Esittely

Esittelyssä Samsung Galaxy Buds2 Pro -vastamelukuulokkeet - Entistäkin tehokkaampi melunvaimennus

 • 11 August 2022
 • 0 kommenttia
 • 196 katselukertaa
Esittelyssä Samsung Galaxy Buds2 Pro -vastamelukuulokkeet - Entistäkin tehokkaampi melunvaimennus
Käyttäjätaso 1

Samsung julkaisi uusia laitteita 10. elokuuta pidetyssä Galaxy Unpacked -julkistustilaisuudessa. Julkistustilaisuudessa päivänvalon näkivät odotetut uutuudet, kuten taitettavat Galaxy Flip4 ja Galaxy Fold4 -puhelimet, Galaxy A13 5G -puhelinGalaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro -älykellot, sekä valtavalla soundilla varustetut Galaxy Buds2 Pro -vastamelukuulokkeet. Tässä artikkelissa esittelen tarkemmin juuri julkaistuja Galaxy Buds2 Pro -vastamelukuulokkeita.

 

Edistyksellistä äänentoistoa

 

Täysin langattomien Samsung Galaxy Buds2 Pro -vastamelukuulokkeiden avulla pääset nauttimaan loistavasta äänentoistosta selkeällä ja syvällä äänellä. Buds2 Pro -vastamelukuulokkeiden optimaalinen äänenlaatu on varmistettu erillisillä basso- ja diskanttikaiuttimilla. Kummankin kuulokkeen kaksi kaiutinta tuovat voimakkaan ja terävän soundin, johon on helppo uppoutua. Lisäksi kuulokkeista löytyy aktiivinen melunvaimennus. Valmistajan mukaan edeltävästä mallista, Buds Pro -kuulokkeista päivitetty ja parannettu aktiivinen melunvaimennus tarjoaa nyt kuuntelijalleen entistä tehokkaamman melunvaimennuksen, joka toimii eri asteilla. Voit siis valita asteikon avulla äänen poissulkemisesta, aina niiden poimimiseen. Samsung kertoo myös, että Buds2 Pro -vastamelukuulokkeet ovat suunniteltu tuuliset olosuhteet huomioiden. Eli kuulokkeiden pitäisi vähentää tuulesta syntyvää melua, jotta kuuntelu ja puheluihin vastaaminen onnistuu myös ulkona.

Intelligent Audio tuo mukanaan Galaxy Buds2 Pro -vastamelukuulokkeisiin älykkäitä ominaisuuksia, kuten 360 asteen kuuntelukokemuksen, tekoälyohjatut puhelut ja ääniohjauksen sekä myös aikaisemmin mainitun parannetun aktiivisen melunvaimennuksen. Tekoäly mukautuu kuunteluun tarkoittaen sitä, että Galaxy Buds2 Pro -vastamelukuulokkeet mukautuvat puheeseesi automaattisesti. Voit käydä keskusteluja ja kuulla puheen ilman, että sammutat aktiivisen melunvaimennuksen, sillä kuulokkeet havaitsevat, kun puhut jonkun kanssa ja päästää ulkopuoliset äänet läpi. Galaxy Buds2 Pro -vastamelukuulokkeet oppivat liiketyylisi, mukauttaen kuuntelun ja äänet aina optimaaliseksi.

Valmistajan mukaan Galaxy Buds2 Pro -vastamelukuulokkeet ovat edeltäjäänsä, Galaxy Buds Pro -malliin nähden 15 prosenttia pienemmät ja uusissa Buds2 Pro -kuulokkeissa on paranneltu muotoilu, jonka ansiosta kuulokkeet istuvat mukavasti. Samsung kuvailee kuulokkeiden tuntumaa siten, että ne sopivat kaiken muotoisiin korviin ja niiden tuntuma on pehmeän tiivis. Samsung on tuonut Buds2 Pro -vastamelukuulokkeille kolme eri värivaihtoehtoa, jotka ovat Graphite, White ja Bora Purple. Buds2 Pro -kuulokkeiden värivaihtoehdot ovat hyvin samankaltaiset edeltävän mallin kanssa, sillä suurin ero kuulokkeiden värityksessä on se, että aikaisemmassa mallissa kuulokkeiden pääliosa oli kiiltävä, kun uusissa Buds2 Pro -kuulokkeissa kuulokkeen pääliosa on väriltään mattapintainen.

 

 

Pitkä käyttöaika nopealla latauksella

 

Samsung lupaa Galaxy Buds2 Pro -vastamelukuulokkeille jopa kahdeksan tunnin toistoajan ja latauskotelon kanssa toistoaika on jopa 30 tuntia. Toistoaika ja akun kesto saattavat kuitenkin vaihdella kovassa käytössä, riippuen esimerkiksi siitä onko aktiivinen melunvaimennus käytössä. Kun käytössä on puheavustus ja aktiivinen melunvaimennus, Samsung kertoo kuulokkeiden akun keston olevan viisi tuntia.

Galaxy Buds2 Pro -vastamelukuulokkeet sopivat aktiiviseen käyttöön niiden pienen koon ja akun keston puolesta. Kuulokkeet ovat helppo kuljettaa mukana, sillä latauskotelo on kooltaan 50 x 50,2 x 27,8 mm, joten latauskotelo ja kuulokkeet kulkevat myös taskussasi. Huolimatta latauskotelon ja kuulokkeiden pienestä koosta, kuulokkeet pysyvät tallessa, sillä voit ladata puhelimeesi SmartThings Find -sovelluksen ja yhdistää kuulokkeesi siihen. Sovelluksen ansiosta paikannat Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeesi nopeasti ja helposti.

Buds2 Pro -kuulokkeet sopivat aktiiviseen treenaamiseen ja lenkkeilyyn, sillä hikinen harjoitus tai lenkki sateella ei haittaa kuulokkeiden käyttöä IPX7-vedenkestävyysluokituksensa ansiosta. Tämä tarkoittaa sitä, että kuulokkeet kestävät metrin syvyiseen veteen upottamisen jopa 30 minuutin ajan.

 

Tekniset tiedot:

 • Mitat: Kuuloke 19,5 x 21,0 x 18,1 mm, Latauskotelo 50 x 50,2 x 27,8 mm
 • Paino: Kuuloke 5,4 g Latauskotelo 44,9 g
 • Yhteys: Bluetooth 5.3
 • Mikrofonit: 3 High-SNR Mics (2 ulkoista + 1 sisäinen)
 • Kaiuttimet: 2-way, 10 mm Woofer & 5.3 mm Tweeter, 360 Audio, 24bit Hi-Fi
 • Aktiivinen melunvaimennus: Jopa 35 dB
 • Akku: 61 mAh (kuuloke), 500 mAh (latauskotelo)
 • Anturit: Accelerometer, Gyro, Proximity, Hall, Touch, VPU (Voice Pickup Unit)
 • Liitäntä: USB Type C
 • Muut: IPX7-vedenkestävä (perustuu testiolosuhteisiin, joissa laite on upotettu yhden metrin syvyiseen veteen enintään 30 minuutiksi)

 

Miltä nämä uudet Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeet vaikuttavat? Aiotko ottaa käyttöön? 😁

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa