Esittelyssä Samsung Galaxy Buds 2 -bluetooth-kuulokkeet

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 71 katselukertaa


 


Samsung on tuonut markkinoille myyntiin uudet täysin langattomat Galaxy Buds 2 -bluetooth-nappikuulokkeet. Kuulokkeet ovat jatkoa Samsungin edeltäville Galaxy Buds ja Galaxy Buds+ -kuulokkeille. Uusista kuulokkeista löytyy aktiivinen taustamelun vaimennus, pitkäkestoinen akku sekä laadukkaaksi kuvailtu äänimaailma. Galaxy Buds 2 -kuulokkeet ovat Samsungin pienimmät ja kevyimmät täyslangattomat nappikuulokkeet. Kuulokkeet ovat hinnaltaan hyvinkin kilpailukykyiset, sillä ne saa lunastettua itselleen 149 € hintaan.


 


Samsung julkaisi tämän viikon Galaxy Unpacked -tapahtumassa useita muitakin uutuustuotteita, kuten Samsung Galaxy Z Fold 3 ja Samsung Galaxy Z Flip 3 -älypuhelimet sekä uudet Galaxy Watch 4 ja Galaxy Watch 4 Classic -älykellot.


 


 


Aktiivinen vastamelutoiminto ja rikas äänimaailma


 


Samsung Galaxy Buds 2 -kuulokkeista löytyy aktiivinen vastamelutoiminto, joka takaa rauhallisen kuunteluhetken. Laitevalmistajan mukaan kuulokkeet on suunniteltu sulkemaan ympäristön äänet korviesi ulkopuolelle, ja niiden kerrotaankin vähentävän ulkopuolisia ääniä jopa 98 prosentilla. Siten esimerkiksi liikenteen äänet tai tuulenviima eivät häiritse kuunteluasi. Voit kätevästi hallita kolmen eri asetuksen avulla miten paljon ympäröivästä äänestä haluat kuulla.


 


Galaxy Buds 2 -kuulokkeet on varustettu dynaamisilla kaksisuuntaisilla kaiuttimilla, jotka mahdollistavat voimakkaan ja syvän basson sekä selkeän diskantin. Voit räätälöidä kuulokkeiden asetuksista oman kuuntelukokemuksen itsellesi sopivaksi kuuden erilaisen taajuuskorjaimen asetuksen myötä. Äänensävyinä valittavina ovat muun muassa Normal-, Bass boost-, Soft- sekä Treble boost -tilat.


 


 


"Sukella syvälle kuunteluelämyksiin. Galaxy Buds2 vie äänielämykset aivan uudelle tasolle. Tasapainoista ääntä, vertaansa vailla olevaa mukavuutta, vastamelutoiminto sekä saumattomat liitännät puhelimeen ja älykelloon. Entistäkin helpompi hallinta ja parempi mukautuminen ympäristön ääneen varmistavat mukaansatempaavan äänen, kun treenaat, pelaat tai nautit musiikista." Samsung 2021

 


Molemmasta kuulokkeesta löytyy kolme mikrofonia – kaksi ulkoista ja yksi sisäinen. Lisäksi niissä on erilliset Voice Pickup Unit -anturit, jotka parantavat äänen tallentumista. Puheluissa äänenlaatua parantavat kuulokkeiden sisäinen koneoppimisratkaisu, joka poistaa puheluista häiritsevät ylimääräiset äänet.


 


Samsungin mukaan Galaxy Buds 2 -kuulokkeet sopivat erillisen pelitilansa ansiosta erinomaisesti pelikäyttöön. Niitä ei juurikaan huomaa korvissa, ne sulkevat ympäristön häiriöt ulkopuolelle ja äänen viiveen kerrotaan olevan minimaalinen.


  


Käyttömukavat ja tyylikkäät kuulokkeet pitkällä akun kestolla


 


Samsungin mukaan Galaxy Buds 2 -kuulokkeet ovat valmistajan edeltäviin malleihin verrattuna pienimmät ja kevyimmät täyslangattomat nappikuulokkeet: yksittäisellä kuulokkeella on painoa vain noin 5,0 grammaa. Kevyet kuulokkeet istuvat mukavasti, sillä niiden muotoa voi mukauttaa itselleen sopivaksi. Kuulokkeiden mukana toimitetaan kolme erikokoista silikonista korvasovitetta, josta voi valita itselleen sopivan vaihtoehdon. Lisäksi Samsungin Galaxy Wearable -sovellus tarjoaa ohjeistetun “Earbud fit test” -testin oikean koon valitsemiseksi.


  


Värivaihtoehtoina kuulokkeista löytyy grafiitinharmaa, valkoinen, oliivinvihreä sekä laventelin violetti. Kuulokkeiden moderni sekä tyylikäs muotoilu käy hyvin yhteen niiden kotelon kanssa. Kaikissa kuulokkeissa on valkoinen latauskotelo, jonka sisäosa on väriltään samanlainen kuin nappikuulokkeet itse.


 


Galaxy Buds 2 -kuulokkeet latautuvat helposti kuljetettavassa kotelossa ja kuunteluaikaa luvataan jopa 29 tuntia. Akun kerrotaan kestävän 20 tuntia vastamelutoiminnon ollessa päällä ja 29 tuntia sen ollessa pois käytöstä. Viiden minuutin pikalatauksen avulla on mahdollista saada noin yhden tunnin lisää kuunteluaikaa. Kuulokkeiden lataus onnistuu tavallisen USB-C-johdon avulla, mutta voit ladata kuulokkeita myös langattomasti esimerkiksi puhelimesi taustapuolella, mikäli puhelimessasi on langaton virranjako.


 


 


Saumaton käyttö eri laitteiden välillä


 


Galaxy Buds 2 -kuulokkeiden käyttö onnistuu saumattomasti eri Galaxy-laitteiden kanssa. Voit esimerkiksi yhdistää kuulokkeet Samsung Galaxy -puhelimeen tai -älykelloon ja vaihdella saumattomasti eri laitteiden välillä käyttäen Auto Switching -toimintoa. Jos liität Galaxy Buds 2 -kuulokkeet puhelimeen tai älykelloon, niin näet helposti, kuinka paljon akkukestoa on jäljellä ja voit vaihtaa kuulokkeet ANC-tilaan.


  


 


Tekniset tiedot


 


Kuulokkeet: 1,7 x 2,09 x 2,11 cm, paino 5 g
Kotelo: 5,0 x 5,02 x 2,78 cm, paino 41,2 g
Yhteydet: Bluetooth 5.2
Mikrofonit: 3 mikrofonia, VPU (Voice Pickup Unit)
Kaiutin: Dynaaminen 2-tie, basso & diskantti
Akku: kuulokkeet 61 mAh, kotelo 472 mAh
Vedenkestävyys: IPX2
Vastamelu: Kyllä
Lataus: USB-C / Langaton lataus
Anturit: kiihtyvyys, etäisyys, asento, kosketus, hall-anturi
Pakkauksen sisältö: Galaxy Buds2, latauskotelo, latausjohto, kolmet silikoniset korvasovitteet, suomenkieliset ohjeet


 


 


Tilaa SAMSUNG GALAXY BUDS 2 -BLUETOOTH-KUULOKKEET täältä


 


 


Jaa kommenttiboksissa mietteesi, miltä uudet Galaxy Buds 2 -kuulokkeet vaikuttavat?


 

 


Lue lisää: 0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa