Esittely

Esittelyssä Polar Vantage V3 -älykello

  • 19 October 2023
  • 1 kommentti
  • 745 katselukertaa
Esittelyssä Polar Vantage V3 -älykello
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Suomalainen Polar on tunnettu erityisesti sykemittareista, aktiivisuusrannekkeista, jotka on suunniteltu erilaisiin urheilulajeihin sekä kestävyystreeniin. Polar-kellot tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia, kuten sykkeenmittausta, unen seurantaa, palautumisen arviointia, treeniohjelmia ja paljon muuta. 

Polar Vantage V3 -sarja on Polarin lippulaivakello, joka on räätälöity kovia urheilusuorituksia ja kestävyysharjoittelua varten. Se antaa vastusta niin hyötyliikkujalle kuin urheilun tosiharrastajillekin. Vantage V3 -kelloissa on monipuoliset biomittauslaitteet, AMOLED-näyttö, kaksitaajuus GPS, kartat ja markkinoiden kattavin treeni- ja palautumistyökalujen valikoima. Vantage V3 -kello on valmis kanssasi mitä monipuolisimpiin liikuntasuorituksiin.

 

Polar Vantage V3 -kellon kanssa treenaaminen

 

Polar Vantage V3 on GPS-urheilukello, joka on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Kello on suunniteltu silmällä pitäen aktiivisia ihmisiä, jotka haluavat seurata ja kehittää suorituskykyään. Se on varustettu Polar Elixir™ -teknologialla, joka mittaa kehon useita biomarkkereita, kuten veren happisaturaatiota, ihon lämpötilaa ja rannesykettä. Se on myös ensimmäinen Polar-kello, jossa on AMOLED-kosketusnäyttö, kaksoistaajuus-GPS, ladattavat topograafiset kartat ja rannepohjainen EKG.

Polar Vantage V3:n kanssa voit lähteä helposti metsälenkille vieraammassakin ympäristössä kuten vaikka ystävän mökillä, sillä siitä löytyvät offline-kartat, jotka näyttävät joet, kaupungit ja purot ympärilläsi sekä myös topografiset korkeuskäyrät. Kellon kirkas näyttö toimii jopa taskulamppuna lenkkipolullasi.

Kello on vedenkestävä WR50-luokituksen mukaisesti, mikä tarkoittaa sitä, että laitteen on testattu kestävän vedenpainetta jopa 50 metrin syvyydessä asti. Kello sisältää myös yli 150 urheiluprofiilia, edellisistä malleista parannellut uintimittarit ja nopeasti saatavilla olevat grafiikat ja ohjelmiston. Treenipäiväkirjojen ja edistymisraporttien auttaa sinua rakentamaan rutiinia ja pitämään tavoitteistasi kiinni.

Valmistajan mukaan kellossa on markkinoiden kattavin valikoima niin treeni- kuin palautumistyökaluja. Niinpä sen voisi sanoa varmasti olevan sinulle hyvä valmentaja, mutta myös ohjenuorasi helpommin optimoituun harjoitteluun ja ylikuormitukselta välttymiseen. Voit hyötyä palautumistyökalujen käytöstä kiireisen arjen keskellä muutoinkin kuin treenimielessä. 

Kellon kestävä akku mahdollistaa jopa 140 tunnin treeniajan latausten välissä, ja se on yhteensopiva kaikkien 22 millimetrin leveiden standardirannekkeiden kanssa. Saat muutettua kellon ulkonäköä näin helposti, jos sinulla on muutama erilainen ranneke. 

 

Älykäs ja kompakti paketti ranteessa

 

Polar Vantage V3 tarjoaa sinulle paljon monipuolisia ominaisuuksia, joista seuraavassa kootusti listaus:

  • Tarkka seuranta: Kellon GPS-ominaisuudet sisältävät tarkan kaksitaajuusvastaanoton, mikä mahdollistaa tarkemman sijainnin seurannan.
  • Sydämen terveyden seuranta: uuden sukupolven optinen HR-anturi ja lisää uusia tunnistuskykyjä SpO2:lle eli hapetetun hemoglobiinin määrään veressä, EKG:lle ja ihon lämpötilalle. Nämä ominaisuudet voivat auttaa seuraamaan sydämen terveyttä ja suorituskykyä.
  • Kuntoilun seuranta: Kellon avulla voit seurata harjoittelusi tehokkuutta ja edistymistä. Se tarjoaa myös iskun voiman seurannan, joka on hyödyllinen etenkin juoksijoille..
  • Navigointi: Offline-kartat, joita voi hyödyntää ulkoiluun ja retkeilyyn.
  • Akun kesto: Parannettu akun kesto tarkoittaa, että voit käyttää kelloa pidempään ilman lataamista.
  • Käyttöliittymä: Sujuva, nopea käyttöliittymä tekee kellon käytöstä miellyttävää ja helppoa.

Tekniset tiedot:

Mitat: 47 X 47 X 14,5 mm
Paino: 57 g
Näyttö: AMOLED 1,39”, 454 x 454, 462 ppi, kosketusnäyttö
Muisti: 37 Mb, 32 Gt tallenustila
Ranneke: silikonia
Yhteensopivuus: Android, iOS 

 

Kello on saatavilla verkkokaupassamme mustan, aprikoosin ja sinisen värisinä. Voit tilata kellon verkkokaupastamme joko sykevyön kanssa (vain mustana) tai jos sellainen sinulla jo on, niin myös ilman sykevyötä. Sykevyön avulla voit seurata sykettäsi erittäin tarkalla sykesensorilla ja lähettää syketietosi langattomasti moneen eri treenilaitteeseen. Pakkauksessa saat 22 mm:n S-L koon silikonirannekeen, Polar Charge 2.0 USB-C -latausjohdon, käyttöoppaan ja tietolehtisen. Kellolla on 24 kuukauden takuu.

 

 

Lue myös:

 


1 kommentti

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +7

Mielenkiintoinen uutuus. Akun kesto on ollut Polarin heikkous ja mielenkiinnolla jään odottamaan käyttäjien kokemuksia tästä kellosta. 
 

Hinta on kuitenkin sillä tasolla, että sille pitää saada vastinetta. 

 

Aika näyttää tuleeko nykyinen Pacer pro päivitettyä tähän vai vaihtuuko merkki. 

Vastaa