Esittely

Esittelyssä Philips H8506 -vastamelukuulokkeet

  • 23 February 2024
  • 0 kommenttia
  • 34 katselukertaa
Esittelyssä Philips H8506 -vastamelukuulokkeet
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Langattomat Philips H8506 -vastamelukuulokkeet tarjoavat äänenlaatua sekä tehokkaan melunvaimennuksen. Esittelen niiden tärkeimmät ominaisuudet: melunvaimennus Pro, bassoelementit, Bluetooth-monipisteyhteys, kosketusohjaus ja akunkesto. Jos olet kiinnostunut musiikista ja puheluista ilman häiriöitä, lue eteenpäin ja tutustu tarkemmin.

Philips H8506 -kuulokkeet sopivat erityisesti musiikin kuunteluun ja puheluihin. Niissä on hybridiaktiivinen melunvaimennus, joka poistaa häiritsevät äänet ympäriltäsi. Voit vaihtaa kuuntelun myös tietoisuustilaan esimerkiksi liikenteessä tai kun haluat puhua jonkun kanssa. Kuulokkeissa on tarkasti viritetyt 40 mm:n elementit, jotka tuovat esiin jokaisen äänen yksityiskohdan ja basson. Voit nauttia Hi-Res Audio -laadusta yhdistämällä kuulokkeet ja musiikkilähteesi kuulokkeiden mukana tulevalla kaapelilla. Kuulokkeet ovat yhteensopivat kahden Bluetooth-laitteen kanssa, joten voit vaihtaa helposti esimerkiksi tabletin ja puhelimen välillä. Kuulokkeissa on myös kosketusohjaus, jolla voit hallita musiikkia, puheluita ja ääniavustajaa. Kuulokkeissa on hyvä akunkesto, sillä yhdellä latauksella saat jopa 60 tuntia soittoaikaa (45 tuntia melunvaimennuksella), ja nopea 15 minuutin latauskin antaa vielä kahdeksan tunnin verran lisäpotkua. Kuulokkeet ovat muotoilultaan pelkistetyt ja käytännölliset: voit taittaa ne litteiksi tai sisäänpäin, jolloin ne mahtuvat pieneen tilaan.

 

Äänentoiston laatu
 

Jo mainittu Hi-Res Audio tarkoittaa sitä, että kuulokkeet pystyvät toistamaan laajemman taajuusalueen ja enemmän yksityiskohtia kuin tavalliset kuulokkeet. Tämä tekee äänestä rikkaamman ja luonnollisemman, ja voit kuulla eron erityisesti korkealaatuisissa äänitiedostoissa.

Kuulokkeiden 40 mm:n elementit puolestaan tuottavat tasapainoisen ja dynaamisen äänen. Tämä on erityisen hyvä ominaisuus basson toistossa, joka on syvä ja voimakas. Halutessasi voit säätää basson voimakkuutta Philips Headphones -sovelluksessa.

Kuulokkeiden melunvaimennus Pro (Pro ANC) on teknologia, joka suodattaa ei-toivotut äänet ympäriltäsi. Se käyttää sekä ulkoisia että sisäisiä mikrofoneja tunnistamaan ja poistamaan melua. Tämä parantaa äänenlaatua ja keskittymistä, sillä voit kuunnella musiikkia ilman häiriöitä. 

 

 

Löydät Philips H8506 -kuulokkeet verkkokaupastamme mustana ja valkoisena. Pakkaus sisältää kovan säilytyskotelon, 50 cm USB-C-latauskaapelin, 1,2 m kuulokkeiden johdon sekä lentokoneadapterin.

 

Miltä nämä kuulokkeet kuulostavat sinun korvaasi?🎵

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa