Esittely

Esittelyssä Samsung Galaxy A13 5G

  • 22 August 2022
  • 0 kommenttia
  • 2109 katselukertaa
Esittelyssä Samsung Galaxy A13 5G

Samsung julkisti unpacked-tilaisuudessaan useamman uutuuslaitteen. Tähän artikkeliin olen kerännyt sinulle tärkeimmät nostot Samsung Galaxy A13 5G -puhelimesta. Olemme aiemmin julkaisseet Yhteisöön artikkelit näistä uutuuksista:

 

Nopea A-sarjalainen

 

Samsung Galaxy A13 5G tarjoaa sinulle nopean ja tarkan 90Hz näytön, jonka pinta-ala on 93 % puhelimen etupaneelista. Tässä mallissa on hyödynnetty maksimaalisesti 6,5" Infinity V -näytön käyttötila ja scrollaus on sulavaa suuren virkistystaajuuden ansiosta. Nopeudesta puheenollen, Samsung Galaxy A13 5G -puhelimella sovellusten lataaminen ja verkon käyttö on vaivatonta 5G-verkossa

Samsungin mukaan laitteen akku kestää normaalissa käytössä jopa kaksi vuorokautta ja puhelin on suojattu laitevalmistajan patentoidulla Samsung Knox hallinta- ja tietoturvakehyksellä kauttaaltaan. Laite avautuu kätevästi sormenjälkitunnistuksella sivupaneelissa olevasta lukijasta. Sormenjälkilukijan lisäksi laitteesta löytyy kuulokeliitäntä sekä USB-c-lataus.

Verrattuna aiempaan Samsung Galaxy A13 -versioon, 5G-versio on vähän pienempi mutta näyttöä tutkaillessa eroa ei juurikaan huomaa etupaneelin kevyen mustan reunuksen vuoksi. Kameran ominaisuudet eroavat hieman toisistaan ja suuremman näytön A13 4G -versio vetää juuri ja juuri pidemmän korren. 5G-versioon verrattuna resoluutio on parempi aiemmin julkaistussa 4G versiossa. Tavan käyttäjälle tällä ei ole suurta merkitystä mutta HC-käyttäjä saattaa eron huomatakin. Tarkemmin näiden kahden laitteen eroja on alla olevalla videolla:

 

 

Mikä on sun suosikki Samsungin julkistamista laitteista?

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa