaisuudet ovat tableteille tyypilliset. Takana ja edessä on kahdeksan megapikselin kiinteätarkenteiset peruskamerat. Kameroita ei olekaan tarkoitettu vaativampaan kuvaukseen, mutta tarvittaessa sillä saa napattua perustasoisen kuvan, jos esimerkiksi puhelimen kameraa ei ole saatavilla.

Akun kapasiteetti on 8000 mAh, ja muutaman tunnin päivittäisellä käytöllä virtaa riittää vajaaksi viikoksi. OnePlus lupaa, että täydellä latauksella voit katsoa 14 tuntia videoita ja kuunnella musiikkia 40 tuntia. Jos virta loppuu kesken, voit ladata sitä 33 watin SuperVOOC-pikalatauksella. Latausaika tyhjästä täyteen on noin puolitoista tuntia. Huomioithan että myyntipakkaus ei sisällä laturia, mutta USB-C-johto on kuitenkin paketissa mukana. Käyttöjärjestelmän versiopäivityksiä laitteelle on luvattu kahden vuoden ajaksi ja tietoturvapäivitykset kolmeksi vuodeksi.  

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

  • Näyttö: 11,35” TFT LCD (IPS)
  • Resoluutio: 2408 x 1720
  • Kamerat: Takakamera: 8 MP (f/2.0, EIS), etukamera 8 MP (f/2.0)
  • Suoritin: MediaTek Helio G99
  • Käyttöjärjestelmä: Android 13 OxygenOS 13.2
  • IP-luokitus: ei IP-luokitusta
  • Akku: 8000 mAh, 33 watin langallinen lataus
  • Mitat: 255.12 x 188.04 x 6.89 mm
  • Paino: 532 g
  • Muuta: Neljä kaiutinta / Dolby Atmos / valoisuustunnistin / etäisyystunnistin / Bluetooth 5.2

 

Painikkeet ja mikrofonit on sijoitettu pääasiassa laitteen kylkiin. 

 

OnePlus Pad Go LTE on tilattavissa verkkokaupastamme. Myyntipakkaus sisältää tabletin lisäksi USB-C-latausjohdon, pikaoppaan, turvallisuusohjeen ja takuutiedot.

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa