Esittely

Esittelyssä Polar Grit X2 Pro -urheilukello

  • 20 March 2024
  • 0 kommenttia
  • 507 katselukertaa
Esittelyssä Polar Grit X2 Pro -urheilukello
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Polar Grit X2 Pro on erityisesti ulkoiluun suunniteltu monipuolinen GPS-kello, joka tarjoaa seikkailijoille ja aktiiviliikkujille monia ominaisuuksia. Kello on rakennettu kestämään koviakin olosuhteista, ja siinä on useita toimintoja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon ulkoiluun ja liikuntaan. Grit X2 Pro tarjoaa akun kestoa, safiirilasin suojaaman näytön, navigointityökaluja ja Polarin erilaisia harjoitteluratkaisuja. 

Polar Grit X2 Pro on huippuluokan ulkoilukello, joka pitää sisällään niin kestävyyttä kuin huipputeknologiaa. Sen monipuoliset navigointi- ja liikuntatoiminnot tukevat, kannustavat ja informoivat sinua kaikenlaisissa ympäristöissä. Kellossa oleva kaksitaajuus-GPS ja ladattavat kartat takaavat, että et koskaan eksy tieltä. Sen korkealaatuinen AMOLED-näyttö tarjoaa terävän kuvanlaadun vaikeissakin olosuhteissa, suojattuna naarmuuntumattomalla safiirilasilla ja kestävällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kehyksellä. X2 Pro Titan -mallissa on teräksestä valmistettu runko ja nahkainen ranneke. Polar Elixir -biomittausteknologian ansiosta voit seurata kehosi reagointia fyysiseen rasitukseen ja optimoida siten harjoittelusi. Kellon pitkäkestoinen akku sekä laaja valikoima harjoittelu- ja palautumistyökaluja mahdollistavat omien rajojesi tutkimisen ja itsesi haastamisen.

 

Huomionarvoisimmat ominaisuudet


Kestävä design & safiirilasi
MIL-STD-810H-standardien mukainen kestävyys, yhdistettynä ruostumattomaan teräkseen ja naarmuuntumattomaan safiirilasiin.

Näyttö ja akunkesto
Laadukas AMOLED-kosketusnäyttö, jossa on taskulampputoiminto. Akku kestää harjoittelutilassa 43 tuntia, energiansäästötilassa jopa 140 tuntia ja peruskellotilassa jopa 10 päivää.

GPS & navigaatio
Kaksitaajuus-GPS tarjoaa tarkan paikannuksen missä ja milloin vain. Ladattavat topografiset kartat ja kehittynyt reittiopastus varmistavat, että pysyt oikealla polulla valitsemallasi reitillä.

Outdoor
Kello sisältää edistyneitä ulkoiluominaisuuksia, kuten VAM, nousu- ja laskunopeuden sekä 3D-nopeuden mittauksen.

  • Kartat & Reitit Navigoi varmasti ladattavien karttojen ja ohjeiden kanssa.
  • Suunnitellut reitit & kuljettu reitti Seuraa suunniteltuja polkuja ja jäljitä askeleitasi.
  • Vertical Speed & VAM Arvioi nousu- ja laskunopeutesi.
  • 3D Nopeus Laske liikkeesi todellinen nopeus kaikissa suunnissa.

Polar Elixir™
Elixir™ tarjoaa kattavan valikoiman innovatiivisia biomittaustoimintoja, jotka mahdollistavat entistä laajemman kehon biomerkkereiden analysoinnin ja tulkinnan. Polar Elixir sisältää toimintoja kuten ranteesta tehtävän EKG:n, happisaturaation mittauksen (SpO2), ihon lämpötilan seurannan yöaikaan sekä optisen sykemittauksen.

Ranne-EKG
Ranteesta mitattava EKG antaa tietoa sydämesi sähköisistä signaaleista ja mahdollisista epäsäännöllisyyksistä sydämen toiminnassa ilman perinteistä sykevyötä. Painamalla sormeasi kellon painikkeeseen saat nopeasti EKG-tuloksen.

SpO2 mittaus
SpO2-sensori seuraa veresi happipitoisuutta, joka on tärkeä yleisen terveydentilan mittari. Mittaus auttaa arvioimaan sopeutumistasi korkeanpaikan harjoitteluun.

Yönaikainen ihon lämpötilan mittaus
Yön aikana tapahtuva ihon lämpötilan seuranta tarjoaa päivittäisiä vertailuja 28 päivän keskiarvoon. Tämä voi auttaa havaitsemaan terveyteen liittyviä muutoksia ja antaa tietoa naisten kuukautiskierron vaiheista.

4. Sukupolven optinen sykkeenmittaus
Uuden sukupolven optinen sykemittaus käyttää ledien ja algoritmien yhdistelmää tarjotakseen tarkimman mahdollisen sykkeen mittauksen.

Unen seuranta
Edistynyt unenseuranta antaa kattavan kuvan yöllisestä palautumisestasi, analysoiden unesi laatua ja kehosi lepotilaa.

Smart Coaching
Räätälöity ohjaus ja neuvonta urheilutieteen tukemana, käyttäen erilaisia treeni- ja palautumistyökaluja.

Polar Flow
Laaja valikoima lajiprofiileja, yksityiskohtaiset harjoitustiedot, päivittäinen harjoitusloki ja suunnittelutoiminnot.

 

Löydät kellon verkkokaupastamme sekä mustalla silikonirannekkeella että titaanirungolla ja ruskealla nahkarannekkeella varusteltuna. Mukana myyntipakkauksessa on silikoninen tai nahkainen + silikoninen ranneke, Polar Charge 2.0 ‑latausjohto USB-C-liittimellä, käyttöopas sekä tietolehtinen.

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa