esittely

Esittelyssä Samsung Galaxy A05s

  • 5 January 2024
  • 0 kommenttia
  • 843 katselukertaa
Esittelyssä Samsung Galaxy A05s
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Saimme juuri valikoimaamme uuden Samsung Galaxy A05s -älypuhelimen, joka on suunniteltu erityisesti yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä arvostavalle käyttäjälle. Jos siis käytät laitettasi lähinnä puhumiseen, voisi tässä olla sinulle sopiva malli. Galaxy A05s asettuu hintatason edullisimpaan päähän, ja se on tilattavissa verkkokaupastamme mustana, vaaleanvihreänä sekä hopean sävyisenä.

Puhelin on nykypäivänä useimmille monipuolinen ja tuikitärkeä työkalu, jonka avulla hoidat vaikkapa pankkiasiat ja jaat kuvia ystävien kanssa. 4G-yhteyttä tukeva A05Ss sisältää itse puhelinominaisuuden lisäksi toki paljon muutakin, joskin se on toiminnoiltaan varsin simppeli malli. Samsung Health -sovellus tarjoaa neuvoja unenlaadun parantamiseen ja askelmäärän seurantaan, ja Quick Sharen avulla jaat kuva- ja muita tiedostoja vaivattomasti. Tietoturvasovellus Samsung Knox takaa, että tietosi pysyvät aina suojattuna puhelimen ollessa suljettuna ja aina siihen asti, kunnes avaat puhelimen lukituksen. Puhelimen sivulla on sormenjälkitunnistin. Laitteen takakamerassa on 50 megapikseliä, ja selfien nappaat 13 megapikselin etukameralla. Kuvia ja videoita mahtuu puhelimeen 64 gigatavun edestä, ja lisätilaa saat tarvittaessa jopa teratavun verran erikseen myytävällä MicroSD-muistikortilla.

 

Yksinkertaista muotoilua ja pidempi akun kesto

 

Galaxy A05s on muotoilultaan virtaviivainen, ja sen takakannen pinta komeilee metallinhohtoisena, missä sävyssä sen valitsetkaan. 6,7" tuuman FHD-näytön virkistystaajuus yltää 90 hertsiin tarjoten mahdollisimman viiveettömän käyttökokemuksen. Lisäksi näytön sinivaloa on vähennetty, jotta se ei rasittaisi silmiäsi edes pitempiaikaisessa käytössä. Pikaladattava 5000 milliampeeritunnin akku kestää valmistajan mukaan jopa kaksi päivää yhdellä latauksella.

Myyntipakkaukseen sisältyy USB-C-kaapeli, SIM-kortin poistotyökalu sekä pikaohje. Kaikki lisävarusteet tulevat valkoisena, joten voit valita puhelimesi värin vapaasti. Laitteella on kahden vuoden takuu.

 

Katso esittelyvideo alta:

 

 

Tekniset tiedot:

 

Mitat ja paino: 168 x 77,8 x 8,8 mm / 194 g

Näytön koko: 6,7" Infinity-V-näyttö

Näytön ominaisuudet: FHD+, 90 Hz, 1080 x 2400 px

Kamerat: Laajakulma 5 MP, f/2.2, Etukamera 13 MP, f/2.0, Takakamera 50 MP, f/1.8, Makrokamera 2 MP, f/2.4

Suoritin: G85 (MTK)

Tallennustila: 64 gt

Muisti: 4 gt  

Akku: 5000 mAh, 25 W pikalataus

Muuta: sormenjälkitunnistin sivulla

 

Mitä ajatuksia tämä malli herättää? Riittäisivätkö nämä ominaisuudet sinun tarpeisiisi?

 

Lue myös:

 

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa