Esittely

Esittelyssä Samsung Galaxy S23 FE 5G

  • 11 December 2023
  • 0 kommenttia
  • 689 katselukertaa
Esittelyssä Samsung Galaxy S23 FE 5G
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

 

Samsungin uutuusmalli Galaxy S23 Fan Edition 5G julkaistiin jokunen kuukausi sitten, ja nyt se on tilattavissa myös meidän verkkokaupastamme. Fan Edition malleja on ollut markkinoilla aiemminkin ja niiden tarkoitus on Samsungin mukaan tarjota huippupuhelimista tuttuja ominaisuuksia ja suorituskykyä, mutta edullisemmin ja pelkistetymmin. Tutustutaan uutuusmalliin ja sen tärkeimpiin ominaisuuksiin hieman tarkemmin.

 

Silmiä säästävä näyttötekniikka

 

Galaxy S23 FE on muotoilultaan hyvin samanlainen kuin aiempi Galaxy S23. Etu-ja takapinta ovat Corning Gorilla Glass 5 -lasia ja kehysmateriaalina on käytetty alumiinia. 6,4 tuuman Dynamic AMOLED -näyttö on varustettu 120 hertsin virkistystaajuudella ja Vision Booster -ominaisuus mukauttaa kontrastit valon mukaan. Voit siis katsoa haluamaasi sisältöä missä ja milloin vain. Näyttö käyttää automaattisesti mahdollisimman vähän sinistä valoa myös päiväsaikaan, joten silmäsi rasittuvat vähemmän näyttöä katsottaessa. Laitteessa on myös sinisen valon minimoiva suodatin, jonka voit kytkeä päälle ja pois silloin kuin haluat.  

 

Monipuoliset kameraominaisuudet

 

Galaxy 23 FE 5G sisältää yhteensä kolme takakameraa. Ne on istutettu allekkain sileään takakanteen, eikä puhelimessa ole erillistä kamerakohoumaa.  Kamerakolmikko sisältää 50 megapikselin pääkameran optisella kuvanvakaimella, 12 megapikselin 123 asteen ultralaajakulmakameran, ja kahdeksan megapikselin telekameran, joka on varustettu kolminkertaisella optisella zoomilla ja optisella kuvanvakaimella. Kymmenen megapikselin etukamera on puolestaan sijoitettu näytön yläreunan keskiosaan. Jos haluat vertailla FE mallia Galaxy S23 perusmalliin, on merkittävimmät erot juuri näissä kameraominaisuuksissa. Joskin tässä esitellyssä mallissa on kuvaamista helpottavia ominaisuuksia, joita nähdään nimenomaan lippulaivamalleissa, kuten esimerkiksi optinen kuvanvakain. Aiempaan FE-malliin verrattuna Samsung on parantanut yökuvauksessa käytettävää Nightography ominaisuutta. Näin myös videokuvaukset onnistuvat entistä paremmin hämärissä olosuhteissa. Kameraominaisuuksista mainittakoon vielä Pro Grade -toiminnot. Niiden avulla voit esimerkiksi säätää ihon sävyjen lämpöä, tuoda videoihin elokuvan tuntua, tai tallentaa useaa kuvakulmaa samanaikaisesti.

 

Tehokas malli pysyy mukanasi koko päivän

 

Galaxy S23 FE:n kuorien alla hyrrää Exynoksen 2200 suoritin, joka on tuttu muun muassa Galaxy S22 -puhelinmallista. Uutuusmallin on kerrottu olevan täynnä teknisiä ratkaisuja, jotka myös tehostavat akkua ja muistia. Samsung valmistaa suurimman osan komponenteistaan itse, joten ne on optimoitu aina käytön ja kapasiteetin mukaan. Akun kapasiteetti on 4500 milliampeerituntia ja se tukee 25 watin pikalatausta. Tuettuna on myös langaton lataus ja langaton virranjako muille laitteille. Valmistaja kertookin akun riittävän jopa 22 tunnin videoiden katseluun. Tallennuskapasiteetti 128/256 Gt (mallista riippuva) riittää varmasti peruskäyttäjälle. Käyttöjärjestelmäversiona on Android 13 osana One UI 5 -ohjelmistoa. Samsungin päivityslupaus laitteelle on neljä versiopäivitystä ja viiden vuoden tietoturvapäivitykset. Laitteen pikaisesta vanhenemisesta ei siis tarvitse olla huolissaan.

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

  • Näyttö: 6,4” FHD+ AMOLED, 60-120 hertsin virkistystaajuus, Corning Gorilla Glass 5
  • Resoluutio: 2340 x 1080
  • Etukamera: 10 MP f/2,4
  • Takakamerat: 50 MP f/1,8 laajakulma (optinen kuvanvakain) + 12 MP f/2,2 ultralaajakulma + 8 MP f/2,4 telekamera (optinen kuvanvakain)
  • Järjestelmäpiiri: Exynos 2200
  • Käyttöjärjestelmä: Android 13
  • Muisti: 8 Gt/128 Gt | 8 Gt /256 Gt
  • Akku: 4500 mAh, tuki 25 W superpikalataukselle, langattomalle lataukselle ja langattomalle virranjaolle
  • IP-luokitus: IP68
  • Mitat: 70,9 x 146,3 x 7,6 mm
  • Paino: 168 g
  • Muuta: Dolby Atmos -tilaäänituki, sormenjälkilukija näytön alla, Dual SIM + e-SIM

 

 

Samsung Galaxy S23 FE 5G on ennakkotilattavissa verkkokaupastamme. Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi USB-C-kaapelin, SIM-kortin poistotyökalun ja pikaoppaan. Värivaihtoehdot 125 Gt mallissa ovat tummanharmaa Grafiitti, violetti Purple ja mintunvihreä Cream. 256 Gt malli on saatavissa tummanharmaassa Grafiitin värissä.

 

 

Lue myös:

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa