Esittelyssä Samsung Galaxy S20 FE 4G- ja 5G-puhelimet - Taattua laatua tiukassa paketissa

  • 16 November 2021
  • 4 kommenttia
  • 92 katselukertaa


 


 


Samsung Galaxy S20 FE 4G- ja 5G-puhelimet ovat huippusuositun Samsung Galaxy S20 sarjan uudet tulokkaat! Käyn tässä artikkelissa tarkemmin läpi mitä nuo herkkupuhelimet tuovat mukanaan.


 


Samsung Galaxy S20 FE 4G- ja 5G-puhelimissa on 6,5" näyttö, joka peittää kokonaan puhelimen etupaneelin. Yläreunaan on jätetty pieni lovi etukameralle. Erona lippulaivamalleihin on, ettei tämän laitteen näyttö kaarru ollenkaan sivuille, vaan se on tasainen. Sekä 4G- että 5G-mallit on varusteltu 4500 milliampeerin akulla, jonka valmistaja kertoo kestävän jopa koko vuorokauden. Tarvittaessa puhelimen voi pikaladata langattomasti ja akkua voi myös jakaa muiden laitteiden kanssa. Puhelimen käyttäjälle S20 FE 4G- ja 5G-malleilla ei käytännössä ole muuta eroa kuin se, että toinen malli tukee 5G-verkkoa. Mallit käyttävät myös eri suoritinta: 4G-malli käyttää Exynos 990 ja 5G-malli Snapdragon suoritinta. Samsungin mukaan nopeamman 5G-verkon myötä striimaat elokuvia paremmalla laadulla ja pelaat ilman nykimistä. 5G-verkolla myös lataat tiedostot nopeasti ja pelit toimivat lähes viiveettä. 


 


Valmistaja kertoo, että S20 FE mallin puhelimilla voi ottaa ammattimaisia kuvia innovatiivisen kameran ja uskomattoman valoherkkyyden ansiosta niin päivällä, kuin yölläkin. Luultavasti et tämän puhelimen kanssa tarvitse salamaa ollenkaan, koska kamera imaisee valmiiksi ympäristöstään niin paljon valoa kuviin, ettei salamalle jää tarvetta. Takakamerassa on 30x Space Zoom ja 3x optinen zoom, joilla voit tarkentaa suoraan tapahtumien keskipisteeseen laadusta tinkimättä. Samsung kertoo tämän älykkään zoomauksen mahdollistavan kuvat, joihin ennen tarvitsit järjestelmäkameraa. Kun sinä otat kuvan, ottaa puhelimesi 14 kuvaa, ja tekoäly valitsee niistä sinulle parhaan. Samsung kertoo, että 120 Hz:n näytön huomaa tarkkuudesta ja nopeudesta etenkin peleissä ja striimauspalveluissa, kun mikään yksityiskohta ei jää huomaamatta.


  


TEKNISET OMINAISUUDET:


 


Näyttö: 6,5" (1080x2400) FHD+ sAMOLED (120Hz) Infinity-O display


Suoritin: 5G-mallissa: Snapdragon ja 4G-mallissa: Exynos 990


Mitat ja paino: 159,8 x 74,5 x 8,4 mm, 193g


Takakamera: 12MP wide (2PD, OIS, F1.8, 1.8 μm), 12MP u-wide (F2.2, 1.12μm), 8MP tele (3x, F2.4, 1.0 μm)


Etukamera: 32MP wide (FF, F2.2, 0.8μm)


Muisti: 6 Gt RAM, 128 Gt ROM


Liitännät: Wi-Fi 802.11ax(No 6G)/b/g/n/ac MIMO, BT 5.0, USB3.2 Gen1


Akku: 4500 mAh, pikalataus (25W), nopea langaton lataus (15W), wireless powershare


Muuta: Optinen sormenjälkitunnistin / Dual SIM / Dolby Atmos / Sound by AKG / Samsung KnoxMyyntipakkauksessa on puhelimen lisäksi mukana laturi ja pikakäyttöohje.


 


Tilaa Samsung Galaxy S20 FE 4G


 


Tilaa Samsung Galaxy S20 FE 5G


 


Lue myös muista Samsungin laitteista:


  

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

S20 FE 5G on kyllä kova, peittoaa perus S20 suorituskyvyltä koska Snapdragon 865 on vain vääntävämpi kuin Exynos. Aiemmin Euroopan sampat ovat olleet kurjistettuja vs. Jenkkilän.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15
Ihan oikeessa oot @Purnipsi . Toivottavasti Samsung jatkaa samaa linjaa myös tulevissa malleissa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@HannaMarikaL@  kirjoitti:

Ihan oikeessa oot @Purnipsi . Toivottavasti Samsung jatkaa samaa linjaa myös tulevissa malleissa.Toivottavasti näin tapahtuu. Juuri äsken tosin perus S20 oli alennusmyynnissä, 699€. Asiakkaan näkökulmasta hieman hämmentävää, miten nämä laitteet tulevat toisiinsa asennoitumaan. Mut on näissä Fan Editioneissa sentään IP69-luokitus, eli ei tihkusadetta kavahda. Näen, että nämä laitteet ovat Samsungin vastaus Oneplussan ja Xiaomin vastaavan hintaisille laitteille, ja miksei myös Motorolalle. Mielenkiinnolla odotellaan kotimaisten medioiden arvioita kameroista.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Kyllähän toi vaikuttais olevan jonkinlainen vastine tuon hintaluokan muiden valmistajien malleille ja kiinnostava kilpailija. Ja mitä noita vertasin, niin FE-mallissa on heikompi takakamera, eli puhutaan vähän riisutummasta versiosta. 

Vastaa