Skip to main content

Samsung julkaisi uuden Fan Edition -mallinsa: Samsung Galaxy S24 FE. Fan Edition -mallit perustuvat Galaxy S -sarjan lippulaivamalleihin, sisältäen kaikki käyttäjien suosikkiominaisuudet hieman lippulaivamalliaan edullisempaan hintaan. Galaxy S24 FE -puhelimesta löydät viimeisimmät tekoälytoiminnot, tehokkaan akun sekä hyvät kameraominaisuudet. Tutustutaan tässä artikkelissa lisää uutuuspuhelimeen!

 

Tilaa Samsung Galaxy S24 FE -puhelin 4.10.-27.10.2024 välisenä aikana ja saat Galaxy Watch FE -älykellon (arvo noin 219 euroa) kaupan päälle. Tarjouksen lunastamiseksi ostos tulee rekisteröidä Members-sovelluksessa. Lue lisää tuotekortilta

 

Galaxy S24 FE - kestävyyttä suurella näytöllä

 

Samsung Galaxy S24 FE on varusteltu suurella, 6,7” Dynamic AMOLED 2x Infinity-O-näytöllä, joka on laitevalmistajan mukaan kirkkaampi ja värikkäämpi kuin koskaan. Näyttö ulottuu reunasta reunaan jättäen vain ohuet, alumiinista valmistetut kehykset pyöristetyillä kulmilla. Muotoilunsa ansiosta puhelin on Samsungin mukaan hyvin käteen istuva.

Corning®️ Gorilla®️ Glass Victus®️+ -lasi suojaa puhelimen etu-ja takapuolta tehden Galaxy S24 -puhelimesta kestävän ja suojaten sitä pieniltä kolhuilta. Kestävyyttä käyttöön tuo lisäksi puhelimen IP68-luokitus, joka kertoo puhelimen veden- ja pölynkestävyydestä. Galaxy S24 FE kestää luokituksensa mukaan 1,5 metrin syvyyteen upotuksen enintään 30 minuutin ajaksi. Se ei siis hätkähdä, jos joudut yllättäen vaikkapa vesisateeseen.

Samsung Galaxy S24 FE -puhelimen pinnan alta löytyy Exynos 2400e -prosessori, joka mahdollistaa parannellun suorituskyvyn esimerkiksi aiempaan Galaxy S23 FE -malliin nähden. Lisäksi puhelimen näyttö yltää jopa 1900 nitin huippukirkkauteen, joka on edeltävän mallin 1450 nitin kirkkautta suurempi. Galaxy S24 FE:n näyttö on mukautuva, eli se säätää automaattisesti kirkkautta ympäristönsä mukaan.

 

Monipuoliset kameraominaisuudet tuovat valokuvistasi yksityiskohdat esiin

 

Samsung kertoo Galaxy S24 FE -mallissa olevan Galaxy FE -historian tehokkain kamera. Lisäksi puhelimen ProVisual Engine kattaa laajan valikoiman sisäisiä tekoälypohjaisia valokuvaustoimintoja, jotka parantavat valokuvien ja videoiden yksityiskohtia ja auttavat sinua ottamaan entistä tarkempia ja hienompia valokuvia puhelimellasi.

Galaxy S24 FE -puhelimen takapuolella sijaitsevat kolme kameraa: 50 Mp:n pääkamera, 12 Mp:n ultralaajakulmakamera sekä kahdeksan megapikselin 3x optisen zoomin telekamera. Etupuolelta puolestaan löytyy 10 Mp:n etukamera selfiekuvien ottamista varten. Heikommassakin valaistuksessa valokuvien ottaminen onnistuu Nightography Zoom -ominaisuudella, sekä puhelimen kameran AI-ominaisuuksilla, joiden on kerrottu tallentavan kohteen kirkkaana ja terävänä valaistuksesta huolimatta.

NPU:n ja GPU:n ohjaama Optical Quality Zoom tekee mahdolliseksi yksityiskohtaisten ja tarkkojen kuvien taltioinnin etäisyydestä riippumatta. Super HDR puolestaan parantaa sekä värejä että kohteita. Super HDR tekee kirkkaista alueista vieläkin kirkkaampia. Videokuvauksessa kivana lisäominaisuutena on Instant Slow-Mo, jonka ansiosta voit lisätä hidastuksia jälkikäteenkin sellaisiinkin videoihin, joita ei alun perin hidastuksella ole kuvattu.

Kuvien korjaaminen ja muokkaaminen onnistuu laitevalmistajan mukaan helposti Photo Assist -ominaisuuden avulla. Pystyt sen avulla poistamaan kuvista esimerkiksi ei-toivottuja kohteita, tai siirtämään niiden paikkaa kuvassa. Lukuisten valokuvaus- ja kuvanmuokkausominaisuuksiensa ansiosta voit päästää luovuutesi valloilleen Galaxy S24 -puhelimen kanssa.

 

Tehokas akku ja pelaamisen mahdollistava suorituskyky

 

Edelliseen Galaxy S23 FE -malliin verrattuna, myös Galaxy S24 FE:n akku on kokenut parannuksen. Puhelimessa on käyttötottumuksiisi mukautuva, tehokas 4700 mAh:n akku. Laitevalmistaja kertoo, että akku riittää esimerkiksi lempimusiikin kuunteluun 81 tunnin ajaksi, tai jos elokuvat ja sarjat ovat enemmän mieleesi, voit katsella puhelimella jopa 28 tuntia videoita. Tämä tarkoittaa jo kunnon sarjamaratonia! 25 W pikalatauksen ansiosta saat myös nopeasti virtaa siinä kohtaa, kun akku uhkaa loppua.

Galaxy S24 FE -puhelin toimii laitevalmistajan mukaan loistavasti myös, jos olet innokas mobiilipelaaja. Parannellun sovellusprosessorin suorituskyky tekee moniajosta sujuvampaa, ja Exynos 2400e suoritin mahdollistaa hyperrealistisen pelikokemuksen.

Samsung Galaxy S24 FE on verkkokaupastamme saatavilla kahdella värivaihtoehdolla: hennon sinisenä, sekä tummanharmaana grafiittina.

 

Kurkkaa vielä Samsungin esittelyvideo Galaxy S24 FE -puhelimen toiminnoista. Mitkä puhelimen ominaisuuksista olisivat sinun arjessasi tarpeellisia? 

 

Tekniset tiedot:

 

Näytön koko 6,7”
Näytön ominaisuudet FHD+ Dynamic AMOLED 2x Infinity-O, 120 Hz
Suorittimen malli Exynos 2400e
Mitat ja paino 77,3 mm x 162 mm x 8 mm ja 213 g
Takakamera 50 MP (f/1.8) + 12 MP (f/2.2) + 8 MP (f/2.4)
Etukamera 10 MP (f/2.4)
Tallennustila 128 Gt
Keskusmuisti 8 Gt
SIM-korttipaikkojen määrä Dual-SIM / kaksois-SIM
SIM-kortin tyyppi nano SIM / eSIM
Akun kapasiteetti 4700 mAh
Pikalataus Kyllä (25 W)
Verkko 2G, 35, 4G, 5G, WiFi 6e
Bluetooth Bluetooth 5.3
Liitännät USB-C
Myyntipakkauksen sisältö Galaxy S24 FE 5G, USB-C johto, SIM-kortin poistotyökalu ja pikaohje
Takuu 24 kk

 

Lue lisää:

 

On tuo listahinnalla 799€ vaikea perusteltava, kun parempi perusmalli S24 on 699€ ja S24+ on tämän tästä 799 taikka sitten saa vaihtodiilissä reilua lisähyvitystä. Toki asiakasetuhinta on 599€. FE-mallien hinnat ovat kyllä yleensä aika nopeasti laskeneet julkaisun jälkeen.


On tuo listahinnalla 799€ vaikea perusteltava, kun parempi perusmalli S24 on 699€ ja S24+ on tämän tästä 799 taikka sitten saa vaihtodiilissä reilua lisähyvitystä. Toki asiakasetuhinta on 599€. FE-mallien hinnat ovat kyllä yleensä aika nopeasti laskeneet julkaisun jälkeen.

Totta, tai toki tuo perusmalli on tällä hetkellä 699 € asiakasetuhintaan, ja normaalihinnaltaan myös tuon saman 799 euroa. Mutta lähellä lippulaivamallien hintaa nämä FE-mallit nykyään tosiaan pyörivät! Joskus jonkun aiemman FE-mallin omistaneena muistelen että tällöin hintaero oli isompi, mutta tästäkin on kyllä useampi vuosi aikaa ja muistikuvakin voi olla väärä. 😊 Kookkaampien näyttöjen ystävälle ainakin tämä uusin S24 FE on hyvä hankinta, kun saa isomman näytön ns. samaan hintaan.

Nythän tällä FE-mallilla on kyllä todella kova tuo asiakasetuhinta, ja kaupanpäälliskamppiksena lisäksi vielä Galaxy Watch FE -älykello.


Vastaa