Esittelyssä Samsung Galaxy A51 5G – keskihintaluokan 5G-puhelin

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 44 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17


 


 


Samsung Galaxy A51 5G on Samsungin A-sarjan ensimmäinen 5G:tä tukeva puhelin. Hintaluokka on pyritty pitämään keskihintaluokassa ja näin suuremman yleisön saataville, tinkimättä kuitenkaan teknologiasta tai laadusta. 5G-verkot tuovat yleisesti käyttöön moninkertaiset tiedonsiirtonopeudet 4G-verkkoihin verrattuna ja mahdollistavat myös pienemmän viiveen. Esittelen tässä artikkelissa A51 5G -version ominaisuuksia.

Valmistajan mukaan Samsung Galaxy A-sarjalle tunnusomaista on erinomainen kamera, upea näyttö sekä tehokas akku. A51 5G -malli muistuttaa läheisesti jo aiemmin myyntiin tullutta Galaxy A51 -perusmallia. Galaxy A51 5G:n värivaihtoehdot ovat musta Prism Cube Black, valkoinen Prism Cube White ja vaaleanpunainen Prism Cube Pink. Takakuoren vaakasuuntainen heijastuskuviointi eroaa 4G-mallin viistokuvioinnista. 


 


5G-ominaisuuksien myötä laitteen ulkomitat (159 x 74 x 8,6 mm vs. 158,5 x 73,6 x 7,9 mm) ovat kasvaneet hieman ja paino on kasvanut 15 grammalla (4G: 172 g). Muita samoja ominaisuuksia ovat mm. 6,5 tuuman Infinity-O Super AMOLED -näyttö 20:9-kuvasuhteella ja 2400×1080 pikselillä, näytönalainen sormenjälkilukija, 48 megapikselin pääkamera, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera, 5 megapikselin makrokamera, 5 megapikselin syvyyskamera ja 32 megapikselin etukamera. Kasvanutta virrankulutusta kompensoimaan akun kapasiteettia on 4G-versiosta kasvatettu 500 mAh:lla ja tässä versiossa onkin 15 watin pikalatauksella varustettu 4 500 milliampeeritunnin akku. 


 


Galaxy A51 5G on valmiina nykyaikaan


 


RAM-käyttömuistia Galaxy A51 5G:ssä on 6 gigatavua ja sisäistä tallennusmuistia 128 gigatavua jotka valmistajan mukaan mahdollistavat sujuvan grafiikan ja huippunopeudet. Sisäisen tallennusmuistin lisäksi voidaan lisätä ulkoista tallennustilaa jopa 1 teratavu. Nämä riittävät hienosti suoratoistoon, tiedostojen lataamiseen ja julkaisuihin. Näyttö ja kamerat ovat pysyneet samoina.


Galaxy A51 5G:n Infinity-O-näyttö optimoi visuaaliset elämykset. Voit pelata, katsella, selata ja tehdä useampia asioita kerralla ilman keskeytyksiä 6,5" FHD+-laajakulmanäytöllä, joka perustuu Super AMOLED -teknologiaan. Puhelin on lähes kehyksetön, jossa näytön pinta-ala on maksimoitu. Näyttöpaneeliin on etukameraa varten tehty reikä ja integroitu sormenjälkilukija.


  


Kamerassa jopa ammattimaisia ominaisuuksia


 


Samsungin mukaan Galaxy A51 5G toimii jopa ammattimaisena action-kamerana, joka sopii sekä kuvien että videoiden tallentamiseen. Super Steady -toiminnon ansiosta videoita voi kuvata ilman tärinää.


 


Pääkameran 48 Mp:n tarkkuus varmistaa kuvien terävyyden ja sävyt kuvattaessa sekä päivällä että yöllä. 12 Mp:n ultralaajakulmakameran 123° kulma laajentaa näkymääsi reilusti. Neloiskameraan sisällytetyllä 5 Mp:n makrokameralla tallennat yksityiskohdat ja syvyyskameran Live Focus -toiminnolla voit itse säädellä mitä haluat kuvassasi korostaa tai häivyttää. Etukameran 32 Mp:n tarkkuus merkitsee upean teräviä selfie-kuvia.Galaxy A51 5G mukautuu elämääsi esimerkiksi vähentämällä sinivaloa ja käynnistämällä Night Mode -tilan, jotta silmäsi voivat valmistautua nukkumaanmenoon. Voit mukauttaa toimintoja omiin tarpeisiisi. Bixby Vision on käytettävissä suoraan kamerasovelluksen kautta ja sillä voit mm. kääntää ravintolan ruokalistan ja vaikkapa etsiä netistä tietoja mistä vain kohteesta nappaamalla siitä kuvan.


 Lue myös: 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa