Skip to main content
Esittely

Esittelyssä Samsung Galaxy Buds3 ja Buds3 Pro -kuulokkeet

  • 11 July 2024
  • 1 kommentti
  • 140 katselukertaa
Esittelyssä  Samsung Galaxy Buds3 ja Buds3 Pro -kuulokkeet

Samsung Galaxy Buds3 ja Galaxy Buds3 Pro -kuulokkeet julkistettiin Samsungin uusimmassa Galaxy Unpacked -tilaisuudessa. Aikaisemmat Buds2-kuulokkeet ovat nousseet monen suomalaisen suosioon, joten innolla odotan mitä parannuksia Samsung onkaan kehitellyt! Yksi näistä on ainakin täysin uusi muotoilu ja siinä käytetty värikoodaus; vasemman kuulokkeen pohjassa on sinistä ja oikean pohjassa oranssia. Tämä helpottaa niiden käsittelyä ja asettamista juuri oikeisiin korviin. Katsotaanpas tarkemmin mitä nämä pitävätkään sisällään!

 

Samsung Galaxy Buds3

 

Samsung Galaxy Buds3 -kuulokkeet on muotoiltu sopimaan ulkokorvaan

​​​​​​

Helppoutta Galaxy AI:lla

 

Samsung Galaxy Buds3 -kuulokkeissa on Galaxy AI -optimoitu äänentoisto, joka kirkastaa äänentoistoa entuudestaan. Kuulokkeiden kolme mikrofonia tunnistavat äänen suoraan korvakäytävästä Galaxy AI:n avulla. Signaalien perusteella basso, keskialue ja diskantti analysoidaan ja tasapainotetaan ympäristön äänien suhteen. Voit myös ottaa käyttöön Auto Noise Adjustment -toiminnon, jolloin kuulokkeet mukauttavat kappaleet ympäristöön. Kaupunkiympäristössä aktiivinen melunvaimennus pitää huolta, ettet kuule kovaäänisiä tietöitä tai liikennettä. Jos kuitenkin ambulanssi lähestyisi sireenit päällä, kuulet sen selkeästi (Siren Detect). Jos törmäätkin kadulla ystävääsi, äänentoisto hiljenee puhuessasi niin, että voit jutella rauhassa (Voice Detect). Kunhan juttutuokio loppuu, kaupungin äänet vaimenevat jälleen ja kappaleet jatkuvat (Ambient)

Tekoäly mahdollistaa myös uskomattoman reaaliaikaisen tulkkauksen. Live Translate tulkkaa vieraan kielen kuulokkeisiisi samalla kun keskustelet eri maalaisten henkilöiden kanssa. Voit seurata vieraskielistä videota samalla kun kuulet sen tulkattuna kuulokkeistasi. Pystyt osallistumaan opastetulle kierrokselle ulkomailla, vaikka et osaisikaan kieltä.

 

Miellyttävät ja kestävät

 

Ulkonäöltään Galaxy Buds3 -kuulokkeet ovat mielestäni tyylikkäät ja pienikokoiset. Ne on suunniteltu 3D- ja tekoälyteknologiaa hyödyntäen istumaan yleisimpiin korvan muotoihin. Voit valita kiiltävien valkoisen ja harmaan värin väliltä omaa silmää miellyttävimmän vaihtoehdon. Kuulokkeiden sivuilla olevien kosketus- ja pyyhkäisyantureiden avulla säädät äänenvoimakkuutta, pysäytät toiston tai vastaat puhelimeen. Itselleni tämä on erittäin tärkeä ominaisuus, koska tällöin puhelinta ei tarvitse aina kaivaa esiin laukun pohjalta. 

Kätevä latauskotelo on samalla säilytysrasia ja laturi. Myös kotelo on kokenut muutoksia aiempaan malliin verrattuna; siitä löytyy esimerkiksi läpinäkyvä kansi. Valmistaja lupaa kuusi tuntia kuunteluaikaa yhdellä latauskerralla ja yhteensä jopa 30 tuntia latauskotelon kanssa. Kuulokkeet ovat IP57-luokitellut, eli pystyt huoletta käyttää niitä myös sateessa. 

 

Sovelluskohtaiset ääniasetukset

 

Samsungin mukaan Buds3 -kuulokkeissa on syvä basso ja terävä diskantti. Voit säätää Buds Quick Panel -sovelluksessa ääniasetukset vastaamaan omia kuuntelumieltymyksiäsi. Sovelluksesta pystyt vaikuttamaan kohinanvaimennusasteeseen riippuen haluatko kuulla selkeästi ympäristön vai uppoutua omaan kuplaasi. Lisäksi voit mukauttaa eri sovelluksiin erilaiset ääniasetukset – ehkäpä haluat Spotifyssa jykevän basson, kun taas Netflixissä painotuksen puheeseen. Meluisassa ympäristössä pystyt vahvistamaan puheääntä Boost Dialoguen avulla. Valmistaja lupaa kolmiulotteisen äänen niin musiikissa kuin puheessakin. 

 

Samsung Galaxy Buds3 Pro

 

Samsung Galaxy Buds3 Pro -kuulokkeissa on keskitytty äänenlaatuun ja moderniin muotoiluun

 

Laatua sitä vaativille

 

Samsung Galaxy Buds3 Pro -kuulokkeiden kaksinkertainen näytteenottotaajuus, kaksoisvahvistin ja kaksoiskaiuttimet tuottavat valmistajan mukaan optimaaliset Hi-Fi-soundit. Kaksinkertainen näytteenottotaajuus varmistaa, että kuulet kaiken aivan kuin ne on äänitysvaiheessa tarkoitettukin. Kaksoisvahvistin saa aikaan häiriöttömän äänentoiston basson ja diskantin itsenäisen ohjauksen ansiosta. Ne vangitsevat yksityiskohtaisen äänen toistaen jopa 40 kilohertsin taajuudella. Antureiden ja Galaxy AI:n yhteistyö mahdollistaa kolmiulotteisen ja realistisen kuuntelukokemuksen, jossa pääset hyppäämään keskelle konserttisalia.

 

Sinulle optimoituja huippusoundeja – Galaxy AI

 

Galaxy AI optimoi jatkuvasti äänentoistoa ympäristön mukaan. Laitevalmistaja kertoo kuulokkeilla onnistuvan selkeät puhelut niin ruuhkaisessa bussissa kuin tuulisellakin kelillä. Aktiivinen melunvaimennus varmistaa, ettet häiriinny puheensorinasta tai kauppakeskusten hälinästä. Jos puolestaan haluat pysyä valppaana liikenteessä kävellessäsi, voit säätää sovelluksesta ympäristön äänet kuulumaan musiikin läpi. Entäpä jos kätesi ovat aivan täynnä? Voit pyytää kuulokkeitasi tekemään haluamallasi tavalla: toista soittolista, käytä karttasovellusta, soita ystävälle tai lue kauppalista ääneen. Auto Pause Mode puolestaan lopettaa toiston, kun otat kuulokkeen pois korvastasi. Kun taas asetat sen takaisin, toisto jatkuu siitä mihin jäit. Näin et menetä sekuntiakaan.

 

Mykistävää muotoilua

 

Galaxy Buds3 Pro -kuulokkeiden suunnitteluun on käytetty miljoonia korvapareja. Tekoäly on ryhmitellyt yleisimmät korvan muodot sisä- ja ulkokorvan 3D-skannauksen avulla. Buds3 Pro -kuulokkeet istuvat napakasti korvakäytävään pehmustettujen korvatyynyjen kanssa. Sivussa oleva LED-palkki tuo modernia muotoilua ja helppokäyttöisyyttä. Jos satut hukkaamaan kuulokkeet, LED-palkit vilkkuvat ja pitävät ääntä, jotta löydät ne helpommin.

Myös Buds3 Pro:ssa on kosketus- ja pyyhkäisyanturit, joilla säädät äänenvoimakkuutta ja vastaat puheluihin. Laitevalmistaja lupaa kuulokkeille 6,7 tuntia kuunteluaikaa yhdellä latauskerralla ja jopa 29 tuntia kotelon kanssa. Pro-mallikin on IP57-luokiteltu, joten se kestää rankkojakin treenejä, tai jopa veteen putoamista. Kuulokkeet ovat saatavilla neutraaleissa valkoisen ja harmaan väreissä.

 

 

Tekniset tiedot vertailussa

 

  Galaxy Buds3 Galaxy Buds3 Pro
Kaiuttimet 11 mm SPK, Single Amp Parannettu 2-tie SPK, Dual AMP
Melunvaimennus ANC, jopa -30 dB ANC, Ambient, jopa -30 dB
Mikrofonit 3 mikrofonia, VPU 3 mikrofonia, VPU
Akku Kuuloke 45 mAh /  latauskotelo 500 mAh Kuuloke 50 mAh / latauskotelo 500 mAh
Liitännät USB-C USB-C
Kestävyys IP57 IP57
Mitat Kuuloke: 18,2 x 20,3 x 31,9 mm
Latausrasia: 58,9 x 48,7 x 24,4 mm
Kuuloke: 18,1 x 19,8 x 33,2 mm
Latausrasia: 58,9 x 48,7 x 24,4 mm
Anturit Läheisyysanturi, Hall-anturi, kosketusanturi Läheisyysanturi, Hall-anturi, kosketusanturi
Myyntipakkaus Buds3-kuulokepari, latauskotelo, USB-C-latausjohto ja pikaopas.  Buds3 Pro -kuulokepari, korvatyynyt, latauskotelon,
kaksi paria vaihtotyynyjä (koot S ja L), USB-C-latausjohto ja pikaopas.

 

Mitä ajattelet Buds3-sarjan päivityksistä? Kiinnostuitko itse? 😊

 

--

Lue myös:

 

1 kommentti

Käyttäjätaso 1

Nämä olivat ensimmäisen käyttökerran perusteella todellinen pettymys. Aiemmin käytössä oli Buds2 Pro.

Kuulokkeiden napautus (esim. kappaleen vaihto ja puheluun vastaaminen) on korvattu kuulokkeen nipistyksellä. Miksi ihmeessä? Nyt äänenvoimakkuutta voi säätää kuulokkeilla, mutta itsestä tuntuu ensimmäisten kokeilujen perusteella, että ote pitää olla todella jämäkkä, enkä ainakaan vielä ole oppinut tuota äänenvoimakkuuden säätöä.

Lisäksi tuntuma kotelossa ja kuulokkeissa on todella muovisen halpa. Aiemmat tuntuivat huomattavasti laadukkaammilta.

Äänenlaatu on samankaltainen aiempiin verrattuna, ja kuulokkeet istuvat hyvin omiin korviin.

Vastaa