Esittely

Esittelyssä Samsung Galaxy A25 5G

  • 9 January 2024
  • 0 kommenttia
  • 1854 katselukertaa
Esittelyssä Samsung Galaxy A25 5G
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Samsungin yksi viimeikaisista uutuusmalleista Galaxy A25 5G on varustettu terävällä kolmoiskameralla ja hyvällä äänenlaadulla. Sen muotoilu ja värivaihtoehdot miellyttävät silmää, ja keskihintaluokan edullisempaan päähän sijoittuvana se sopii monen kukkarolle. Lippulaivapuhelimesta ei tässä tapauksessa voida puhua, mutta ominaisuuksiensa puolesta se varmasti riittää peruspuhelinta tarvitsevalle. Galaxy A -sarjan mallit ovat perinteisesti olleet todella suosittuja, eikä ihme, sillä ne sisältävät varsin vakuuttavia ominaisuuksia edullisemmassa paketissa. 

 

Laadukkaat ominaisuudet peruskäyttöön

 

Galaxy A25 5G on muotoilultaan tyypillinen A-sarjan puhelin. Sen sivuprofiili miellyttää erityisesti omaa silmää tyylikkäällä muotoilullaan. Siinä on 6,5 tuumainen sAMOLED infinity-U-näyttö 2340 x 1080 pikselin tarkkuudella. Full HD+ -näytön virkistystaajuus on maksimissaan 120 hertsiä, jolla myös kalliimpien mallien näytöt on yleensä varustettu. Maksimikirkkaus yltää 1000 nitiin, joten näytön katselu on vaivatonta kirkkaammissakin olosuhteissa. Vision Booster -ominaisuus parantaa näytön katselua ulkotiloissa ja Eye Comfort Shield puolestaan vähentää sinisen valon määrää ollen näin silmillesi armollisempi.

Takakameroita Galaxy A25 5G -mallissa on kolme. Ne on sijoitettu allekkain, eikä siinä ole useimmista malleista tuttua erillistä kamerakohoumaa. Takakamerat sulautuvat takakanteen kuitenkin tyylikkäästi. Pääkamera on kooltaan 50 megapikseliä ja se on varustettu optisella kuvanvakaimella. Pääkameran rinnalla toimivat kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakamera sekä kahden megapikselin makrokamera. 13 megapikselin etukamera on puolestaan sijoitettu U:n muotoiseen loveen näytön yläosan keskelle. Videokuvauksessa apuna on kuvanvakauttamiseen liittyvät OIS ja VDIS -tekniikat, jotka valmistajan mukaan vakauttavat videot 500 hertsin näytteenottotiheydellä. Näin voit saavuttaa elokuvamaisen tunnelman ollessasi liikkeellä vaikeammissakin olosuhteissa.

 

Pitkäikäinen kumppani

 

Voimanpesänä hyrrää Exynos 1280 -järjestelmäpiiri, joka on tuttu myös aiemmin markkinoille tulleesta Samsung Galaxy A53 5G -puhelimesta. Sisäistä muistia on kahdeksan gigatavua ja ulkoista muistia mallista riippuen joko 128 Gt tai 256 Gt. Pitkäkestoisen 5000 mAh akun on kerrottu kestävän jopa kaksi päivää ja jos virta loppuu yllättäen kesken, saat ladattua puolessa tunnissa lisävirtaa koko päiväksi. Lisäksi mainittakoon vielä Dolby Atmos -äänentoistolla varustetut kaksi stereokuuloketta, jotka tekevät musiikin ja podcastien kuuntelusta miellyttävämpää. Kannattaa huomioida, että Dolby Atmos -tuki on käytettävissä sisäisillä kaiuttimilla, stereokuulokkeilla ja BT-kaiuttimilla. Kyseinen äänitila tulee olla myös aktivoituna erikseen puhelimen asetuksista. Samsung on luvannut Galaxy A25:lle käyttöjärjestelmäpäivitykset neljäksi vuodeksi ja viiden vuoden tietoturvapäivitykset, joten päivitystuki on varsin kattava.

 

Tarkemmat tekniset tiedot:

 

  • Näyttö: 6,5” sAMOLED FHD+, 120 Hz
  • Resoluutio: 2340 x 1080
  • Etukamera: 13 Mp, f/2.2
  • Takakamerat: 50 Mp, f/1.8 (OIS) + 8 Mp laajakulma, f/2.2 + 2 Mp makrokamera
  • Akku: 5000 mAh
  • Muisti: 8 Gt
  • SIM: SIM 1 + Hybrid (SIM tai MicroSD)
  • Tallennustila: 128 Gt/256 Gt mallista riippuen
  • Järjestelmäpiiri: Exynos 1280
  • Käyttöjärjestelmä: Android OneUI 6
  • Mitat: 161 x 76,5 x 8,3 mm
  • Paino: 197 g
  • Muuta: Dolby Atmos-tuki, Sormenjälkilukija virtapainikkeessa, MicroSD muistikorttipaikka, Samsung Pay -lähimaksu, 3,5 mm kuulokeliitäntä

 

 

Samsung Galaxy A25 5G on tilattavissa verkkokaupastamme kolmessa eri värissä, mustana, sinisenä ja keltaisena. Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi USB-C-johdon, SIM-kortin poistotyökalun ja pikaohjeen. Lisävarusteet ovat valkoisia puhelimen väristä riippumatta. Muista myös Full Cover -suojalasi sekä suojakotelo ja suojakuori suojaamaan puhelinta iskuilta ja naarmuilta. 

 

näytt

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa