Skip to main content
Esittely

Esittelyssä Philips Fidelio L4- ja T2-kuulokkeet

  • 1 August 2024
  • 0 kommenttia
  • 22 katselukertaa
Esittelyssä Philips Fidelio L4- ja T2-kuulokkeet

Tässä artikkelissa esittelen Philips Fidelio -sarjan uudet L4- ja T2-kuulokkeet. Nämä kuulokkeet tarjoavat monipuoliset ominaisuudet niin kotona kuin liikkeellä ollessasi, tehden niistä erinomaisen valinnan vaativille kuuntelijoille. Lähdetään tutustumaan näihin kuulokkeisiin vielä tarkemmin!

 

Philips Fidelio L4

 

Philips Fidelio L4 -kuulokkeet tarjoavat luonnollisen äänen ympäristöstä riippumatta. Valmistajan mukaan ne takaavat paremman yhteyden ja äänenlaadun uuden sukupolven Bluetoothin ansiosta. Irrotettava johto tukee AAC-, LDAC- ja LC3-koodekkeja. Kuulokkeet pystyvät toistamaan ääntä eri lähteistä riippumatta siitä, käytätkö niitä langattomasti Bluetoothin kautta tai kytketkö ne äänilähteeseen johdolla. Ne ovat yhteensopivia sekä langattomien että langallisten yhteyksien kanssa, mikä antaa sinulle joustavuutta kuuntelutavan valinnassa.

Kuulokkeiden toistoaika on jopa 40 tuntia, joka pitenee 50 tuntiin ilman melunvaimennusta. Niissä on saumattomat säädöt, automaattinen taukotoiminto ja monipisteyhteys. Philipsin kuulokesovelluksella voit muokata kuuntelukokemustasi. Lisäksi kuulokkeet tukevat Google Assistantia ja Google Fast Pair -toimintoa. 

Philips Fidelio -kuulokkeet on optimoitu erityisesti musiikin ja muiden äänisisältöjen kuunteluun. Kuulokkeiden kaiutinelementit on päällystetty grafeenilla, mikä parantaa äänenlaatua ja toistotarkkuutta. Tämän ansiosta kuulokkeet pystyvät tuottamaan tilaäänen, joka luo vaikutelman äänien tulemisesta eri suunnista. Tilaääni on tunnusomaista Philipsin Fidelio-tuotesarjan kuulokkeille. Kuulokkeiden äänimaailma mukautuu ympäristöön, mahdollistaen syvän uppoutumisen ääneen. Pro+ -melunvaimennus varmistaa puheluiden äänenlaadun, joten kuulet jokaisen sanan selvästi. 

 

Philips Fidelio L4 -kuulokkeet

 

Tekniset tiedot

 

Taajuusvaste 7-40000 Hz
Impedanssi 16 ohmia
Herkkyys 99 dB
Vastamelu Kyllä
Mikrofoni Kyllä
Akun kesto max. 50 tuntia
Latausaika 2 tuntia
Yhteydet ja liitännät Bluetooth 5.3, USB-C, 2.5 mm
Mitat (K x L x S, cm) 5.3 x 21.4 x 20.9
Paino 330 g
Johdon pituus 20 cm

 

Myyntipakkaus sisältää Philips Fidelio L4 -kuulokkeet, pikaoppaan, äänijohdon, latauskaapeli sekä kantokotelo.

 

Philips Fidelio T2

 

Philips Fidelio T2 -kuulokkeet on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Ne ovat mielestäni sopivan kokoiset, eivät liian pienet eikä liian suuret. Langattomat korvanapit tuottavat valmistajan mukaan laajan ja tarkan äänen, ja niissä on älykäs melunvaimennus. Kuunteletpa musiikkia, puheluita, elokuvia tai podcasteja, ne ovat aina mukanasi.

Näiden kuulokkeiden käyttö on saumatonta, ja Philipsin kuulokesovellus auttaa muokkaamaan kuuntelukokemusta. Kuulokkeet tukevat Google Assistantia, Google Fast Pairia ja monipisteyhteyttä. Langaton latauskotelo tarjoaa jopa 36 tuntia käyttöaikaa, ja langaton lataus tekee käytöstä helpompaa.

Nämä nappikuulokkeet mukautuvat kuunteluolosuhteisiin, mahdollistaen uppoutumisen ääneen, ja niissä on Philipsin tunnistettava Fidelio-ääni, joka laitevalmistajan mukaan on luonnollinen ja kirkas, aavistuksen lämmin. Pro+ -melunvaimennuksen avulla kuulet puheluissa sanat ja äänen selkeästi. Fidelio-muotoilu ja kaksisuuntainen rakenne yhdistävät Balanced Armature- ja dynaamiset elementit. Philips Fidelio L4 -kuulokkeiden tavoin nämä kuulokkeet tarjoavat paremman yhteyden ja äänenlaadun uuden Bluetoothin ansiosta. 

 

Philips Fidelio T2 -kuulokkeet

Tekniset tiedot

 

Taajuusvaste 7-40000 Hz
Impedanssi 16 ohmia
Herkkyys 100 dB
Vastamelu Kyllä
Mikrofoni Kyllä
Akun kesto max. 40 tuntia
Latausaika 2 tuntia
Yhteydet ja liitännät Bluetooth 5.3, USB-C
IP-luokitus IPX4
Mitat Latauskotelon mitat (L x S x K): 2.96 x 6.45 x 4.27  cm
Nappikuulokkeen mitat (L x S x K): 2.16 x 2.65 x 2.65  cm
Paino 76 g
Johdon pituus 20 cm

 

Myyntipakkaus sisältää Philips Fidelio T2 -kuulokkeet, pikaoppaan, korvatyynyjä 5 paria, latauskotelo sekä latauskaapeli.

 

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa